Giriş yap
Arama
En son konular
Similar topics
Alan Adı (Domain) Sorunu
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Alan Adı (Domain) Sorunu
Merhabalar
ben kredi ile bir domain aldım ve o domaini forumotionda kullanmak istemedim ve silme talebi gönderdim
aradan zaman geçti ve alan ad silindi görünüyor.Fakat alan adını bir hostin firmasndan almak istedim bu alan adı kullanılmakta dedi
who is bilgilerine baktım siteminismi@domainsbyproxy.com kaytl olduğunu gördüm yani silme işlemi sadece forumotion forumunun panelinde silinmiş.Ben komple silinmesini istemiştim.bu konuda bana yardm edecek biri varmı?
alan adımı yeniden almak istiyorum tam 2 sene önce sildim.bu konuda acil yardım bekliyorum???
ben kredi ile bir domain aldım ve o domaini forumotionda kullanmak istemedim ve silme talebi gönderdim
aradan zaman geçti ve alan ad silindi görünüyor.Fakat alan adını bir hostin firmasndan almak istedim bu alan adı kullanılmakta dedi
who is bilgilerine baktım siteminismi@domainsbyproxy.com kaytl olduğunu gördüm yani silme işlemi sadece forumotion forumunun panelinde silinmiş.Ben komple silinmesini istemiştim.bu konuda bana yardm edecek biri varmı?
alan adımı yeniden almak istiyorum tam 2 sene önce sildim.bu konuda acil yardım bekliyorum???
Geri: Alan Adı (Domain) Sorunu
yahu buralara bakan bi yetkili felan yokmu? bir sonumuz var çözen yok ne iş??
Similar topics» Kürdistan Sorunu Türkiye'nin bir iç sorunu mudur?
» Kürt İşdünyasının Oluşması ve Yapılanma Sorunu
» Site Domain Sorunu Yetkililer Bakabilrmi
» Domain Aldım Sorunu Çözene Sitede Moderatörlük Hediye [Çözüldü]
» Domain Alanı Hakkındaki Sorularım
» Kürt İşdünyasının Oluşması ve Yapılanma Sorunu
» Site Domain Sorunu Yetkililer Bakabilrmi
» Domain Aldım Sorunu Çözene Sitede Moderatörlük Hediye [Çözüldü]
» Domain Alanı Hakkındaki Sorularım
1 sayfadaki 1 sayfası