Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz

Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» Domain hakkinda
Perş. 2 Kas. 2017 - 5:05 tarafından koray461

» Yıllar Önce Açtığım Siteye Ulaşamıyorum Kapatmak İstiyorum.
Cuma 15 Eyl. 2017 - 23:08 tarafından Percy

» [Önemli] Türk destek forumunda artık destek verilmeyecektir.
Cuma 1 Eyl. 2017 - 0:58 tarafından The Maniac

» Profil alani
Perş. 25 Mayıs 2017 - 1:37 tarafından snappy

» Portal istek
Cuma 19 Mayıs 2017 - 8:06 tarafından Kertelek

» Kategorilerin üzerine duyuru
C.tesi 13 Mayıs 2017 - 16:29 tarafından Maxelle

» SSL Sertifika güvenli değil htpps
Perş. 11 Mayıs 2017 - 17:04 tarafından Atiim

» Anasayfa Son Mesajlar Çerceve
Paz 7 Mayıs 2017 - 1:14 tarafından Maxelle

» Web siteme girince müstehcen virüslü sayfalar çıkıyor!..
Cuma 5 Mayıs 2017 - 10:24 tarafından Sedat Yıldırım

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
 
 

Kategori Ortalamak ...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

??z?ld? Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından RaPPeLzMaN Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 13:54

Arkadaşlar Phpbb3 ' te Kategori İsimlerini Nasıl Ortalayabilirim ??
avatar
RaPPeLzMaN
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 121
Yaş : 23

http://www.rappelzonline.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından oXo Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:08

Kod:
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">BURAYA KATEGORİ İSMİ</div>

bu kodu kategori ismine yapıştır

bu phpBB2 de çalışıyor Phpbb3 çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum
avatar
oXo
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 2765
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından oXo Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:08

Kod:
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">BURAYA KATEGORİ İSMİ</div>

bu kodu kategori ismine yapıştır

bu phpBB2 de çalışıyor Phpbb3 çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum
avatar
oXo
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 2765
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından RaPPeLzMaN Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:32

Nasıl Koyucam ki ? Birde Renkli İsim Yapma Var 2 Tane Birden Nasıl Koyucam :S
Başka Yardımcı Olabilicek Kimse Yok mu ??
avatar
RaPPeLzMaN
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 121
Yaş : 23

http://www.rappelzonline.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından oXo Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:38

nasıl mı koyucan ? !

panel>genel yönetim>Kategoriler ve forumlar
ortalamak istediğin kategori isminin yanındaki tıkla
Forum adı : buraya verdiğim kodu düzenleyerek yapıştır gönder..

dediğim gibi
bu phpBB2 de çalışıyor Phpbb3 çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum
avatar
oXo
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 2765
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından RaPPeLzMaN Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:44

Yahu Onu Demiyorum Zaten Renkli Olması İçin Bir Kod Var Ondada İsim Var
Birde Bunu Koyucam Olur mu ki Ayrı Ayrı 2 Tane 1 Başlıkta :S
avatar
RaPPeLzMaN
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 121
Yaş : 23

http://www.rappelzonline.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kategori Ortalamak ...

Mesaj tarafından RaPPeLzMaN Bir C.tesi 3 Ekim 2009 - 14:59

Çözüldü ...
avatar
RaPPeLzMaN
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 121
Yaş : 23

http://www.rappelzonline.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz