Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz

Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» Admin şifremi unuttum yardım edebilecek varmı
Perş. 12 Ocak 2017 - 17:02 tarafından snappy

» SİTE ERİŞİMİ
Perş. 12 Ocak 2017 - 14:57 tarafından RooKiE

» HTTPS protokolü yakında geliyor
Salı 10 Ocak 2017 - 3:22 tarafından snappy

» Merhaba
Salı 10 Ocak 2017 - 2:36 tarafından snappy

» Forum sayfamda reklam yönlerdirme malesef devam ediyor
Salı 10 Ocak 2017 - 2:14 tarafından snappy

» Eskiden ne popülerdi : )
Ptsi 9 Ocak 2017 - 23:23 tarafından mehmet07151

» Forumun internet adresi
Ptsi 26 Ara. 2016 - 6:47 tarafından snappy

» Yönetim panelinde bazı yerler yabancı dilde
Ptsi 26 Ara. 2016 - 6:41 tarafından snappy

» Yeni site açmak istiyorum ama anasayfaya yönlendiriyor
Ptsi 26 Ara. 2016 - 6:19 tarafından snappy

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
 
 

Kategori Ortalamak ...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

??z?ld? Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından RaPPeLzMaN Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 13:54

Arkadaşlar Phpbb3 ' te Kategori İsimlerini Nasıl Ortalayabilirim ??

RaPPeLzMaN
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 121
Yaş : 22

http://www.rappelzonline.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından oXo Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:08

Kod:
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">BURAYA KATEGORİ İSMİ</div>

bu kodu kategori ismine yapıştır

bu phpBB2 de çalışıyor Phpbb3 çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum

oXo
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 2765
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından oXo Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:08

Kod:
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">BURAYA KATEGORİ İSMİ</div>

bu kodu kategori ismine yapıştır

bu phpBB2 de çalışıyor Phpbb3 çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum

oXo
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 2765
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından RaPPeLzMaN Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:32

Nasıl Koyucam ki ? Birde Renkli İsim Yapma Var 2 Tane Birden Nasıl Koyucam :S
Başka Yardımcı Olabilicek Kimse Yok mu ??

RaPPeLzMaN
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 121
Yaş : 22

http://www.rappelzonline.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından oXo Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:38

nasıl mı koyucan ? !

panel>genel yönetim>Kategoriler ve forumlar
ortalamak istediğin kategori isminin yanındaki tıkla
Forum adı : buraya verdiğim kodu düzenleyerek yapıştır gönder..

dediğim gibi
bu phpBB2 de çalışıyor Phpbb3 çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum

oXo
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 2765
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından RaPPeLzMaN Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:44

Yahu Onu Demiyorum Zaten Renkli Olması İçin Bir Kod Var Ondada İsim Var
Birde Bunu Koyucam Olur mu ki Ayrı Ayrı 2 Tane 1 Başlıkta :S

RaPPeLzMaN
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 121
Yaş : 22

http://www.rappelzonline.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından RaPPeLzMaN Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:59

Çözüldü ...

RaPPeLzMaN
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 121
Yaş : 22

http://www.rappelzonline.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz