Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz



Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» Eskiden ne popülerdi : )
Bugün 1:42 tarafından vivo1

» Forum sayfamda reklam yönlerdirme malesef devam ediyor
Çarş. 28 Eyl. 2016 - 4:00 tarafından Atiim

» 7 yıl önce açtığım sitemi silmek istiyorum
Çarş. 28 Eyl. 2016 - 3:48 tarafından Atiim

» Arkadaşlık Sitesi için Api
Ptsi 26 Eyl. 2016 - 3:46 tarafından Niko!

» Dışarıdan alınan domaini siteme nasıl yönlendiririm?
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:45 tarafından Atiim

» E-posta - Mail sunucusu sorunu
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:44 tarafından Atiim

» Arkadaşalar Bir Bakarmısınız Konu Acildir...
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:41 tarafından Atiim

» Siteye giriş yaptıktan sonra bir yere tıklayınca açılan sayfa yada reklamlar
Paz 25 Eyl. 2016 - 3:44 tarafından Atiim

» adult sitelere yönlerdirme sorunu var
Ptsi 12 Eyl. 2016 - 2:11 tarafından Atiim

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
 
 

Code bölümü

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

??z?ld? Code bölümü

Mesaj tarafından mertak Bir Ptsi 19 Ekim 2009 - 18:01

Sitemde code bölümü böyle gözüküyor.
1 -

Yani yazı uzun olduğu zaman alt tarafa kayıyor. Ama ben 2. resimdeki gibi olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim. Forumu genişletsemde yine aynı oluyor.
2 -


En son mertak tarafından Salı 20 Ekim 2009 - 18:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

mertak
**

Erkek
Mesaj Sayısı : 64
Yaş : 24
Uyarı yok

http://dostmekani.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Code bölümü

Mesaj tarafından momenthe Bir Ptsi 19 Ekim 2009 - 18:07

Sürümünüz phpBB2 Olduğu için öyle gözüküyor phpBB3 'te öyle Wink



momenthe
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 6284
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Code bölümü

Mesaj tarafından mertak Bir Ptsi 19 Ekim 2009 - 18:24

Peki temayı değiştirmeden sürümü değiştirme şansımız yok mu?

mertak
**

Erkek
Mesaj Sayısı : 64
Yaş : 24
Uyarı yok

http://dostmekani.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Code bölümü

Mesaj tarafından momenthe Bir Ptsi 19 Ekim 2009 - 18:44

Butonlar vs. bilmem ama sitenin görünüşü karışabilir..! Smile








momenthe
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 6284
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Code bölümü

Mesaj tarafından 4EvadueS Bir Ptsi 19 Ekim 2009 - 18:49

Very Happy

4EvadueS
Benimle iyi olun, yeni üyeyim

Mesaj Sayısı : 11
Uyarı yok

http://www.rockturkatr.forumlari.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Code bölümü

Mesaj tarafından FoRuMKuRDu Bir Ptsi 19 Ekim 2009 - 19:16

css'nde şu kodu bul

Kod:
.code{ font-family: Courier,CourierNew,sans-serif;
font-size: 11px;
color: #00961c;background-color: #000000;
border: #000000;
border-style: solid;
border-left-width: 1px;
border-top-width: 1px;
border-right-width: 1px;
border-bottom-width: 1px}

bununla değiştir.

Kod:
.code{ font-family: Courier,CourierNew,sans-serif;
font-size: 11px;
color: #00961c;background-color: #000000;
border: #000000;
border-style: solid;
border-left: 1px;
border-top: 1px;
border-right: 1px;
border-bottom: 1px}

sorunun çözülecektir..

FoRuMKuRDu
/!\ Banlı !!

Erkek
Mesaj Sayısı : 1776
Uyarı yok

http://maxiturk.org

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Code bölümü

Mesaj tarafından mertak Bir Ptsi 19 Ekim 2009 - 19:40

ccs kodlar bölümü boş. Ama verdiğin kodu yapıştırdım olmadı.

mertak
**

Erkek
Mesaj Sayısı : 64
Yaş : 24
Uyarı yok

http://dostmekani.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Code bölümü

Mesaj tarafından momenthe Bir Ptsi 19 Ekim 2009 - 19:41

Olmaz Tabiki Gördüğünüz Gibi Bu Site phpBB3 ve Kod Alanlarına Bakın.. Wink



momenthe
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 6284
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Code bölümü

Mesaj tarafından FoRuMKuRDu Bir Ptsi 19 Ekim 2009 - 19:44

zate senin css'nden aldım kodu ö.m ile gönderiyorum bak css ne

FoRuMKuRDu
/!\ Banlı !!

Erkek
Mesaj Sayısı : 1776
Uyarı yok

http://maxiturk.org

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Code bölümü

Mesaj tarafından mertak Bir Ptsi 19 Ekim 2009 - 19:48

Kod:
.code{ font-family: Courier,CourierNew,sans-serif;
font-size: 50px;
color: #00961c;background-color: #000000;
border: #000000;
border-style: solid;
border-left: 10px;
border-top: 10px;
border-right: 10px;
border-bottom: 10px}

Kod:
font-size: 50px;
bölümünü değiştirdim. Sadece yazılar büyüdü.
Kod:
border-left: 10px;
border-top: 10px;
border-right: 10px;
border-bottom: 10px}
bölümünü değiştirdim hiç bir şey olmadı. Sonuçta işe yarıyor ama bölüm büyümüyor. Yazılar büyüyor.

mertak
**

Erkek
Mesaj Sayısı : 64
Yaş : 24
Uyarı yok

http://dostmekani.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Code bölümü

Mesaj tarafından FoRuMKuRDu Bir Ptsi 19 Ekim 2009 - 20:39

senin sayfa siyah, siyah kodu ise #000000

border-left: sol çerçeve çizgisi
border-top: üst çerçeve çizgisi
border-right: sağ çerçeve çizgisi
border-bottom: alt çerçeve çizgisi

background-color: #000000; siyah arkaplan

10px kalınlık

yani senin anlayacağın siyah sayfaya siyah çerçeve çizgilerini eklersen gözükmez

border: #000000;

bununla değiştir anlarsın

border: #ff0000;

FoRuMKuRDu
/!\ Banlı !!

Erkek
Mesaj Sayısı : 1776
Uyarı yok

http://maxiturk.org

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Code bölümü

Mesaj tarafından mertak Bir Ptsi 19 Ekim 2009 - 22:02

Kod:
.code
{font-family: Courier,CourierNew,sans-serif;
font-size: 1px;
color: #FF0000;
background-color: #000000;
border: #ff0000;
border-style: solid;
border-left: 2px;
border-top: 2px;
border-right: 2px;
border-bottom: 2px}

Yaw kodu da düzenledim. Olmadı. Code içindeki boyutu ve rengi değişiyor. Code yeri büyümüyor. CSS Stylesheet bölümü boş. Forumunuzun ana CSS bakınız yerine tıkladığımda dediğin code var ama değiştiremiyorum. Yani değiştirilmiyor. Özel mesajla attığın gösterdiğin yerde senin bana verdiğinde kodları yapıştırmıştım. O kodlar onlar.

mertak
**

Erkek
Mesaj Sayısı : 64
Yaş : 24
Uyarı yok

http://dostmekani.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Code bölümü

Mesaj tarafından FoRuMKuRDu Bir Ptsi 19 Ekim 2009 - 22:24

Ana CSS'in etkinliğini kaldır

bu yazıyormu

yazıyorsa az önce dedin ya ana css kodlarını gördüm onları kopyala css ekranı boş dedin ya oraya ekle orada .code kodunu bul değiştir ve ana css etkinliğini kaldır..

FoRuMKuRDu
/!\ Banlı !!

Erkek
Mesaj Sayısı : 1776
Uyarı yok

http://maxiturk.org

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Code bölümü

Mesaj tarafından mertak Bir Ptsi 19 Ekim 2009 - 22:32

Kod:
.code{
    font-family: Courier,CourierNew,sans-serif;
    font-size: 11px;
    color: #00961c;
   background-color: #000000;
    border: #000000;
    border-style: solid;
   border-left-width: 1px;
    border-top-width: 1px;
    border-right-width: 1px;
    border-bottom-width: 1px}
Bu kodda diyorki border left ve diğerleri kenarları kalınlaştırıyor. width yerine size koydum olmadı. Size olarak ekledim yine olmadı. Rakamları değiştirdim yine olmadı. Bir türlü boyunu ayarlayamıyorum. Sadece kenarları kalınlaştırıyor. width yerine size koyayım dedim. Yine olmadı. Nasıl yapacam biri kodu düzenleyebilir mi? Biraz anlıyoruz ama düzenleyemiyorum.

mertak
**

Erkek
Mesaj Sayısı : 64
Yaş : 24
Uyarı yok

http://dostmekani.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Code bölümü

Mesaj tarafından FoRuMKuRDu Bir Ptsi 19 Ekim 2009 - 22:37

o width olanların hepsini 650px yap olmadı code kodunu sil olmuyorsa uğraşma genel sorundur

FoRuMKuRDu
/!\ Banlı !!

Erkek
Mesaj Sayısı : 1776
Uyarı yok

http://maxiturk.org

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Code bölümü

Mesaj tarafından mertak Bir Salı 20 Ekim 2009 - 18:11

Kod:
.code{
        width: 500px;
    height: 100px;
    font-family:"Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 16px;
    color: #00961c;
    background-color: #000000;
    border: #CCCCCC;
    border-style: solid;
    border-left-width: 1px;
    border-top-width: 1px;
    border-right-width: 1px;
    border-bottom-width: 1px}

Tamamdır. Çözdüm arkadaşlar. FoRuMKuRDu fikirlerin için sağolasın. Very Happy Sayende yapabildim. Very Happy

Şimdi ki ekran böyle.

mertak
**

Erkek
Mesaj Sayısı : 64
Yaş : 24
Uyarı yok

http://dostmekani.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Code bölümü

Mesaj tarafından momenthe Bir Salı 20 Ekim 2009 - 18:18

Exclamation Kilit + Çözümlenmiş Konular

momenthe
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 6284
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz