Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz



Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» Forum sayfamda reklam yönlerdirme malesef devam ediyor
Dün 4:00 tarafından Atiim

» 7 yıl önce açtığım sitemi silmek istiyorum
Dün 3:48 tarafından Atiim

» Arkadaşlık Sitesi için Api
Ptsi 26 Eyl. 2016 - 3:46 tarafından Niko!

» Dışarıdan alınan domaini siteme nasıl yönlendiririm?
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:45 tarafından Atiim

» E-posta - Mail sunucusu sorunu
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:44 tarafından Atiim

» Arkadaşalar Bir Bakarmısınız Konu Acildir...
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:41 tarafından Atiim

» Siteye giriş yaptıktan sonra bir yere tıklayınca açılan sayfa yada reklamlar
Paz 25 Eyl. 2016 - 3:44 tarafından Atiim

» adult sitelere yönlerdirme sorunu var
Ptsi 12 Eyl. 2016 - 2:11 tarafından Atiim

» Çok Acil Bir Yardım Çağrısı
C.tesi 10 Eyl. 2016 - 19:41 tarafından Atiim

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
 
 

kodu varmı ????

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

kodu varmı ????

Mesaj tarafından By_ReDBuLL Bir Çarş. 18 Kas. 2009 - 22:21



Yukardaki resimde oldugu gibi explorer de siteyi gezerken bile ordaki cocuk
explorere sanki sabitmiş gibi nasıl yaparız bunun konudunu bilen varmı ???

By_ReDBuLL
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 420
Yaş : 28
2 Uyarı

http://www.gencsanal.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: kodu varmı ????

Mesaj tarafından By_ReDBuLL Bir Çarş. 18 Kas. 2009 - 22:38

bunun kodunu bulan varmı arkadaşlar kod lazım

By_ReDBuLL
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 420
Yaş : 28
2 Uyarı

http://www.gencsanal.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: kodu varmı ????

Mesaj tarafından By_ReDBuLL Bir Çarş. 18 Kas. 2009 - 23:41

ilginc bu sitede bunu bulan yokmu arkadaşlar ???? bunun bana kodu lazım

By_ReDBuLL
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 420
Yaş : 28
2 Uyarı

http://www.gencsanal.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: kodu varmı ????

Mesaj tarafından İros Bir Çarş. 18 Kas. 2009 - 23:52

Daha önce denemedim ama bir bakayım

İros
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Kadın
Mesaj Sayısı : 4358
Yaş : 66
Banli

http://irosdesign.yetkinforum.com/forum.htm

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: kodu varmı ????

Mesaj tarafından TuaL Bir Perş. 19 Kas. 2009 - 0:07

buyur;
Kod:
<style type='text/css'> 
#tualsabit{ 
position:absolute; 
border: 0px; 
padding: 0px; 
width: 112px; 
height: 198px; 
visibility: hidden; 
background: url('http://img687.imageshack.us/img687/1237/1130941.png') 0 0 no-repeat; 
z-index: 0; 

</style>
<script type='text/javascript'> 
var persistclose=1 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session 
var startX = 20 //set x offset of bar in pixels 
var startY = 28 //set y offset of bar in pixels 
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom" 
function iecompattest(){ 
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body 


function closebar(){ 
if (persistclose) 
document.getElementById("tualsabit").style.visibility="hidden" 

function staticbar(){ 
barheight=document.getElementById("tualsabit").offsetHeight 
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera; 
var d = document; 
function ml(id){ 
var el=d.getElementById(id); 
if (!persistclose || persistclose) 
el.style.visibility="visible" 
if(d.layers)el.style=el; 
el.sP=function(x,y){this.style.right=x+"px";this.style.top=y+"px";}; 
el.x = startX; 
if (verticalpos=="fromtop") 
el.y = startY; 
else{ 
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight; 
el.y -= startY; 

return el; 

window.stayTopright=function(){ 
if (verticalpos=="fromtop"){ 
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop; 
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8; 

else{ 
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight; 
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8; 

ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y); 
setTimeout("stayTopright()", 0); 

ftlObj = ml("tualsabit"); 
stayTopright(); 

if (window.addEventListener) 
window.addEventListener("load", staticbar, false) 
else if (window.attachEvent) 
window.attachEvent("onload", staticbar) 
else if (document.getElementById) 
window.onload=staticbar 
</script>
<div id='tualsabit'>&nbsp;</div>

TuaL
Yetkinemektar

Erkek
Mesaj Sayısı : 3281
Yaş : 26
Uyarı yok

http://destek.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: kodu varmı ????

Mesaj tarafından İros Bir Perş. 19 Kas. 2009 - 0:12

Tam yollayacaktım yolladın Smile

Neyse , teşekkürler...

İros
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Kadın
Mesaj Sayısı : 4358
Yaş : 66
Banli

http://irosdesign.yetkinforum.com/forum.htm

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: kodu varmı ????

Mesaj tarafından By_ReDBuLL Bir Perş. 19 Kas. 2009 - 0:44

The Clown sana özel bişi yollucam nasıl yapıcam ???? buraya yassam reklam dicekler site linmki vericem sana nasıl yaparız site benim deil siteme profilden bak istersen sen bana ulaş The Clow Wink

By_ReDBuLL
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 420
Yaş : 28
2 Uyarı

http://www.gencsanal.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: kodu varmı ????

Mesaj tarafından By_ReDBuLL Bir Perş. 19 Kas. 2009 - 0:46

The Clow siteme profilden baq sen sadece cayburg_net gir baq ordaki gib istiyorum kodu bakarsan iyi olur Very Happy

By_ReDBuLL
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 420
Yaş : 28
2 Uyarı

http://www.gencsanal.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: kodu varmı ????

Mesaj tarafından TuaL Bir Perş. 19 Kas. 2009 - 1:02

anladım sen sabit kalmasını istiyorsun bekle bir!=)

TuaL
Yetkinemektar

Erkek
Mesaj Sayısı : 3281
Yaş : 26
Uyarı yok

http://destek.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: kodu varmı ????

Mesaj tarafından TuaL Bir Perş. 19 Kas. 2009 - 1:07

buyur;

Kod:
<center><img style="right: 0px; position: fixed; top: 0px;" src="http://img687.imageshack.us/img687/1237/1130941.png" border="0"></center>

TuaL
Yetkinemektar

Erkek
Mesaj Sayısı : 3281
Yaş : 26
Uyarı yok

http://destek.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: kodu varmı ????

Mesaj tarafından FoRuMKuRDu Bir Perş. 19 Kas. 2009 - 1:23

Kod:
body
{
background-color : #fd6601;
background-image: url(http://www.cayburg.net/community/images/ch-bg-small.gif);
background-position: 875px 1px;
background-repeat: no-repeat;
}

FoRuMKuRDu
/!\ Banlı !!

Erkek
Mesaj Sayısı : 1776
Uyarı yok

http://maxiturk.org

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: kodu varmı ????

Mesaj tarafından TuaL Bir Perş. 19 Kas. 2009 - 1:39

@FoRuMKuRDu demiş ki:
Kod:
body
{
background-color : #fd6601;
background-image: url(http://www.cayburg.net/community/images/ch-bg-small.gif);
background-position: 875px 1px;
background-repeat: no-repeat;
}
1.verdiğin kod her foruma boyut sorunundan olmaz.
2.arka plan resmi ekleyemez ve rengi değiştiremez.
3.pozisyon sorunu var resim tam köşede değil.

her ihtimali düşünmek zorundayız kesin çözüm sadece anasayfa için Anasayfa Mesajı'na veya tüm sayfalar için Announcements oluşturup yapıştırmak! Wink

Kod:
<center><img style="right: 0px; position: fixed; top: 0px;" src="http://img687.imageshack.us/img687/1237/1130941.png" border="0"></center>
noT; tüm sayfalar için kullanımı burdaki 2.mesajda var!=)
http://destek.yetkin-forum.com/yinize-yaryyacak-eyler-f14/tasarymcy-ve-tarih-kodu-copying-vbulletin-stili-t56030.htm

TuaL
Yetkinemektar

Erkek
Mesaj Sayısı : 3281
Yaş : 26
Uyarı yok

http://destek.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: kodu varmı ????

Mesaj tarafından FoRuMKuRDu Bir Perş. 19 Kas. 2009 - 11:22

öncelikle uyarılar için teşekkürler

kodu denedim paylaştım bir sorun yok resimdede gösterebilirim aralarında tek fark var

bu senin paylaştığın



buda benim



gösterdiği adresteki gibi istemişti paylaştım.

sen dedinki arkaplan rengi değiştiremez verdiğim koddaki

#background-color : #fd6601;

arkaplan rengi değiştirmek için onu

#background-color : #1fbff0; yaptığı taktirde kendi sitesinin arkaplan rengi olur.

buda tam olarak düzelttiğim kod rengi mavi

Kod:
body
{
background-color : #1fbff0;
background-image: url(http://www.cayburg.net/community/images/ch-bg-small.gif);
background-position: right 1%;
background-repeat: no-repeat;
}

senin verdiğim arkaplan resmi değil o resim bir yazının veya linkin üzerini örttüğünde tıklama yapılmaz okunmaz buda rahatsızlık verir. son verdiğim kod fıstık gibi oldu bir yanlışıda yok sadece arkaplan resmi değişmez.

FoRuMKuRDu
/!\ Banlı !!

Erkek
Mesaj Sayısı : 1776
Uyarı yok

http://maxiturk.org

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: kodu varmı ????

Mesaj tarafından TuaL Bir Perş. 19 Kas. 2009 - 12:54

zaten resmin görünmesi için forumun yanlarında boşluk olması lazım yoksa resim görünmezki!=) nese konu kiliT istediğini kullanır artık! Wink

TuaL
Yetkinemektar

Erkek
Mesaj Sayısı : 3281
Yaş : 26
Uyarı yok

http://destek.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz