Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz



Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» Forum sayfamda reklam yönlerdirme malesef devam ediyor
Dün 4:00 tarafından Atiim

» 7 yıl önce açtığım sitemi silmek istiyorum
Dün 3:48 tarafından Atiim

» Arkadaşlık Sitesi için Api
Ptsi 26 Eyl. 2016 - 3:46 tarafından Niko!

» Dışarıdan alınan domaini siteme nasıl yönlendiririm?
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:45 tarafından Atiim

» E-posta - Mail sunucusu sorunu
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:44 tarafından Atiim

» Arkadaşalar Bir Bakarmısınız Konu Acildir...
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:41 tarafından Atiim

» Siteye giriş yaptıktan sonra bir yere tıklayınca açılan sayfa yada reklamlar
Paz 25 Eyl. 2016 - 3:44 tarafından Atiim

» adult sitelere yönlerdirme sorunu var
Ptsi 12 Eyl. 2016 - 2:11 tarafından Atiim

» Çok Acil Bir Yardım Çağrısı
C.tesi 10 Eyl. 2016 - 19:41 tarafından Atiim

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
 
 

arama kodu

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

??z?ld? arama kodu

Mesaj tarafından PB-Fans Bir Paz 13 Ara. 2009 - 19:58

modelsiz arama yapma kodu var ya http://destek.yetkin-forum.com/yinize-yaryyacak-eyler-f14/logonun-ustune-arama-bolumu-yapmak-modellersiz-t58257.htm

ben anasayfaya ( yeni duyuru bölümüne) ekledim
birde css bölümünede eklencek kod vardı onuda ekledim ama görünmedi
bu sefer cssye yüklencek kodu sildim göründü
fakat arama düğmesi geniş oldu
nerden düzeltebilirim?

PB-Fans
****

Mesaj Sayısı : 404
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: arama kodu

Mesaj tarafından İros Bir Paz 13 Ara. 2009 - 20:00

Merhaba !

Sanırım bu kodu kast ettiniz :

Kod:
<div id=a><form method=get action=/search.forum><input type=text name=search_keywords class=inputbox search><input class=button type=submit value=Ara></form></div>

tesekkür ederim

İros
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Kadın
Mesaj Sayısı : 4358
Yaş : 66
Banli

http://irosdesign.yetkinforum.com/forum.htm

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: arama kodu

Mesaj tarafından PB-Fans Bir Paz 13 Ara. 2009 - 20:04

bu kodla yaptım

Kod:
<div id=a><div id="search-box"><form method="get" action="/search.forum" id="search"><p class="nomargin"><input type="text" name="search_keywords" id="keywords" maxlength="128" class="inputbox search" value="Arama..." onclick="if (this.value == 'Arama...') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Arama...';" /><input class="button" type="submit" value="Arama" /></p></form></div></div>


css koduda bu

Kod:
div#a{
position:absolute;
top:132px;
left:698px;
}

PB-Fans
****

Mesaj Sayısı : 404
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: arama kodu

Mesaj tarafından momenthe Bir Paz 13 Ara. 2009 - 20:27

@PB-Fans demiş ki:modelsiz arama yapma kodu var ya http://destek.yetkin-forum.com/yinize-yaryyacak-eyler-f14/logonun-ustune-arama-bolumu-yapmak-modellersiz-t58257.htm

ben anasayfaya ( yeni duyuru bölümüne) ekledim
birde css bölümünede eklencek kod vardı onuda ekledim ama görünmedi
bu sefer cssye yüklencek kodu sildim göründü
fakat arama düğmesi geniş oldu
nerden düzeltebilirim?

Yeni duyuru bölümü derken..? scratch

momenthe
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 6284
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: arama kodu

Mesaj tarafından PB-Fans Bir Paz 13 Ara. 2009 - 20:32


PB-Fans
****

Mesaj Sayısı : 404
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: arama kodu

Mesaj tarafından momenthe Bir Paz 13 Ara. 2009 - 20:40


O bölümde calısmıyor, ben denemistim..! Wink
Ya *Site Açıklaması yada Genel Bilgiler bu kısımlarda calısıyor.Site Açıklaması her sayfa icin, genel bilgiler anasayfa icin.

Tesekkürler

momenthe
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 6284
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: arama kodu

Mesaj tarafından PB-Fans Bir Paz 13 Ara. 2009 - 20:42

ama çalışıyor bende de benim sorunum boyutu?

PB-Fans
****

Mesaj Sayısı : 404
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: arama kodu

Mesaj tarafından momenthe Bir Paz 13 Ara. 2009 - 20:45

@PB-Fans demiş ki:ama çalışıyor bende de benim sorunum boyutu?

Ama CSS kullanmadıysanız arama bölümü logonun üstünde durmaz..! Wink
Ayrıca sitenizi Özel Mesaj ile yollar mısınız? Rolling Eyes

Tesekkürler

momenthe
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 6284
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: arama kodu

Mesaj tarafından PB-Fans Bir Paz 13 Ara. 2009 - 20:46

tamam yollarım,ben teşekkür ederim.

PB-Fans
****

Mesaj Sayısı : 404
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: arama kodu

Mesaj tarafından momenthe Bir Paz 13 Ara. 2009 - 20:51

@PB-Fans demiş ki:tamam yollarım,ben teşekkür ederim.

Ben butonununuzda bir sorun göremedim.. Smile

momenthe
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 6284
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: arama kodu

Mesaj tarafından PB-Fans Bir Paz 13 Ara. 2009 - 20:52

boyutu büyük gibi biçimsiz duruyor burdaki ideal boyut

PB-Fans
****

Mesaj Sayısı : 404
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: arama kodu

Mesaj tarafından momenthe Bir Paz 13 Ara. 2009 - 20:55

Buyrun, butondaki yazıyı kısaltınca butonda kısaldı.. Smile

Kod:
<div id=a><div id="search-box"><form method="get" action="/search.forum" id="search"><p class="nomargin"><input type="text" name="search_keywords" id="keywords" maxlength="128" class="inputbox search" value="Arama..." onclick="if (this.value == 'Arama...') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Arama...';" /><input class="button" type="submit" value="Ara" /></p></form></div></div>

momenthe
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 6284
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: arama kodu

Mesaj tarafından PB-Fans Bir Paz 13 Ara. 2009 - 20:58

neyse teşekkürler kısa önemsiz şey icin uğraştırdım ben gibi üyeler ahh xS


çözüldü ikonu

PB-Fans
****

Mesaj Sayısı : 404
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz