Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz



Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» 7 yıl önce açtığım sitemi silmek istiyorum
Bugün 17:39 tarafından ıSSıZ aDaM

» çözemedim
Bugün 17:19 tarafından snappy

» Forum sayfamda reklam yönlerdirme malesef devam ediyor
Dün 5:30 tarafından snappy

» Arkadaşlık Sitesi için Api
Dün 3:46 tarafından Niko!

» Dışarıdan alınan domaini siteme nasıl yönlendiririm?
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:45 tarafından Atiim

» E-posta - Mail sunucusu sorunu
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:44 tarafından Atiim

» Arkadaşalar Bir Bakarmısınız Konu Acildir...
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:41 tarafından Atiim

» Siteye giriş yaptıktan sonra bir yere tıklayınca açılan sayfa yada reklamlar
Paz 25 Eyl. 2016 - 3:44 tarafından Atiim

» adult sitelere yönlerdirme sorunu var
Ptsi 12 Eyl. 2016 - 2:11 tarafından Atiim

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
 
 

Uye ol Kodu acil

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

??z?ld? Uye ol Kodu acil

Mesaj tarafından Skylife Bir Çarş. 18 Kas. 2009 - 21:07

[b]Bu son isteğim olacak galiba herşeyi yaptım

aşagıda ki resimdeki kodu arıoyrumda



En son Skylife tarafından Çarş. 18 Kas. 2009 - 21:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Skylife
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 120
Yaş : 22
Banli

http://www.temadestek.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Uye ol Kodu acil

Mesaj tarafından By_ReDBuLL Bir Çarş. 18 Kas. 2009 - 21:17

Kod:
<a href="Buraya Adres"><IMG alt="" src="Buraya Banner Url'si"></a>

Bu kod işini görürmü ? resmi falan upload et sonra adres yana yere sitenin üye olunan link yaz

By_ReDBuLL
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 420
Yaş : 28
2 Uyarı

http://www.gencsanal.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Uye ol Kodu acil

Mesaj tarafından Skylife Bir Çarş. 18 Kas. 2009 - 21:22

saol

Skylife
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 120
Yaş : 22
Banli

http://www.temadestek.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Uye ol Kodu acil

Mesaj tarafından By_ReDBuLL Bir Çarş. 18 Kas. 2009 - 21:23

ö.d ama harekerli istersen eger onada bakarım yada sana şöle bişi verim beqle kardeş sana süper bi kod vericem beqle ama Wink

By_ReDBuLL
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 420
Yaş : 28
2 Uyarı

http://www.gencsanal.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Uye ol Kodu acil

Mesaj tarafından Skylife Bir Çarş. 18 Kas. 2009 - 21:25

Sen bana direk kodu yapıp yollarmısın kanka ben bulamadım bannerı kaybettım


En son Skylife tarafından Çarş. 18 Kas. 2009 - 21:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Skylife
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 120
Yaş : 22
Banli

http://www.temadestek.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Uye ol Kodu acil

Mesaj tarafından By_ReDBuLL Bir Çarş. 18 Kas. 2009 - 21:28

Kod:


 
#topbar{
position:absolute;
border: 0px solid black;
padding: 0px;
visibility: hidden;
}
 

 

var persistclose=0 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 0 //set x offset of bar in pixels
var startY = 0 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"
 
function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}
 
function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document·cookie.length > 0) {
offset = document·cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document·cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document·cookie.length;
returnvalue=unescape(document·cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}
 
function closebar(){
if (persistclose)
document·cookie="remainclosed=1"
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}
 
function staticbar(){
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.left=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopLeft=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopLeft()", 10);
}
ftlObj = ml("topbar");
stayTopLeft();
}
 
if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar

 
 
 
 































[url=http://destek.yetkin-forum.com/Sitenizin Kayıt URL si buraya]
[img(95,145)]http://img147.imageshack.us/img147/1475/uyeol.png[/img][/url]


önizleme :



hayırlı olsun güle güle kullan

By_ReDBuLL
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 420
Yaş : 28
2 Uyarı

http://www.gencsanal.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Uye ol Kodu acil

Mesaj tarafından Skylife Bir Çarş. 18 Kas. 2009 - 21:28

saolasın kanka ya senı sevdım Wink

Skylife
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 120
Yaş : 22
Banli

http://www.temadestek.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Uye ol Kodu acil

Mesaj tarafından By_ReDBuLL Bir Çarş. 18 Kas. 2009 - 21:29

site adresleri vermek yasak bunun yuzunden ceza alabilirsin sölim adresi özelden atabilirdin ama kodu koydum

By_ReDBuLL
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 420
Yaş : 28
2 Uyarı

http://www.gencsanal.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Uye ol Kodu acil

Mesaj tarafından Skylife Bir Çarş. 18 Kas. 2009 - 21:30

Tamam Sildim Yeniyimya Bilmiyordum

Skylife
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 120
Yaş : 22
Banli

http://www.temadestek.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Uye ol Kodu acil

Mesaj tarafından HeRGeLe Bir Çarş. 18 Kas. 2009 - 21:31

Konu Çözüldü İse Lütfen Çözüldü İkonunu Koyunuz çözüldü ikonu


En son Hergele tarafından Çarş. 18 Kas. 2009 - 21:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

HeRGeLe
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 975
Yaş : 31
2 Uyarı

http://rapturk.megabb.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Uye ol Kodu acil

Mesaj tarafından By_ReDBuLL Bir Çarş. 18 Kas. 2009 - 21:31

kodu yeniden ekliyorum kodda sorun var sanırm

BUYUR :

<if condition="$show['guest']">
<style type="text/css">

#topbar{
position:absolute;
border: 0px solid black;
padding: 0px;
visibility: hidden;
}

</style>

<script type="text/javascript">
var persistclose=0 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 0 //set x offset of bar in pixels
var startY = 0 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"

function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}

function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document·cookie.length > 0) {
offset = document·cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document·cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document·cookie.length;
returnvalue=unescape(document·cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}

function closebar(){
if (persistclose)
document·cookie="remainclosed=1"
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}

function staticbar(){
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.left=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopLeft=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopLeft()", 10);
}
ftlObj = ml("topbar");
stayTopLeft();
}

if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar
</script>




<div id="topbar" style="position: absolute; left: 0px; top: 0px; width: 95px; height: 100%">
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<a onClick="(); return false" href="Sitenizin Kayıt URL si buraya">
<img src="http://img147.imageshack.us/img147/1475/uyeol.png" border="0" width="95" height="145" /></a></div>
</if>

By_ReDBuLL
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 420
Yaş : 28
2 Uyarı

http://www.gencsanal.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Uye ol Kodu acil

Mesaj tarafından By_ReDBuLL Bir Çarş. 18 Kas. 2009 - 21:41

Konu Çözüldü

By_ReDBuLL
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 420
Yaş : 28
2 Uyarı

http://www.gencsanal.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz