Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Forumotion support forum

Redirection...
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» [Önemli] Türk destek forumunda artık destek verilmeyecektir.
Kategori Ortalamak ... EmptyPaz 11 Mart 2018 - 23:21 tarafından sevda03

» Çok Acil Bir Yardım Çağrısı
Kategori Ortalamak ... EmptyÇarş. 20 Ara. 2017 - 19:27 tarafından maxivizyonum

» Domain hakkinda
Kategori Ortalamak ... EmptyÇarş. 20 Ara. 2017 - 17:50 tarafından maxivizyonum

» Yıllar Önce Açtığım Siteye Ulaşamıyorum Kapatmak İstiyorum.
Kategori Ortalamak ... EmptyCuma 15 Eyl. 2017 - 23:08 tarafından Percy

» Profil alani
Kategori Ortalamak ... EmptyPerş. 25 Mayıs 2017 - 1:37 tarafından snappy

» Portal istek
Kategori Ortalamak ... EmptyCuma 19 Mayıs 2017 - 8:06 tarafından Kertelek

» Kategorilerin üzerine duyuru
Kategori Ortalamak ... EmptyC.tesi 13 Mayıs 2017 - 16:29 tarafından Maxelle

» SSL Sertifika güvenli değil htpps
Kategori Ortalamak ... EmptyPerş. 11 Mayıs 2017 - 17:04 tarafından Atiim

» Anasayfa Son Mesajlar Çerceve
Kategori Ortalamak ... EmptyPaz 7 Mayıs 2017 - 1:14 tarafından Maxelle

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
Kategori Ortalamak ... Twitter   Kategori Ortalamak ... Facebook_boton
Kategori Ortalamak ... 85243212  Kategori Ortalamak ... Dailym10

Kategori Ortalamak ...

Aşağa gitmek

??z?ld? Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından RaPPeLzMaN Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 13:54

Arkadaşlar Phpbb3 ' te Kategori İsimlerini Nasıl Ortalayabilirim ??
RaPPeLzMaN
RaPPeLzMaN
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 121
Yaş : 25

http://www.rappelzonline.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından oXo Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:08

Kod:
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">BURAYA KATEGORİ İSMİ</div>

bu kodu kategori ismine yapıştır

bu phpBB2 de çalışıyor Phpbb3 çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum
oXo
oXo
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 2765
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından oXo Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:08

Kod:
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">BURAYA KATEGORİ İSMİ</div>

bu kodu kategori ismine yapıştır

bu phpBB2 de çalışıyor Phpbb3 çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum
oXo
oXo
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 2765
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından RaPPeLzMaN Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:32

Nasıl Koyucam ki ? Birde Renkli İsim Yapma Var 2 Tane Birden Nasıl Koyucam :S
Başka Yardımcı Olabilicek Kimse Yok mu ??
RaPPeLzMaN
RaPPeLzMaN
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 121
Yaş : 25

http://www.rappelzonline.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından oXo Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:38

nasıl mı koyucan ? !

panel>genel yönetim>Kategoriler ve forumlar
ortalamak istediğin kategori isminin yanındaki Kategori Ortalamak ... Editer tıkla
Forum adı : buraya verdiğim kodu düzenleyerek yapıştır gönder..

dediğim gibi
bu phpBB2 de çalışıyor Phpbb3 çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum
oXo
oXo
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 2765
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından RaPPeLzMaN Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:44

Yahu Onu Demiyorum Zaten Renkli Olması İçin Bir Kod Var Ondada İsim Var
Birde Bunu Koyucam Olur mu ki Ayrı Ayrı 2 Tane 1 Başlıkta :S
RaPPeLzMaN
RaPPeLzMaN
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 121
Yaş : 25

http://www.rappelzonline.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından RaPPeLzMaN Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:59

Çözüldü ...
RaPPeLzMaN
RaPPeLzMaN
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 121
Yaş : 25

http://www.rappelzonline.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz