Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz

Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» [Önemli] Türk destek forumunda artık destek verilmeyecektir.
Çarş. 13 Ara. 2017 - 23:17 tarafından Negative™

» Domain hakkinda
Perş. 2 Kas. 2017 - 5:05 tarafından koray461

» Yıllar Önce Açtığım Siteye Ulaşamıyorum Kapatmak İstiyorum.
Cuma 15 Eyl. 2017 - 23:08 tarafından Percy

» Profil alani
Perş. 25 Mayıs 2017 - 1:37 tarafından snappy

» Portal istek
Cuma 19 Mayıs 2017 - 8:06 tarafından Kertelek

» Kategorilerin üzerine duyuru
C.tesi 13 Mayıs 2017 - 16:29 tarafından Maxelle

» SSL Sertifika güvenli değil htpps
Perş. 11 Mayıs 2017 - 17:04 tarafından Atiim

» Anasayfa Son Mesajlar Çerceve
Paz 7 Mayıs 2017 - 1:14 tarafından Maxelle

» Web siteme girince müstehcen virüslü sayfalar çıkıyor!..
Cuma 5 Mayıs 2017 - 10:24 tarafından Sedat Yıldırım

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
 
 

sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

??z?ld? sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Mesaj tarafından Misafir Bir Perş. 17 Ara. 2009 - 19:57

Kod:
<script type="text/javascript">
var persistclose=0 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 0 //set x offset of bar in pixels
var startY = 0 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"
 
function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}
 
function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document·cookie.length > 0) {
offset = document·cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document·cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document·cookie.length;
returnvalue=unescape(document·cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}
 
function closebar(){
if (persistclose)
document·cookie="remainclosed=1"
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}
 
function staticbar(){
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.left=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopLeft=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopLeft()", 10);
}
ftlObj = ml("topbar");
stayTopLeft();
}
 
if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar
</script>
 
 
 
 
<div id="topbar" style="position: absolute; left: 0px; top: 0px; width: 95px; height: 100%">
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
 
<a onClick="(); return false" href="../member.php?action=register">
<img src="../images/uyeol.png" border="0" width="95" height="145" /></a></div>

bu kodda hata var sayfa kenarında hareket etmiyor ( linkleri reklan zannetmeyin diye kamuflaj vaptım)

Bu kodu Düzenleyen veya çalışan kod verebilirmisiniz..


En son barboros tarafından Perş. 17 Ara. 2009 - 20:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

Misafir
Misafir


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Mesaj tarafından PoLsen Bir Perş. 17 Ara. 2009 - 20:00

barboros verem hemen .) valla bırakma uye ol kodunu ıstıon sen Smile
Kod:
<script type="text/javascript">
var persistclose=0 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 0 //set x offset of bar in pixels
var startY = 0 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"

function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}

function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document·cookie.length > 0) {
offset = document·cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document·cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document·cookie.length;
returnvalue=unescape(document·cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}

function closebar(){
if (persistclose)
document·cookie="remainclosed=1"
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}

function staticbar(){
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.left=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopLeft=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopLeft()", 10);
}
ftlObj = ml("topbar");
stayTopLeft();
}

if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar
</script>

<div id="topbar" style="position: absolute; left: 0px; top: 0px; width: 95px; height: 100%">
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<a onClick="(); return false" href="/member.php?action=register">
<img src="http://img229.imageshack.us/img229/7934/uyeols.png" border="0" width="100" height="110" /></a></div>

Yonetim Paneli - Afis Asmak - Genel Bilgilere Ekle Wink
Gorunum
Düzeltme Yapmayı Unutma.
avatar
PoLsen
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 800
Yaş : 31
Banli

http://GonuLLimani.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Mesaj tarafından Misafir Bir Perş. 17 Ara. 2009 - 20:03

teşekkürler resmi değiştirmeyi düşünüyorum ..bu da benim kullandığım gibi sabit duruyor eklenen yer yanlış olabilirmi ?


En son barboros tarafından Perş. 17 Ara. 2009 - 20:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Misafir
Misafir


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Mesaj tarafından PoLsen Bir Perş. 17 Ara. 2009 - 20:05

barboros demiş ki:teşekkürler resmi değiştirmeyi düşünüyorum ..
tabi oraya ıstedıqını koyabılırsın Smile
avatar
PoLsen
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 800
Yaş : 31
Banli

http://GonuLLimani.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Mesaj tarafından Misafir Bir Perş. 17 Ara. 2009 - 20:10

Yok bu da bendeki gibi ana sayfa mesajının yanında durağan bir şekilde ..ben sayfa indikçe inen çıktıkça çıkan arsız bir üye ol istedim bu verdiğin kabul ama hareketsiz..yanlış yere eklendi sanırım..

Misafir
Misafir


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Mesaj tarafından PoLsen Bir Perş. 17 Ara. 2009 - 20:13

ornek var mı elinde hareketli ?
avatar
PoLsen
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 800
Yaş : 31
Banli

http://GonuLLimani.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Mesaj tarafından Misafir Bir Perş. 17 Ara. 2009 - 20:19

işlem tamam kodda eksik varmış..

Kod:
<script type="text/javascript">
var persistclose=0 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 0 //set x offset of bar in pixels
var startY = 0 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"
 
function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}
 
function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document·cookie.length > 0) {
offset = document·cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document·cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document·cookie.length;
returnvalue=unescape(document·cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}
 
function closebar(){
if (persistclose)
document·cookie="remainclosed=1"
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}
 
function staticbar(){
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.left=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopLeft=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopLeft()", 10);
}
ftlObj = ml("topbar");
stayTopLeft();
}
 
if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar
</script>
 
 
 
 
<div id="topbar" style="position: absolute; left: 0px; top: 0px; width: 95px; height: 100%">
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
 
<a onClick="(); return false" href="../member.php?action=register">
<img src="../images/uyeol.png" border="0" width="95" height="145" /></a></div>

eklediğim resme bakarmısın ?


En son barboros tarafından Perş. 17 Ara. 2009 - 20:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

Misafir
Misafir


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Mesaj tarafından PoLsen Bir Perş. 17 Ara. 2009 - 20:21

O Verdiğim Kodda Oyle Zaten Oda Ayrılmıyor Dedıqım Yere Ekle Gorursun Bak Smile
avatar
PoLsen
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 800
Yaş : 31
Banli

http://GonuLLimani.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sayfa yanında hareketli üye ol kodu

Mesaj tarafından Misafir Bir Perş. 17 Ara. 2009 - 20:27

@PoLsen demiş ki:O Verdiğim Kodda Oyle Zaten Oda Ayrılmıyor Dedıqım Yere Ekle Gorursun Bak Smile

kopyalarken eksik kopyaladım herhalde ..Gene de sağolasın..2 gündür eksik kodla uğraşıp duruyormuşum Smile


çözüldü ikonu

Misafir
Misafir


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz