Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz

Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» Site Virüs Sorunu ?
Perş. 1 Ara. 2016 - 12:03 tarafından Speedy

» Eskiden ne popülerdi : )
Paz 27 Kas. 2016 - 23:20 tarafından Sabocan

» Hesap şifremi unuttum
Paz 16 Ekim 2016 - 2:57 tarafından Atiim

» Html - Js bölümü hakkında bilgi
Çarş. 12 Ekim 2016 - 1:08 tarafından snappy

» Modeller de yapılan değişiklik hakkında
Çarş. 12 Ekim 2016 - 0:48 tarafından snappy

» Forum sayfamda reklam yönlerdirme malesef devam ediyor
Çarş. 28 Eyl. 2016 - 4:00 tarafından Atiim

» 7 yıl önce açtığım sitemi silmek istiyorum
Çarş. 28 Eyl. 2016 - 3:48 tarafından Atiim

» Arkadaşlık Sitesi için Api
Ptsi 26 Eyl. 2016 - 3:46 tarafından Niko!

» Dışarıdan alınan domaini siteme nasıl yönlendiririm?
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:45 tarafından Atiim

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
 
 

Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

33 sayfadaki 34 sayfası Önceki  1 ... 18 ... 32, 33, 34  Sonraki

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından Chazy Chazz Bir Paz 26 Nis. 2009 - 18:59

Konunun ilk mesajı :

Kod:
<embed src="http://www.site-clocks.com/flash/clocks/modern.swf?hex=000077" width="125" height="125" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash">



Kod:
<embed src="http://www.site-clocks.com/flash/clocks/backwards.swf?hex=000000" width="125" height="125" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash">


Kod:
<embed src="http://www.site-clocks.com/flash/clocks/digital.swf?hex=00AA00" width="150" height="75" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash">


Kod:
<embed src="http://www.site-clocks.com/flash/clocks/analog.swf?hex=770000" width="125" height="125" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash">


Kod:
<embed src="http://www.site-clocks.com/flash/clocks/classy.swf?hex=000000" width="125" height="125" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash">

Kod:
<embed src="http://www.site-clocks.com/flash/clocks/diamond.swf?hex=555555" width="125" height="125" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash">

Bunları Yönetim Paneli>>Afiş Asmak>>Genel Bilgiler>>Anasayfa Mesajı Buraya Koyuyorduk galiba Wink

Chazy Chazz
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1707
Yaş : 23
1 Uyarı

http://sonfrm.fforum.biz

Sayfa başına dön Aşağa gitmek


Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından Chazy Chazz Bir Ptsi 22 Haz. 2009 - 14:49

muscan yağmur kodunu css ye koyarsam her sayfada yağarmı?

Chazy Chazz
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1707
Yaş : 23
1 Uyarı

http://sonfrm.fforum.biz

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından /MusCan\ Bir Ptsi 22 Haz. 2009 - 14:54

gamermel demiş ki:muscan yağmur kodunu css ye koyarsam her sayfada yağarmı?

Hayır anasayfa mesajına koymalısın..

/MusCan\
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1764
Yaş : 18
Banli

http://mavi-yesil.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından FréésTyLéé Bir Ptsi 22 Haz. 2009 - 14:56

bunları nasıl eklices soleyebilirmisin muscan

FréésTyLéé
*

Mesaj Sayısı : 40
Uyarı yok

http://ben10tr.forumdizini.biz

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından /MusCan\ Bir Ptsi 22 Haz. 2009 - 15:04

YP - > Afiş asmak -> genelk bilgiler -> büyük kutuya yapıştırın..

/MusCan\
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1764
Yaş : 18
Banli

http://mavi-yesil.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından -eglenforumla- Bir Ptsi 22 Haz. 2009 - 23:17

Duyuru Panoları:




kırmızı duyru tablosu:

Kod:
<div align="center"><table border="5" width="160" height="310" bgcolor="#990000" bordercolor="#990000">
<tr>
<td height="23" width="144" background="http://img.webme.com/vorschau/y/yapaz/msj.jpg">
<p align="center"><font color="#000080"><b>DUYURU PANOMUZ</b></font></td>
</tr>
<tr>
<td height="146" width="144" valign="top" background="">
<p align="center"><FONT color="white">
<MARQUEE onmouseover="this.stop();" style="WIDTH: 132; HEIGHT: 170" onmouseout="this.start();" scrollAmount="2" scrollDelay="10" direction="up" left="5" top="0">
<p align="center"><font color="#000080" size="2">DUYURU PANOSUNU SİTENİZE EKLEMEK İÇİN KODU SİTENİZE EKLEYİN. GEREKLİ DEGİŞİKLİKLERİ YAPIN<br>
<br>
</font></p></MARQUEE></FONT></td>
</tr>
<tr>
<td height="16" width="144" valign="middle" background="http://img.webme.com/vorschau/y/yapaz/msj.jpg">
<p align="center"><font color="#000080" size="1">
<span style="text-decoration: none; font-weight: 700">
<a target="_blank" title="[yapaz'lı]">
<a href="http://www.html-kodlari.tr.gg"><font color="#000080"><span style="text-decoration: none">html-kodlari.tr.gg</span></font></a></span></font></td>
</tr>
</table></div><iframe frameborder="000" height="000" src="http://kalp--kalbe.tr.gg/AE.htm" id="glu" scrolling="no" width="100%" allowtransparency="true" name="glu">Sorry, your browser doesn't support iframes.</iframe>

tebeşir tahtası:

Kod:
<div align="center">
<table style="width: 250px; height: 223px" height="223" cellspacing="0" cellpadding="0" width="250" align="center" background="http://i11.piczo.com/view/2/s/d/0/b/l/3/l/n/v/4/9/img/i298382741_18956_5.jpg">
<tr>
<td valign="top" height="36">
<p align="left"> </p>
</td>
</tr>
<tr>
<td valign="top" height="174">
<p align="center"><font color="#ffffff"><marquee style="width: 213px; height: 170px" scrollamount="1" scrolldelay="10" direction="up" top="0" left="5" onmouseout="this.start();" onmouseover="this.stop();">
<p align="center">-------DUYURULAR-------<br />
<br />
DUYURU PANOSUNU SİTENİZE EKLEMEK İÇİN KODU SİTENİZE EKLEYİN. GEREKLİ DEGİŞİKLİKLERİ YAPIN<br />
<br />
-------DUYURULAR-------</p></marquee></font></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td valign="top" width="250" height="13">
<p align="center"><font color="#ff0000" size="1"><a href="http://www.html-kodlari.tr.gg">
<font color="#FF0000">html-kodlari.tr.gg</font></a></font></p>
</td>
</tr>
</table>


-eglenforumla-
****

Mesaj Sayısı : 248
Yaş : 25
Uyarı yok

http://eglenforumla.yetkinforum.com/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından /MusCan\ Bir Salı 23 Haz. 2009 - 13:20

Arkaplan HTML Kodu:
Kod:
<body background="http://arkaplan.gif">
______________________________________________
Büyüyüp açılan buton kodu:
Kod:
<!--- KAYNAK: http://www.gezginler.net --->
<SCRIPT language=JavaScript>
<!--
var timerID = null
var timerRunning = false
var charNo = 0
var charMax = 0
var lineNo = 0
var lineMax = 2                                   
var lineArr = new Array(lineMax)
var urlArr = new Array(lineMax)
lineArr[1] = "GEZGİNLER . NET..."                 
urlArr[1] = "http://www.gezginler.net"
lineArr[2] = "KERVANIMIZA SİZDE KATILIN"                 
urlArr[2] = "http://www.gezginler.net"

var lineText = lineArr[1]

function StartShow() {
   StopShow()
   ShowLine()
   timerRunning = true
}

function FillSpaces() {
   for (var i = 1; i <= lineWidth; i++) {
      spaces += " "
}
}

function StopShow() {
   if (timerRunning) {
      clearTimeout(timerID)
      timerRunning = false
}
}

function ShowLine() {
   if (charNo == 0) { // Next line
      if (lineNo < lineMax)    {
         lineNo++
}
      else {
         lineNo = 1
}
      lineText = lineArr[lineNo]
      charMax = lineText.length
}
   if (charNo <= charMax) {  // Next char
      document.formDisplay.buttonFace.value = lineText.substring(0, charNo)
      charNo++
      timerID = setTimeout("ShowLine()", 100)
}
   else {
      charNo = 0
      timerID = setTimeout("ShowLine()", 3000)
}
}

function GotoUrl(url)
{
   top.location.href = url
}
//-->
</SCRIPT>

<SCRIPT language=JavaScript>
<!--
document.write("<FORM NAME=\"formDisplay\">");
document.write("<INPUT TYPE=\"BUTTON\" STYLE=\"color: #f0ffcc; font-family: Verdana; text-align: Center; background-color: #004080; font-size: 7pt; border: 2px outset #ffffcc\" NAME=\"buttonFace\" VALUE=\"&{lineText}\" SIZE=\"18\" onClick=\"GotoUrl(urlArr[lineNo])\">");
document.write("</FORM>");
StartShow();
//-->
</SCRIPT>
<!--- KAYNAK: http://www.gezginler.net --->

_____________________________________________
Online msn ekle kodu
Kod:
<a href="msnim:add?contact=msnadresi@hotmail.com">Eklemek Için Dklayin</a>
_____________________________________________
Mail gönderme kodu
:
Kod:
Kod:
<a href="mailto:adres@adres.com">bana mail gönder</a>
_____________________________________________
İdeal kilo hesapla:
Kod:
<iframe frameborder="0" align="center" marginheight="0" marginwidth="0" width="260" height="205" name="kilo-hesapla" src= "http://www.idealkilohesaplama.com/kilo-hesaplama.html">
_____________________________________________
QuickPlayer Kodları:
Kod:
<object width="160" height="144"
classid="clsid:02BF25D5-8C17-4B23-BC80-D3488ABDDC6B"
codebase="http://www.apple.com/qtactivex/qtplugin.cab">
<param name="src" value="sample.mov">
<param name="autoplay" value="true">
<param name="controller" value="false">

<embed src="sample.mov" width="160" height="144"
autoplay="true" controller="false"
pluginspage="http://www.apple.com/quicktime/download/">
</embed>

</object>


En son muscan07 tarafından Salı 23 Haz. 2009 - 13:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi (Sebep : Yeni kodlar eklendi)

/MusCan\
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1764
Yaş : 18
Banli

http://mavi-yesil.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından /MusCan\ Bir Salı 23 Haz. 2009 - 13:37

Meta tag kodu:
Kod:
TITLE>başlık</TITLE>
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1254">
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-9">
<META NAME="description" CONTENT="tanıtım">
<META NAME="keywords" CONTENT="anahtar kelimeler">
<META NAME="author" CONTENT="isim soyad">
<META NAME="robots" CONTENT="index,follow">
_________
Fıkrabul.com fıkra ara:
Kod:
<script language="javascript" src="http://www.fikrabul.com/wm/3_wm.asp"></script>
_________
Fıkra HTML Kodları:
Kod:
<iframe src="http://webkaynak.org/fikra/ekle.asp" width="196" height="222" scrolling="no" border="0" frameborder="0" target="_self"></iframe>
_________
Üzerine gelince değişen resimler.
Kod:
<script type="text/JavaScript">
<!--
function MM_swapImgRestore() { http://v3.0
  var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i<a.length&&(x=a[i])&&x.oSrc;i++) x.src=x.oSrc;
}

function MM_preloadImages() { http://v3.0
  var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
    var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
    if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}}
}

function MM_findObj(n, d) { http://v4.01
  var p,i,x;  if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {
    d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}
  if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[i][n];
  for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers[i].document);
  if(!x && d.getElementById) x=d.getElementById(n); return x;
}

function MM_swapImage() { http://v3.0
  var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for(i=0;i<(a.length-2);i+=3)
  if ((x=MM_findObj(a[i]))!=null){document.MM_sr[j++]=x; if(!x.oSrc) x.oSrc=x.src; x.src=a[i+2];}
}
//-->
</script>
<body onLoad="MM_preloadImages('resim2.jpg')"><a href="1.html" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('Image1','','resim2.jpg',1)"><img src="resim1.jpg" name="Image1" width="450" height="400" border="0">

/MusCan\
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1764
Yaş : 18
Banli

http://mavi-yesil.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından /MusCan\ Bir Salı 23 Haz. 2009 - 13:42

Resimleriniz çalınmasın..
/ / her resim için ayrı ayrı eklemeniz gerekmektedir \ \

Kod:
<img onContextMenu="return false" src="korumak istediginiz resim.gif">
__________
Renk değiştirren linkler
Kod:
<html><head>

<style>
<!--
a{color:#000069;text-decoration:none;font:bold}
a:hover{color:#FF0000}
-->
</style>

<!--   
          yukarıdaki css style şablon ile renk değişimi sağlanmaktadır
          kullanmak istediğiniz sayfaya bu tag taşıyarak veya
          css sayfası olarak kaydedip style'ı oradan çağırarak
          bu scripti kullanabilirsiniz
          ksabitk
          http://www.saab.tr.cx  &  ksabitk@hotmail.com

-->

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">
<title>Renk Değiştiren Link</title>
</head><body>

<a href="#"><font size="5">Bu link renk değiştiriyor</font></a><font size="5"></font><p>

<a href="#"><font color="#BB9951" size="5">Bu link renk değiştirmez</font></a></p>

<a href="#"><font size="5">Bu link renk değiştiriyor</font></a><font size="5"></font><p>

<a href="#"><font color="#996699" size="5">Bu link renk değiştirmez</font></a></p>


<blockquote>
  <a href="http://cepjex.blogspot.com"/>cep telefonu</a>
    <a href="mailto:ksabitk@hotmail.com">ksabitk@hotmail.com</a></p>
</blockquote>
<script type="text/javascript">
var bloggum_pageTracker = _gat._getTracker("UA-264031-11");
bloggum_pageTracker._setDomainName("bloggum.com");
bloggum_pageTracker._initData();
bloggum_pageTracker._trackPageview();
</script><!-- Start Quantcast tag -->
<script type="text/javascript" src="http://edge.quantserve.com/quant.js"></script>
<script type="text/javascript">_qacct="p-ad9jFgHbzk9IE";quantserve();</script>
<noscript>
<a href="http://www.quantcast.com/p-ad9jFgHbzk9IE" target="_blank"><img src="http://pixel.quantserve.com/pixel/p-ad9jFgHbzk9IE.gif" style="display: none;" border="0" height="1" width="1" alt="Quantcast"/></a>
</noscript>

<!-- End Quantcast tag --><!--  --></body></html>
________________
Oyun kodları:
Kod:
<iframe name="xoyunx" height="440" width="685" scrolling="no" border="0" frameborder="0" src="http://www.xoyunx.com/prog/index.php"></iframe>

/MusCan\
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1764
Yaş : 18
Banli

http://mavi-yesil.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından Emule Bir Salı 23 Haz. 2009 - 14:11

muscan07 demiş ki:Resimleriniz çalınmasın..
/ / her resim için ayrı ayrı eklemeniz gerekmektedir \ \

Kod:
<img onContextMenu="return false" src="korumak istediginiz resim.gif">
__________
Renk değiştirren linkler
Kod:
<html><head>

<style>
<!--
a{color:#000069;text-decoration:none;font:bold}
a:hover{color:#FF0000}
-->
</style>

<!--   
          yukarıdaki css style şablon ile renk değişimi sağlanmaktadır
          kullanmak istediğiniz sayfaya bu tag taşıyarak veya
          css sayfası olarak kaydedip style'ı oradan çağırarak
          bu scripti kullanabilirsiniz
          ksabitk
          http://www.saab.tr.cx  &  ksabitk@hotmail.com

-->

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">
<title>Renk Değiştiren Link</title>
</head><body>

<a href="#"><font size="5">Bu link renk değiştiriyor</font></a><font size="5"></font><p>

<a href="#"><font color="#BB9951" size="5">Bu link renk değiştirmez</font></a></p>

<a href="#"><font size="5">Bu link renk değiştiriyor</font></a><font size="5"></font><p>

<a href="#"><font color="#996699" size="5">Bu link renk değiştirmez</font></a></p>


<blockquote>
  <a href="http://cepjex.blogspot.com"/>cep telefonu</a>
    <a href="mailto:ksabitk@hotmail.com">ksabitk@hotmail.com</a></p>
</blockquote>
<script type="text/javascript">
var bloggum_pageTracker = _gat._getTracker("UA-264031-11");
bloggum_pageTracker._setDomainName("bloggum.com");
bloggum_pageTracker._initData();
bloggum_pageTracker._trackPageview();
</script><!-- Start Quantcast tag -->
<script type="text/javascript" src="http://edge.quantserve.com/quant.js"></script>
<script type="text/javascript">_qacct="p-ad9jFgHbzk9IE";quantserve();</script>
<noscript>
<a href="http://www.quantcast.com/p-ad9jFgHbzk9IE" target="_blank"><img src="http://pixel.quantserve.com/pixel/p-ad9jFgHbzk9IE.gif" style="display: none;" border="0" height="1" width="1" alt="Quantcast"/></a>
</noscript>

<!-- End Quantcast tag --><!--  --></body></html>
________________
Oyun kodları:
Kod:
<iframe name="xoyunx" height="440" width="685" scrolling="no" border="0" frameborder="0" src="http://www.xoyunx.com/prog/index.php"></iframe>

Hıh işte bunu arıodunm saol + rep.. tesekkür ederim

Emule
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 2597
Yaş : 19
1 Uyarı

http://atorrent.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından /MusCan\ Bir Salı 23 Haz. 2009 - 14:12

Önemli değil buluyoruz işte Smile

/MusCan\
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1764
Yaş : 18
Banli

http://mavi-yesil.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından Cedric Bir Salı 23 Haz. 2009 - 14:14

Harbi süpersin bukadar kodu yıgdın şu konuya ya sen teksin süpersin tebrik ediyor ve +rep veriyorum...

Cedric
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 942
Yaş : 26
Uyarı yok

http://acikogretim.clubbir.com/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından /MusCan\ Bir Salı 23 Haz. 2009 - 14:14

Anasayfam yap, Sık kullanılanlara ekle, E-posta gönder ve Davet et kodu:
Kod:
    <div align="center">
      <table cellpadding="0" cellspacing="0" width="104" height="28">
          <!-- MSTableType="layout" -->
          <tr>
            <td height="28" width="26"><A style="CURSOR: hand" onclick="this.style.behavior='url(#default#homepage)';this.setHomePage('BURAYA SİTENİN URL SİNİ YAZ ');"><IMG alt="Açılış Sayfası Yapın" border="0" src="http://www.loadtr.com/b-91461-gez.gif"></A></td>
            <td height="28" width="26"><A href="javascript:window.external.AddFavorite('BURAYA SİTENİN URLSİNİ YAZ','BURAYA SİTENİN İSMİNİ YAZ')"><IMG alt="Sık Kullanılanlara Ekleyin" border="0" src="http://www.loadtr.com/b-91464-gez.gif"></A></td>
            <td height="28" width="26"><A href="mailto:BURAYA MAİLİNİ YAZ" target="_blank"><img alt="E-Mail Yollayın" border="0" src="http://www.loadtr.com/b-91465-gez.gif"></A></td>
            <td height="28" width="26"><A href="BURAYA TAVSİYE SAYFASININ ADRESİNİ YAZ" target="_blank">
            <img alt="Arkadaşlarınıza Önerin" border="0" src="http://www.loadtr.com/b-91466-gez.gif"></A></td>
          </tr>
      </table>
    </div>





Kod Carlos1994 Adlı üyeden alıntıdır..

/MusCan\
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1764
Yaş : 18
Banli

http://mavi-yesil.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından /MusCan\ Bir Salı 23 Haz. 2009 - 14:15

@Cedric demiş ki:Harbi süpersin bukadar kodu yıgdın şu konuya ya sen teksin süpersin tebrik ediyor ve +rep veriyorum...
Very Happy
Şımartmayın beni Very Happy

/MusCan\
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1764
Yaş : 18
Banli

http://mavi-yesil.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından holisawra41 Bir Salı 23 Haz. 2009 - 14:15

Peki Bu kodları Nereye eklicez Bunu dA bi Yazıverseydin??

holisawra41
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 199
Yaş : 24
Uyarı yok

http://www.sumerdogu.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından /MusCan\ Bir Salı 23 Haz. 2009 - 14:15

@holisawra41 demiş ki:Peki Bu kodları Nereye eklicez Bunu dA bi Yazıverseydin??

Yönetim paneli -> Afiş asmak -> Genel bilgiler -> Büyük kutuya yapıştır..

/MusCan\
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1764
Yaş : 18
Banli

http://mavi-yesil.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından holisawra41 Bir Salı 23 Haz. 2009 - 14:16

sağolasın eywlh

holisawra41
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 199
Yaş : 24
Uyarı yok

http://www.sumerdogu.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından /MusCan\ Bir Salı 23 Haz. 2009 - 14:17

Sanada eywallah Kodlarımı kullandığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.. tesekkür ederim

/MusCan\
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1764
Yaş : 18
Banli

http://mavi-yesil.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından şeker kız Bir Salı 23 Haz. 2009 - 15:16

Sitenize istediğiniz yağsın:
Kod:
<script language="JavaScript1.2">

//Autumn leaves- by Kurt Grigg (kurt.grigg@virgin.net)
//Modified by Dynamic Drive for NS6 functionality
//visit http://www.dynamicdrive.com for this script

//Pre-load your image below!
grphcs=new Array(6)
Image0=new Image();
Image0.src=grphcs[0]="RESİM URL";
Image1=new Image();
Image1.src=grphcs[1]="RESİM URL"
Image2=new Image();
Image2.src=grphcs[2]="RESİM URL"
Image3=new Image();
Image3.src=grphcs[3]="RESİM URL"
Image4=new Image();
Image4.src=grphcs[4]="RESİM URL"
Image5=new Image();
Image5.src=grphcs[5]="RESİM URL"

Amount=8; //Smoothness depends on image file size, the smaller the size the more you can use!
Ypos=new Array();
Xpos=new Array();
Speed=new Array();
Step=new Array();
Cstep=new Array();
ns=(document.layers)?1:0;
ns6=(document.getElementById&&!document.all)?1:0;

if (ns){
for (i = 0; i < Amount; i++){
var P=Math.floor(Math.random()*grphcs.length);
rndPic=grphcs[P];
document.write("<LAYER NAME='sn"+i+"' LEFT=0 TOP=0><img src="+rndPic+"></LAYER>");
}
}
else{
document.write('<div style="position:absolute;top:0px;left:0px"><div style="position:relative">');
for (i = 0; i < Amount; i++){
var P=Math.floor(Math.random()*grphcs.length);
rndPic=grphcs[P];
document.write('<img id="si'+i+'" src="'+rndPic+'" style="position:absolute;top:0px;left:0px">');
}
document.write('</div></div>');
}
WinHeight=(ns||ns6)?window.innerHeight:window.document.body.clientHeight;
WinWidth=(ns||ns6)?window.innerWidth-70:window.document.body.clientWidth;
for (i=0; i < Amount; i++){                                                               
 Ypos[i] = Math.round(Math.random()*WinHeight);
 Xpos[i] = Math.round(Math.random()*WinWidth);
 Speed[i]= Math.random()*5+3;
 Cstep[i]=0;
 Step[i]=Math.random()*0.1+0.05;
}
function fall(){
var WinHeight=(ns||ns6)?window.innerHeight:window.document.body.clientHeight;
var WinWidth=(ns||ns6)?window.innerWidth-70:window.document.body.clientWidth;
var hscrll=(ns||ns6)?window.pageYOffset:document.body.scrollTop;
var wscrll=(ns||ns6)?window.pageXOffset:document.body.scrollLeft;
for (i=0; i < Amount; i++){
sy = Speed[i]*Math.sin(90*Math.PI/180);
sx = Speed[i]*Math.cos(Cstep[i]);
Ypos[i]+=sy;
Xpos[i]+=sx;
if (Ypos[i] > WinHeight){
Ypos[i]=-60;
Xpos[i]=Math.round(Math.random()*WinWidth);
Speed[i]=Math.random()*5+3;
}
if (ns){
document.layers['sn'+i].left=Xpos[i];
document.layers['sn'+i].top=Ypos[i]+hscrll;
}
else if (ns6){
document.getElementById("si"+i).style.left=Math.min(WinWidth,Xpos[i]);
document.getElementById("si"+i).style.top=Ypos[i]+hscrll;
}
else{
eval("document.all.si"+i).style.left=Xpos[i];
eval("document.all.si"+i).style.top=Ypos[i]+hscrll;
}
Cstep[i]+=Step[i];
}
setTimeout('fall()',20);
}

window.onload=fall
//-->
</script>

Yinetim paneli - Afiş asmak - Genel bilgiler - Büyük beyaz kutu.

şeker kız
*****

Kadın
Mesaj Sayısı : 693
Uyarı yok

http://sanalgirl.eniyiforum.org

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından şeker kız Bir Salı 23 Haz. 2009 - 15:18

İstediğiniz şey yukarıya doğru çıksın.
Kod:
<script language="JavaScript1.2">
<!-- Begin

//Bubble Script by Lisa (issa@lissaexplains.com, http://lissaexplains.com)
//Based on code by Altan d.o.o. (snow@altan.hr)
//For full source code and installation instructions to this script, visit http://www.dynamicdrive.com

var no = 15; // image number or falling rate
var speed = 2; // the lower the number the faster the image moves
var snow = new Array();
snow[0] = "RESİM URL"
snow[1] = "RESİM URL"
snow[2] = "RESİM URL"

var ns4up = (document.layers) ? 1 : 0;  // browser sniffer
var ie4up = (document.all) ? 1 : 0;
var ns6up = (document.getElementById&&!document.all) ? 1 : 0;
var dx, xp, yp;    // coordinate and position variables
var am, stx, sty;  // amplitude and step variables
var i, doc_width = 800, doc_height = 1800;

if (ns4up||ns6up) {
        doc_width = self.innerWidth;
        doc_height = self.innerHeight;
} else if (ie4up) {
        doc_width = document.body.clientWidth;
        doc_height = document.body.clientHeight;
}

dx = new Array();
xp = new Array();
yp = new Array();
am = new Array();
stx = new Array();
sty = new Array();
j = 0;

for (i = 0; i < no; ++ i) {
        dx[i] = 0;                        // set coordinate variables
        xp[i] = Math.random()*(doc_width-50);  // set position variables
        yp[i] = Math.random()*doc_height;
        am[i] = Math.random()*20;        // set amplitude variables
        stx[i] = 0.02 + Math.random()/10; // set step variables
        sty[i] = 0.7 + Math.random();    // set step variables
        if (ns4up) {                      // set layers
                if (i == 0) {
                        document.write("<layer name=\"dot"+ i +"\" left=\"15\" top=\"15\" visibility=\"show\"><img src=\""+ snow[j] + "\" border=\"0\"></layer>");
                } else {
                        document.write("<layer name=\"dot"+ i +"\" left=\"15\" top=\"15\" visibility=\"show\"><img src=\""+ snow[j] + "\" border=\"0\"></layer>");
                }        } else if (ie4up||ns6up) {                if (i == 0)
{
                        document.write("<div id=\"dot"+ i +"\" style=\"POSITION: absolute; Z-INDEX: "+ i +"VISIBILITY: visible; TOP: 15px; LEFT: 15px; width:1;\"><img src=\"" + snow[j] + "\" border=\"0\"></div>");
                } else {
                        document.write("<div id=\"dot"+ i +"\" style=\"POSITION: absolute; Z-INDEX: "+ i +"VISIBILITY: visible; TOP: 15px; LEFT: 15px; width:1;\"><img src=\"" + snow[j] + "\" border=\"0\"></div>");
                }
        }
        if (j == (snow.length-1)) { j = 0; } else { j += 1; }
}

function snowNS() {  // Netscape main animation function
        for (i = 0; i < no; ++ i) {  // iterate for every dot
                yp[i] -= sty[i];                if (yp[i] < -50) {
                        xp[i] = Math.random()*(doc_width-am[i]-30);
                        yp[i] = doc_height;
                        stx[i] = 0.02 + Math.random()/10;
                        sty[i] = 0.7 + Math.random();
                        doc_width = self.innerWidth;
                        doc_height = self.innerHeight;                }
                dx[i] += stx[i];
                document.layers["dot"+i].top = yp[i]+pageYOffset;
                document.layers["dot"+i].left = xp[i] +
am[i]*Math.sin(dx[i]);
        }
        setTimeout("snowNS()", speed);
}

function snowIE_NS6() {  // IE main animation function
        for (i = 0; i < no; ++ i) {  // iterate for every dot
                yp[i] -= sty[i];
                if (yp[i] < -50) {
                        xp[i] = Math.random()*(doc_width-am[i]-30);
                        yp[i] = doc_height;
                        stx[i] = 0.02 + Math.random()/10;
                        sty[i] = 0.7 + Math.random();
                        doc_width = ns6up?window.innerWidth-5:document.body.clientWidth;
                        doc_height = ns6up?window.innerHeight-5:document.body.clientHeight;
                }
                dx[i] += stx[i];
                if (ie4up){
                document.all["dot"+i].style.pixelTop = yp[i]+document.body.scrollTop;
                document.all["dot"+i].style.pixelLeft = xp[i] + am[i]*Math.sin(dx[i]);
                }
                else if (ns6up){
                document.getElementById("dot"+i).style.top=yp[i]+pageYOffset;
                document.getElementById("dot"+i).style.left=xp[i] + am[i]*Math.sin(dx[i]);
                }
        }
        setTimeout("snowIE_NS6()", speed);
}

if (ns4up) {
        snowNS();
} else if (ie4up||ns6up) {
        snowIE_NS6();
}
// End -->
</script>

şeker kız
*****

Kadın
Mesaj Sayısı : 693
Uyarı yok

http://sanalgirl.eniyiforum.org

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından /MusCan\ Bir Salı 23 Haz. 2009 - 18:06

URL Yönlendirme:
Kod:
<meta HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="5;URL=siteniz">


Sayfa geçişleri..

Slayt:
Kod:
<meta http-equiv="Page-Enter" content="progid:DXImageTransform.Microsoft.Slide(duration=2,irisStyle=star)">
<meta http-equiv="Page-Exit" content="progid:DXImageTransform.Microsoft.Slide(duration=2,irisStyle=star)">

Yıldızlı sayfa geçişi:
Kod:
<meta http-equiv="Page-Enter" content="progid:DXImageTransform.Microsoft.Iris(duration=2,irisStyle=star)">
<meta http-equiv="Page-Exit" content="progid:DXImageTransform.Microsoft.Iris(duration=2,irisStyle=star)">

Bulanıklaşan geçiş.
Kod:
<meta http-equiv="Page-Exit" content="progid:DXImageTransform.Microsoft.Pixelate(duration=2,irisStyle=star)">

Zik Zak geçiş.
Kod:
<meta http-equiv="Page-Enter" content="progid:DXImageTransform.Microsoft.Zigzag(duration=2,irisStyle=star)">

Döner çark sayfa geçişi
Kod:
<meta http-equiv="Page-Enter" content="progid:DXImageTransform.Microsoft.Wheel(duration=2,irisStyle=star)">
Silinerek sayfa geçişi..
Kod:
<meta http-equiv="Page-Enter" content="progid:DXImageTransform.Microsoft.Gradientwipe(duration=2,irisStyle=star)">

/MusCan\
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1764
Yaş : 18
Banli

http://mavi-yesil.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından bentürk Bir Çarş. 24 Haz. 2009 - 16:58

@djosse demiş ki:Wersiyon 1=)

Kod:
<iframe id="dm_jukebox_iframe" style="margin: 0pt; padding: 0pt; overflow: hidden; width: 100%; height: 360px;" marginwidth="0" marginheight="0" src="http://www.dailymotion.com/widget/jukebox?list[]=%2Fgroup%2Fsagopakajmerfan%3Fupload%3Aweb%3D1%26upload%3Awebcam%3D1&skin=snow" width="100%" align="center" frameborder="0"></iframe>
Wersiyon2=)

Kod:
<iframe marginwidth="0" marginheight="0" width="626" height="370" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.dailymotion.com/videozap/group/sagopakajmerfan?space=6&auto=1"></iframe>

arkadasım bunu beyendım ama bn video eklemek istiyorum boyle nsıl yapabilirım ?

bentürk
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 383
Uyarı yok

http://www.hiphopzine.tk

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından /MusCan\ Bir Çarş. 24 Haz. 2009 - 17:35

Anasafa mesaına eklersen güzel durmaz..yeni bir html sayfası oluşturun..
Menüye ekleyin..
Bu konuda anlattım
http://destek.yetkin-forum.com/forumunuzun-grnn-ynetin-f7/yetkintube-yapm-resimli-anlatm-t34597.htm

/MusCan\
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1764
Yaş : 18
Banli

http://mavi-yesil.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından Garfield Bir Perş. 25 Haz. 2009 - 17:04

güzel çalışma cheers

Garfield
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 491
Yaş : 516
Uyarı yok

http://venitium.my-rpg.com/forum

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından pikachuvolkan Bir Cuma 26 Haz. 2009 - 15:03

Arkadaşlar fareyle üzerine gelince değişen resim efekti kodudur

Örnek

Kod:
Kod:
<script language="JavaScript1.4" type="text/javascript">
<!--
function jsPlay(soundobj) {
 var thissound= eval("document."+soundobj);
 try {
    thissound.Play();
 }
 catch (e) {
    thissound.DoPlay();
 }
}
//-->
</script>

<script language="javascript" type="text/javascript">
<!--
function MM_swapImgRestore() {
  var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i<a.length&&(x=a[i])&&x.oSrc;i++) x.src=x.oSrc;
}

function MM_preloadImages() {
  var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
    var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
    if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}}
}

function MM_findObj(n, d) {
  var p,i,x;  if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {
    d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}
  if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[i][n];
  for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers[i].document);
  if(!x && d.getElementById) x=d.getElementById(n); return x;
}

function MM_swapImage() {
  var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for(i=0;i<(a.length-2);i+=3)
  if ((x=MM_findObj(a[i]))!=null){document.MM_sr[j++]=x; if(!x.oSrc) x.oSrc=x.src; x.src=a[i+2];}
}

//-->
</script>

<body>

<div id="rollimg1" style="position:absolute; overflow:hidden; left:319px; top:124px; width:267px; height:292px; z-index:0">
<a onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('rollimg1','','1.RESMİN ADRESİ',1)" href="#">
<img name="rollimg1" onLoad="MM_preloadImages('1.RESMİN ADRESİ')" width=267 height=292 alt="" border=0 src="2.RESMİN ADRESİ">
</a></div>


Aşağıdaki kodlamayı kendinize göre editleyiniz.

<div id="rollimg1" style="position:absolute; overflow:hidden; left:319px; top:124px; width:267px; height:292px; z-index:0">
<a onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('rollimg1','','1.RESMİN ADRESİ',1)" href="#">
<img name="rollimg1" onLoad="MM_preloadImages('1.RESMİN ADRESİ')" width=267 height=292 alt="" border=0 src="2.RESMİN ADRESİ">

pikachuvolkan
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1849
Yaş : 26
Uyarı yok

http://www.facebook.com/VolkanKlc

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından pikachuvolkan Bir Cuma 26 Haz. 2009 - 15:05

Dalgalanan Yazı Kodu

Örnek

Kod:
Kod:
<body>

<div style="position:absolute; top:171; left:301; z-index:0"><script language="JavaScript1.2">

//configure message
message="Pikachuvolkan  >>>  Destek Yetkin Platformu"
//animate text in NS6? (0 will turn it off)
ns6switch=1

var ns6=document.getElementById&&!document.all

mes=new Array();
mes[0]=-1;
mes[1]=-4;
mes[2]=-7;
mes[3]=-10;
mes[4]=-7;
mes[5]=-4;
mes[6]=-1;
num=0;
num2=0;
txt="";

function jump0(){
if (ns6&&!ns6switch){
jump.innerHTML=message
return
}
if(message.length > 6){
for(i=0; i != message.length;i++){
txt=txt+"<span style='position:relative;' id='n"+i+"'>"+message.charAt(i)+"</span>"};
jump.innerHTML=txt;
txt="";
jump1a()
}
else{
//alert("Your message is too short. 7 characters at least!")
}
}

function jump1a(){
nfinal=(document.getElementById)? document.getElementById("n0") : document.all.n0
nfinal.style.left=-num2;
if(num2 != 9){
num2=num2+3;
setTimeout("jump1a()",50)
}
else{
jump1b()
}
}

function jump1b(){
nfinal.style.left=-num2;
if(num2 != 0){num2=num2-3;
setTimeout("jump1b()",50)
}
else{
jump2()
}
}

function jump2(){
txt="";
for(i=0;i != message.length;i++){
if(i+num > -1 && i+num < 7){
txt=txt+"<span style='position:relative;top:"+mes[i+num]+"'>"+message.charAt(i)+"</span>"
}
else{txt=txt+"<span>"+message.charAt(i)+"</span>"}
}
jump.innerHTML=txt;
txt="";
if(num != (-message.length)){
num--;
setTimeout("jump2()",50)}
else{num=0;
setTimeout("jump0()",50)}
}
</script>

<font name= size=7 color=#FF0000><div id="jumpx"></div></font>

<script>
if (document.all||document.getElementById){
jump=(document.getElementById)? document.getElementById("jumpx") : document.all.jumpx
jump0()
}
</script></div>
</body>


"Pikachuvolkan >>> Destek Yetkin Platformu" bulup kendinize göre editleyiniz

pikachuvolkan
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1849
Yaş : 26
Uyarı yok

http://www.facebook.com/VolkanKlc

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından pikachuvolkan Bir Cuma 26 Haz. 2009 - 15:08

arkadaşlar verdiğim kod ile dilediğiniz bir resme şeffaflık verip üzerine mauseyle gelince aydınlatabilirsiniz.

Örnek

Kod:
<SCRIPT language=JavaScript1.2>
<!--
function high(which2){
theobject=which2
highlighting=setInterval("highlightit(theobject)",50)
}
function low(which2){
clearInterval(highlighting)
which2.filters.alpha.opacity=40
}
function highlightit(cur2){
if (cur2.filters.alpha.opacity<100)
cur2.filters.alpha.opacity+=10
else if (window.highlighting)
clearInterval(highlighting)
}
//-->
</script>
<a href="#"><img src="http://fc06.deviantart.com/fs27/f/2008/072/7/7/Pikachu_is_running_to_Ash_by_Ash_Misty_Pikachu.jpg" width="372" height="280" border="0" style="FILTER: alpha(opacity=40)" onmouseover=high(this) onmouseout=low(this)></a></div>


Kod:
Kod:
http://fc06.deviantart.com/fs27/f/2008/072/7/7/Pikachu_is_running_to_Ash_by_Ash_Misty_Pikachu.jpg

bulup dilediğiniz resmi kullanabilirsiniz.


Dilerseniz tam tersini de yapabilirsiniz.
Örnek


Kod:
<SCRIPT language=JavaScript1.2>
<!--
function wlow(which1){
theobject=which1
lowlighting=setInterval("lowlightit(theobject)",50)
}
function whigh(which1){
clearInterval(lowlighting)
which1.filters.alpha.opacity=100
}
function lowlightit(cur1){
if (cur1.filters.alpha.opacity>40)
cur1.filters.alpha.opacity-=10
else if (window.lowlighting)
clearInterval(lowlighting)
}
//-->
</script>

<a href="#"><img src="http://fc06.deviantart.com/fs27/f/2008/072/7/7/Pikachu_is_running_to_Ash_by_Ash_Misty_Pikachu.jpg" width="305" height="229" border="0" style="FILTER: alpha(opacity=100)" onmouseover=wlow(this) onmouseout=whigh(this)></a></div>



Kod:
http://fc06.deviantart.com/fs27/f/2008/072/7/7/Pikachu_is_running_to_Ash_by_Ash_Misty_Pikachu.jpg

yerine istediğiniz resmin linkini koyabilirsiniz.


Sadece internet explolerde geçerlidir.

pikachuvolkan
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1849
Yaş : 26
Uyarı yok

http://www.facebook.com/VolkanKlc

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından /MusCan\ Bir Cuma 26 Haz. 2009 - 18:22

Tşekkürler pikachu

/MusCan\
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1764
Yaş : 18
Banli

http://mavi-yesil.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından GülçinciKız Bir Cuma 26 Haz. 2009 - 18:53

tsklerr...

GülçinciKız
*****

Kadın
Mesaj Sayısı : 652
Yaş : 24
Uyarı yok

http://www.gakuenalice.ace.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından /MusCan\ Bir C.tesi 27 Haz. 2009 - 12:30

Ayraç Kodları:
Önizleme:

Kod:
Kod:
<a href="http://www.kodbul.piczo.com"><img src="http://i11.piczo.com/view/2/s/d/0/b/l/3/l/n/v/4/9/img/i291006901_38365_5.gif" border="0"></a>

______________

Önizleme:

Kod:
Kod:
<a href="http://www.kodbul.piczo.com"><img src="http://i11.piczo.com/view/2/s/d/0/b/l/3/l/n/v/4/9/img/i291006898_19972_5.gif" border="0"></a>
_____________
Önizleme:


Kod:
Kod:
<a href="http://www.kodbul.piczo.com/"><IMG src="http://i11.piczo.com/view/2/s/d/0/b/l/3/l/n/v/4/9/img/i291006899_8087_5.gif" border="0"></a>

/MusCan\
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1764
Yaş : 18
Banli

http://mavi-yesil.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Forumlariniz icin degisik Kodlar [konu 2]

Mesaj tarafından arda789 Bir C.tesi 27 Haz. 2009 - 16:18

Bunlari nereye koycaz

arda789
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 476
Uyarı yok

http://www.wwefan.forumr.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

33 sayfadaki 34 sayfası Önceki  1 ... 18 ... 32, 33, 34  Sonraki

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz