Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz

Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» Site Virüs Sorunu ?
Perş. 1 Ara. 2016 - 12:03 tarafından Speedy

» Eskiden ne popülerdi : )
Paz 27 Kas. 2016 - 23:20 tarafından Sabocan

» Hesap şifremi unuttum
Paz 16 Ekim 2016 - 2:57 tarafından Atiim

» Html - Js bölümü hakkında bilgi
Çarş. 12 Ekim 2016 - 1:08 tarafından snappy

» Modeller de yapılan değişiklik hakkında
Çarş. 12 Ekim 2016 - 0:48 tarafından snappy

» Forum sayfamda reklam yönlerdirme malesef devam ediyor
Çarş. 28 Eyl. 2016 - 4:00 tarafından Atiim

» 7 yıl önce açtığım sitemi silmek istiyorum
Çarş. 28 Eyl. 2016 - 3:48 tarafından Atiim

» Arkadaşlık Sitesi için Api
Ptsi 26 Eyl. 2016 - 3:46 tarafından Niko!

» Dışarıdan alınan domaini siteme nasıl yönlendiririm?
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:45 tarafından Atiim

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
 
 

Cevap Kutusu

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

??z?ld? Cevap Kutusu

Mesaj tarafından PB-Fans Bir Ptsi 21 Eyl. 2009 - 16:01

Cevap Kutusunun arka planına resim koymak icin herseyi yaptım
resme transparan yap dediler arkadasım saolsun burda yaptı
denedim siteye olmadı

burdada tam aradıgım sekilde yapmıslardı

http://img36.imageshack.us/img36/5594/68997724.png

Allah askına nasıl yapacam ben mi beceriksizim yoksa baska birşey mi çözemedim


En son PB-Fans tarafından Salı 22 Eyl. 2009 - 18:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

PB-Fans
****

Mesaj Sayısı : 404
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Cevap Kutusu

Mesaj tarafından super35 Bir Ptsi 21 Eyl. 2009 - 16:10

o zaman siteyi phbb 3 yaparsın olur =) ama eğer sitede phbb 3te çalışmayan kodlar varsa orasını bilmem

super35
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1235
Yaş : 116
Uyarı yok

http://super35.tk

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Cevap Kutusu

Mesaj tarafından PB-Fans Bir Ptsi 21 Eyl. 2009 - 16:11

temam gider o zaman Smile

PB-Fans
****

Mesaj Sayısı : 404
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Cevap Kutusu

Mesaj tarafından PB-Fans Bir Ptsi 21 Eyl. 2009 - 23:13

bilen yokmu ???

PB-Fans
****

Mesaj Sayısı : 404
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Cevap Kutusu

Mesaj tarafından ıIıIıI<[ Volum ]>ıIıIıI Bir Ptsi 21 Eyl. 2009 - 23:17

Kod:
form#quick_reply textarea#text_editor_textarea {
  width: 100% !important;
  height: 100%;
-moz-border-radius: 15px;
background-image: url("RESİM LİNKİ BURAYA");
border : 1px solid #000000;
font-family : "Courier New", Courier, monospace;
font-size : 12px;
padding-left : 7px;
padding-right : 7px;
  }

Resim Linki Buraya Yazan Yere İstedigin Resmi Koyabilirsin.......
Css ye ekle olur...


En son ıIıIıI<[ Volum ]>ıIıIıI tarafından Ptsi 21 Eyl. 2009 - 23:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

ıIıIıI<[ Volum ]>ıIıIıI
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 213
Banli

http://WWWW.JJJ

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Cevap Kutusu

Mesaj tarafından PB-Fans Bir Ptsi 21 Eyl. 2009 - 23:17

tamam onu yaptım olmadı

PB-Fans
****

Mesaj Sayısı : 404
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Cevap Kutusu

Mesaj tarafından ıIıIıI<[ Volum ]>ıIıIıI Bir Ptsi 21 Eyl. 2009 - 23:19

Css ye ekleyince olur olmaması için bir sorun yok birde sadece Mozillada Çalışır Bu Kod Hatırlatayım.....

ıIıIıI<[ Volum ]>ıIıIıI
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 213
Banli

http://WWWW.JJJ

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Cevap Kutusu

Mesaj tarafından PB-Fans Bir Ptsi 21 Eyl. 2009 - 23:21

hayır benimki exp 7 sitelerde görüyorum

PB-Fans
****

Mesaj Sayısı : 404
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Cevap Kutusu

Mesaj tarafından ıIıIıI<[ Volum ]>ıIıIıI Bir Ptsi 21 Eyl. 2009 - 23:22

Ozaman bir yerde hata yapıyorsundur bu kodda başka kod yok...Bunuda söyleyeyim daha dikkatli eklersen olru... ?

ıIıIıI<[ Volum ]>ıIıIıI
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 213
Banli

http://WWWW.JJJ

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Cevap Kutusu

Mesaj tarafından PB-Fans Bir Ptsi 21 Eyl. 2009 - 23:23

kodu doğru yerleştiriyorum css de calışıyor resme transparan yap dediler yaptık işte calısmadı bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.

PB-Fans
****

Mesaj Sayısı : 404
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Cevap Kutusu

Mesaj tarafından shanex Bir Ptsi 21 Eyl. 2009 - 23:28

Kodlar free fox ta görunur i.e de görünmez...
Kod:
form#quick_reply textarea#text_editor_textarea {
  width: 100% !important;
  height: 100%;
background-image: url("http://www.ww64.com/uploads/images/2009-09-20/i2Nl785I6M.gif");
  }

shanex
Yetkinemektar

Erkek
Mesaj Sayısı : 8455
Yaş : 33
Uyarı yok

http://mu-online.turkforumpro.net/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Cevap Kutusu

Mesaj tarafından PB-Fans Bir Ptsi 21 Eyl. 2009 - 23:29

ama ben görüyorum exp7 de

f.foxta calısırsa f.foxta da görülmesi lazım değilmi

PB-Fans
****

Mesaj Sayısı : 404
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Cevap Kutusu

Mesaj tarafından shanex Bir Ptsi 21 Eyl. 2009 - 23:35

i.e 8 de görsenmiyor... verdiğim kod fire fox ta çalışıyor... hiç problem yok...

shanex
Yetkinemektar

Erkek
Mesaj Sayısı : 8455
Yaş : 33
Uyarı yok

http://mu-online.turkforumpro.net/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Cevap Kutusu

Mesaj tarafından PB-Fans Bir Ptsi 21 Eyl. 2009 - 23:38

peki bütün tarayıcılarda görünmesi icinde kod yapılmaz sanırım?

tşkrler cevabınız icin.

PB-Fans
****

Mesaj Sayısı : 404
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Cevap Kutusu

Mesaj tarafından No62 Bir Salı 22 Eyl. 2009 - 0:26

@PB-Fans demiş ki:peki bütün tarayıcılarda görünmesi icinde kod yapılmaz sanırım?

tşkrler cevabınız icin.

Bu tarayıcının özelliği ile ilgilidir. Kodların özelliği ile değil. Görsellik - Hız - Güvenlik - Kişiselleştirme vs vs bir çok bakımdan firefox kullanmanızı tafsiye ederim Wink

No62
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1389
Yaş : 69
Uyarı yok

http://hcbo.roleplaylife.net/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Cevap Kutusu

Mesaj tarafından PB-Fans Bir Salı 22 Eyl. 2009 - 0:38

tamam tşkrler

konu kilit çözüldü ikonu

PB-Fans
****

Mesaj Sayısı : 404
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz