Giriş yap
Arama
En son konular
Similar topics
İnvision Tarzı Tıklanıp Açılan Profil Bilgileri
Bedava forum: Yetkinforumun destek forumu :: Siz ve yetkinforum :: :: İşinize yarıyacak şeyler :: Modeller ile yapılan tasarımlar
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
İnvision Tarzı Tıklanıp Açılan Profil Bilgileri
İnvision Tarzı Tıklanıp Açılan Profil Bilgileri |
Afiş asmak >> modeler >> genel yönetim viewtopic_body modelerini değiştir diyin. {postrow.displayed.POSTER_NAME} kodunu arayın. Karşınıza
böyle bir kod çıkacaktır [eğer bir değişiklik yapmış değilseniz. Bulunca yerine aşağıda verdiğim kodu ekleyin
Kodda düzenlemeniz gereken yerler >> ![]() Resimdeki gibi renk kodları yerine kendi renklerinizi belirleyebilirsiniz ************************************************ viewtopic_body kodunun en üstüne de
kodunu ekliyorsunuz Bu kodda arkaplan rengini değiştirebilirsiniz ya da arkaplan resmini background: #FFFFFF url(http://i78.servimg.com/u/f78/12/38/66/89/bg_alt10.gif) top left repeat-x; burdaki FFFFFF yerine kendi renk kodunuzu ekleyebilirsiniz url(http://i78.servimg.com/u/f78/12/38/66/89/bg_alt10.gif) top left repeat-x kısmını silerseniz de arkaplan resmini kaldırmış olursunuz. ************************************************* Görünüm >> ![]() Güle güle kullanın ![]()
|
Bu paylaşım Humanely1 tarafından hazırlanmış ve sunulmuştur. Paylaşımların başka sitelerde yayınlanması yasaktır. © 2011 Yetkinforum.net |
En son humanely1 tarafından Perş. Ocak 15, 2009 2:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Geri: İnvision Tarzı Tıklanıp Açılan Profil Bilgileri
Anlatımdaki açılıp kapanma özelliğinde kullandığım kod için shanexx 'e teşekkürler
Geri kalan kısım bana aittir.
Geri kalan kısım bana aittir.

Similar topics» Myspace profil generator-online myspace şablonu yapın..yeni
» Profil Bilgileri
» Profil bilgileri sorunu
» PHPBB3 profil
» Profil Bilgileri Ortalama
» Profil Bilgileri
» Profil bilgileri sorunu
» PHPBB3 profil
» Profil Bilgileri Ortalama
Bedava forum: Yetkinforumun destek forumu :: Siz ve yetkinforum :: :: İşinize yarıyacak şeyler :: Modeller ile yapılan tasarımlar
1 sayfadaki 1 sayfası