Giriş yap
Arama
En son konular
Similar topics
/!\ [Kurucu] Sifrenizi Kaybettiniz... !!
Bedava forum: Yetkinforumun destek forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
/! [Kurucu] Sifrenizi Kaybettiniz... !!
Merhaba,
Forumunuzda şifrenizi unuttuysanız ve forumun asıl adminiseniz, alet bölümüne veya foruma giriş yapabilmek için ÖM yolu ile, Paradiz'e bu şekilde iletişime geçmenizi tavsiye ederiz :
Eposta adreslerinizden şüphelendiğinizi sanıyorsanız, kullandığınız tüm eposta adreslerinizi iletmeniz gerekmektedir... Doğru eposta adresi verdikten sonra, eposta adresinize yeni şifre gönderilecektir.
Yönetim
NOT : Eğer Paradize özel mesaj yollanmiyor ise, baska bir yetkiliye özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
Forumunuzda şifrenizi unuttuysanız ve forumun asıl adminiseniz, alet bölümüne veya foruma giriş yapabilmek için ÖM yolu ile, Paradiz'e bu şekilde iletişime geçmenizi tavsiye ederiz :
- Başlık :
- kurucu şifre kaybı : genel bir şifre kaybı için (hem alet bölümüne hemde foruma giriş yapabilmek için).
- alet şifre kaybi : sadece alet bölümüne giremiyorsanız. - Bildirmeniz gereken bilgiler :
Forum Adresi :
Forumu açmak için kullandığınız eposta adresi :
Eposta adreslerinizden şüphelendiğinizi sanıyorsanız, kullandığınız tüm eposta adreslerinizi iletmeniz gerekmektedir... Doğru eposta adresi verdikten sonra, eposta adresinize yeni şifre gönderilecektir.
Yönetim
NOT : Eğer Paradize özel mesaj yollanmiyor ise, baska bir yetkiliye özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

Forum Kuralları + Staff + Grafik Kuralları
-----------------------------------------------------------------
Kurucu şifrenizi mi kaybettiniz ? » çözüm !
Bedava forum: Yetkinforumun destek forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası