Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Forumotion support forum

Redirection...
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» [Önemli] Türk destek forumunda artık destek verilmeyecektir.
sayfa yanında  hareketli üye ol kodu EmptyPaz 11 Mart 2018 - 23:21 tarafından sevda03

» Çok Acil Bir Yardım Çağrısı
sayfa yanında  hareketli üye ol kodu EmptyÇarş. 20 Ara. 2017 - 19:27 tarafından maxivizyonum

» Domain hakkinda
sayfa yanında  hareketli üye ol kodu EmptyÇarş. 20 Ara. 2017 - 17:50 tarafından maxivizyonum

» Yıllar Önce Açtığım Siteye Ulaşamıyorum Kapatmak İstiyorum.
sayfa yanında  hareketli üye ol kodu EmptyCuma 15 Eyl. 2017 - 23:08 tarafından Percy

» Profil alani
sayfa yanında  hareketli üye ol kodu EmptyPerş. 25 Mayıs 2017 - 1:37 tarafından snappy

» Portal istek
sayfa yanında  hareketli üye ol kodu EmptyCuma 19 Mayıs 2017 - 8:06 tarafından Kertelek

» Kategorilerin üzerine duyuru
sayfa yanında  hareketli üye ol kodu EmptyC.tesi 13 Mayıs 2017 - 16:29 tarafından Maxelle

» SSL Sertifika güvenli değil htpps
sayfa yanında  hareketli üye ol kodu EmptyPerş. 11 Mayıs 2017 - 17:04 tarafından Atiim

» Anasayfa Son Mesajlar Çerceve
sayfa yanında  hareketli üye ol kodu EmptyPaz 7 Mayıs 2017 - 1:14 tarafından Maxelle

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
sayfa yanında  hareketli üye ol kodu Twitter   sayfa yanında  hareketli üye ol kodu Facebook_boton
sayfa yanında  hareketli üye ol kodu 85243212  sayfa yanında  hareketli üye ol kodu Dailym10

sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Aşağa gitmek

??z?ld? sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Mesaj tarafından Misafir Bir Perş. 17 Ara. 2009 - 19:57

Kod:
<script type="text/javascript">
var persistclose=0 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 0 //set x offset of bar in pixels
var startY = 0 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"
 
function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}
 
function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document·cookie.length > 0) {
offset = document·cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document·cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document·cookie.length;
returnvalue=unescape(document·cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}
 
function closebar(){
if (persistclose)
document·cookie="remainclosed=1"
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}
 
function staticbar(){
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.left=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopLeft=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopLeft()", 10);
}
ftlObj = ml("topbar");
stayTopLeft();
}
 
if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar
</script>
 
 
 
 
<div id="topbar" style="position: absolute; left: 0px; top: 0px; width: 95px; height: 100%">
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
 
<a onClick="(); return false" href="../member.php?action=register">
<img src="../images/uyeol.png" border="0" width="95" height="145" /></a></div>

bu kodda hata var sayfa kenarında hareket etmiyor ( linkleri reklan zannetmeyin diye kamuflaj vaptım)

Bu kodu Düzenleyen veya çalışan kod verebilirmisiniz..


En son barboros tarafından Perş. 17 Ara. 2009 - 20:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

Misafir
Misafir


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Mesaj tarafından PoLsen Bir Perş. 17 Ara. 2009 - 20:00

barboros verem hemen .) valla bırakma uye ol kodunu ıstıon sen Smile
Kod:
<script type="text/javascript">
var persistclose=0 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 0 //set x offset of bar in pixels
var startY = 0 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"

function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}

function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document·cookie.length > 0) {
offset = document·cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document·cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document·cookie.length;
returnvalue=unescape(document·cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}

function closebar(){
if (persistclose)
document·cookie="remainclosed=1"
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}

function staticbar(){
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.left=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopLeft=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopLeft()", 10);
}
ftlObj = ml("topbar");
stayTopLeft();
}

if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar
</script>

<div id="topbar" style="position: absolute; left: 0px; top: 0px; width: 95px; height: 100%">
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<a onClick="(); return false" href="/member.php?action=register">
<img src="http://img229.imageshack.us/img229/7934/uyeols.png" border="0" width="100" height="110" /></a></div>

Yonetim Paneli - Afis Asmak - Genel Bilgilere Ekle Wink
Gorunum sayfa yanında  hareketli üye ol kodu Uyeols
Düzeltme Yapmayı Unutma.
PoLsen
PoLsen
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 800
Yaş : 33
Banli

http://GonuLLimani.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Mesaj tarafından Misafir Bir Perş. 17 Ara. 2009 - 20:03

teşekkürler resmi değiştirmeyi düşünüyorum ..bu da benim kullandığım gibi sabit duruyor eklenen yer yanlış olabilirmi ?


En son barboros tarafından Perş. 17 Ara. 2009 - 20:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Misafir
Misafir


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Mesaj tarafından PoLsen Bir Perş. 17 Ara. 2009 - 20:05

barboros demiş ki:teşekkürler resmi değiştirmeyi düşünüyorum ..
tabi oraya ıstedıqını koyabılırsın Smile
PoLsen
PoLsen
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 800
Yaş : 33
Banli

http://GonuLLimani.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Mesaj tarafından Misafir Bir Perş. 17 Ara. 2009 - 20:10

Yok bu da bendeki gibi ana sayfa mesajının yanında durağan bir şekilde ..ben sayfa indikçe inen çıktıkça çıkan arsız bir üye ol istedim bu verdiğin kabul ama hareketsiz..yanlış yere eklendi sanırım..

Misafir
Misafir


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Mesaj tarafından PoLsen Bir Perş. 17 Ara. 2009 - 20:13

ornek var mı elinde hareketli ?
PoLsen
PoLsen
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 800
Yaş : 33
Banli

http://GonuLLimani.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Mesaj tarafından Misafir Bir Perş. 17 Ara. 2009 - 20:19

işlem tamam kodda eksik varmış..

Kod:
<script type="text/javascript">
var persistclose=0 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 0 //set x offset of bar in pixels
var startY = 0 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"
 
function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}
 
function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document·cookie.length > 0) {
offset = document·cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document·cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document·cookie.length;
returnvalue=unescape(document·cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}
 
function closebar(){
if (persistclose)
document·cookie="remainclosed=1"
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}
 
function staticbar(){
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.left=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopLeft=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopLeft()", 10);
}
ftlObj = ml("topbar");
stayTopLeft();
}
 
if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar
</script>
 
 
 
 
<div id="topbar" style="position: absolute; left: 0px; top: 0px; width: 95px; height: 100%">
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
 
<a onClick="(); return false" href="../member.php?action=register">
<img src="../images/uyeol.png" border="0" width="95" height="145" /></a></div>

eklediğim resme bakarmısın ?


En son barboros tarafından Perş. 17 Ara. 2009 - 20:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

Misafir
Misafir


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Mesaj tarafından PoLsen Bir Perş. 17 Ara. 2009 - 20:21

O Verdiğim Kodda Oyle Zaten Oda Ayrılmıyor Dedıqım Yere Ekle Gorursun Bak Smile
PoLsen
PoLsen
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 800
Yaş : 33
Banli

http://GonuLLimani.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Mesaj tarafından Misafir Bir Perş. 17 Ara. 2009 - 20:27

@PoLsen demiş ki:O Verdiğim Kodda Oyle Zaten Oda Ayrılmıyor Dedıqım Yere Ekle Gorursun Bak Smile

kopyalarken eksik kopyaladım herhalde ..Gene de sağolasın..2 gündür eksik kodla uğraşıp duruyormuşum Smile


çözüldü ikonu

Misafir
Misafir


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz