Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz

Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» Site Virüs Sorunu ?
Perş. 1 Ara. 2016 - 12:03 tarafından Speedy

» Eskiden ne popülerdi : )
Paz 27 Kas. 2016 - 23:20 tarafından Sabocan

» Hesap şifremi unuttum
Paz 16 Ekim 2016 - 2:57 tarafından Atiim

» Html - Js bölümü hakkında bilgi
Çarş. 12 Ekim 2016 - 1:08 tarafından snappy

» Modeller de yapılan değişiklik hakkında
Çarş. 12 Ekim 2016 - 0:48 tarafından snappy

» Forum sayfamda reklam yönlerdirme malesef devam ediyor
Çarş. 28 Eyl. 2016 - 4:00 tarafından Atiim

» 7 yıl önce açtığım sitemi silmek istiyorum
Çarş. 28 Eyl. 2016 - 3:48 tarafından Atiim

» Arkadaşlık Sitesi için Api
Ptsi 26 Eyl. 2016 - 3:46 tarafından Niko!

» Dışarıdan alınan domaini siteme nasıl yönlendiririm?
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:45 tarafından Atiim

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
 
 

Kategori Ortalamak ...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

??z?ld? Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından RaPPeLzMaN Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 13:54

Arkadaşlar Phpbb3 ' te Kategori İsimlerini Nasıl Ortalayabilirim ??

RaPPeLzMaN
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 121
Yaş : 22

http://www.rappelzonline.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından oXo Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:08

Kod:
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">BURAYA KATEGORİ İSMİ</div>

bu kodu kategori ismine yapıştır

bu phpBB2 de çalışıyor Phpbb3 çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum

oXo
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 2765
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından oXo Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:08

Kod:
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">BURAYA KATEGORİ İSMİ</div>

bu kodu kategori ismine yapıştır

bu phpBB2 de çalışıyor Phpbb3 çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum

oXo
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 2765
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından RaPPeLzMaN Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:32

Nasıl Koyucam ki ? Birde Renkli İsim Yapma Var 2 Tane Birden Nasıl Koyucam :S
Başka Yardımcı Olabilicek Kimse Yok mu ??

RaPPeLzMaN
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 121
Yaş : 22

http://www.rappelzonline.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından oXo Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:38

nasıl mı koyucan ? !

panel>genel yönetim>Kategoriler ve forumlar
ortalamak istediğin kategori isminin yanındaki tıkla
Forum adı : buraya verdiğim kodu düzenleyerek yapıştır gönder..

dediğim gibi
bu phpBB2 de çalışıyor Phpbb3 çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum

oXo
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 2765
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından RaPPeLzMaN Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:44

Yahu Onu Demiyorum Zaten Renkli Olması İçin Bir Kod Var Ondada İsim Var
Birde Bunu Koyucam Olur mu ki Ayrı Ayrı 2 Tane 1 Başlıkta :S

RaPPeLzMaN
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 121
Yaş : 22

http://www.rappelzonline.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından RaPPeLzMaN Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:59

Çözüldü ...

RaPPeLzMaN
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 121
Yaş : 22

http://www.rappelzonline.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz