Giriş yap
En son konular
Similar topics
Acil Yardım - (Konu Sabitlemek)
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Sorunum : Forumumda - Konu Kilitleme , Silme , Felan Hepsi Var Ama Konu Sabitlemek Yok Onu Nerden Yapabilirim Acaba ? Konu Sabitleme Butonuda Çıksın Acil Cevaplarmısınız ?
panelden yapa bilmem mükünse derseniz sevinirim tşekkürler
Sorunum : Forumumda - Konu Kilitleme , Silme , Felan Hepsi Var Ama Konu Sabitlemek Yok Onu Nerden Yapabilirim Acaba ? Konu Sabitleme Butonuda Çıksın Acil Cevaplarmısınız ?
panelden yapa bilmem mükünse derseniz sevinirim tşekkürler
En son buz_mavisi tarafından Paz 20 Eyl. 2009 - 23:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Acil Yardım - (Konu Sabitlemek)
Konu açarken veya herhangi bir açılmış konunun degiştirine bas edit alta seçeneklerde sağ köşede + işaretine bassabit olanı işaretle gönder
Geri: Acil Yardım - (Konu Sabitlemek)
resim koyamadım ama biliyorum
yeni konuya bas sonra altra in incele orada normal ilan ve sabit yazacak orada yoksa üstleri incele oradada yoksa hertarafı incele
İNŞALLAH OLUR
yeni konuya bas sonra altra in incele orada normal ilan ve sabit yazacak orada yoksa üstleri incele oradada yoksa hertarafı incele
İNŞALLAH OLUR

» Acil Yardım - (Konu Sabitlemek)
» Konu Sabitlemek
» Forumda Konu Sabitlemek
» SWF Text yardım pls....
» Sitemi Çaldılar Acil Yardım
» Konu Sabitlemek
» Forumda Konu Sabitlemek
» SWF Text yardım pls....
» Sitemi Çaldılar Acil Yardım
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası