Giriş yap
Arama
En son konular
Similar topics
Yetkinforum ile forumlarınız için maximun güvenlik
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
060209
Yetkinforum ile forumlarınız için maximun güvenlik
Yetkinforum ile forumlarınız için maximun güvenlik |
Yetkinforum web üzerinde forumlar günlük kullanıcıları dinleme ile profesyonel kalitede, özgür ve yanıt birleştiren tek tedarikçisi konumundadır. Forumunuz Yetkinforum ile güvendedirYetkinforum profesyonel hizmet sunar ve güvenli forum kurmanızı sağlar. Yönetim sistemin bakımlarını günlük izlemektedir. Teknik altyapı ve günlük çabaları, tam olarak bütünlüğünü ile tüm hizmetlerin tüm verilerin güvenliğini sağlamak için izin verir. Herhangi bir zamanda veri kurucusu Araçların kullanarak geri yükleyebilirsiniz. Yetkinforum ile forumunuz için güvenlikYetkinforum'un forumları için, sistem yönetici ve şebeke ekipimiz mimarlık serverleri sunuyor. Teknik desteğimiz, serverlerin serbest ve iyi halde olmalarını garanti ediyor. Yanlışları ve teknik problemlerini düzeltmek için ekipimiz her gün çalışıyor. Düzenli güncellemeler otomatik ve ücretsizGüncelleştirmeler, güvenlik güncelleştirmeleri gibi sık ve otomatik. Bunlar hakkında endişelenmenize gerek yoktur. Herhangi bir başarısızlık karşı veri RAID50 ile saklanır ve günlük kaydedilen insan hataları, saldırılar ve Spam'a karşı korunur. |
| Bu yazı Admin tarafından yazılmıştır. Güncelleme: 28/11/2010 - PaTRoN Anlatımın başka sitelerde yayınlanması yasaktır. © 2010 Yetkinforum.com |
Similar topics» sivilce ve çıbanlar için
» 3 mısır tanrı kartı yaması jtp için
» Anlayamadığım kelimeler için yardım lütfen.
» Yetkinforum ile forumlarınız için maximun güvenlik
» Sitem Açılmıyor (açıldığında http://www.yetkinforum.com/ a yönlendiriyor)Acilll!
» 3 mısır tanrı kartı yaması jtp için
» Anlayamadığım kelimeler için yardım lütfen.
» Yetkinforum ile forumlarınız için maximun güvenlik
» Sitem Açılmıyor (açıldığında http://www.yetkinforum.com/ a yönlendiriyor)Acilll!