Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz

Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» Site Virüs Sorunu ?
Dün 12:03 tarafından Speedy

» Eskiden ne popülerdi : )
Paz 27 Kas. 2016 - 23:20 tarafından Sabocan

» Hesap şifremi unuttum
Paz 16 Ekim 2016 - 2:57 tarafından Atiim

» Html - Js bölümü hakkında bilgi
Çarş. 12 Ekim 2016 - 1:08 tarafından snappy

» Modeller de yapılan değişiklik hakkında
Çarş. 12 Ekim 2016 - 0:48 tarafından snappy

» Forum sayfamda reklam yönlerdirme malesef devam ediyor
Çarş. 28 Eyl. 2016 - 4:00 tarafından Atiim

» 7 yıl önce açtığım sitemi silmek istiyorum
Çarş. 28 Eyl. 2016 - 3:48 tarafından Atiim

» Arkadaşlık Sitesi için Api
Ptsi 26 Eyl. 2016 - 3:46 tarafından Niko!

» Dışarıdan alınan domaini siteme nasıl yönlendiririm?
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:45 tarafından Atiim

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
 
 

Similar topics

    Yönlendiriliyorsunuz

    Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

    ??z?ld? Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından cimbomlueray Bir Perş. 7 Ocak 2010 - 19:25

    Arkadaşlar aşağıdaki resimde siteye girerken yönlendiriliyorsnuz çıkıo onu nasıl yapabiliriz.



    Resmi Göremeyeneler İçin:
    http://img163.imageshack.us/img163/835/swdsa.jpg


    En son cimbomlueray tarafından C.tesi 9 Ocak 2010 - 15:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

    cimbomlueray
    *****

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 599
    Yaş : 22
    Uyarı yok

    http://www.filmboard.ace.st

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından Dikerler Bir Perş. 7 Ocak 2010 - 19:41

    Merhaba,

    YF De Böyle Bir Özellik Yok (Diye Biliyorum)

    Dikerler
    **

    Mesaj Sayısı : 81
    Uyarı yok

    http://www.com.com

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından Dr3amTone Bir Perş. 7 Ocak 2010 - 20:22

    Kod:

    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
    <SCRIPT language=javascript>
       function startAd(){

          setTimeout('rD();',08*1000);
          cD();
       }

       var stop=1;
       var time=08;
       var iCK=0;

       function rD(){
          if(stop) location.href="site adresi";
       }
       function cD(){
          if(time>0){
             setTimeout('cD();',1000);
          }
          if(document.getElementById){
             modify(time);
          }
          time=time-1;
       }

       function modify(timX){
          var element = document.getElementById("txT");
          
          if(stop==1) {
             if(time==0) {
                timX='Yönlendiriliyor.';
             }
             else{
                timX=timX+" saniye";
             }
          }
          
          else {
             timX="Durduruldu.";
          }
          
          if(element){
             var newNode = document.createTextNode(timX);
             element.replaceChild(newNode, element.firstChild);
          }
       }
    </SCRIPT>
    <META content="MSHTML 6.00.2900.2180" name=GENERATOR></HEAD>
    <BODY onload=startAd();>
    <TABLE style="BORDER-BOTTOM: #00005c 1px solid" cellSpacing=0 cellPadding=1
    width="100%" bgColor=red border=0>
      <TBODY>
      <TR>
        <TD width=17></TD>
        <TD style="FONT-SIZE: 11px; COLOR: #ffffff; FONT-FAMILY: tahoma">
          <SCRIPT language=javascript>document.write('Destek Yönlendiriliyorsunuz... <font color="#FFFFFF"><strong><a id="txT">saniye</a></strong></font>');</SCRIPT>

        </TD>
        <TD style="PADDING-RIGHT: 17px" align=right><A
          href="site adresi"><SPAN
          class=skip-button><STRONG>Lütfen Bekleyin...</STRONG></SPAN></A></TD></TR></TBODY></TABLE><br><br><br><br><br><br>
    <TABLE height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0>
      <TBODY>
      <TR>
        <TD style="PADDING-TOP: 5px" vAlign=top align=middle>
          <P align=center>

    Site adresi yazan yerlere sitenizin linkini yazınız.

    Dr3amTone
    ****

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 405
    Uyarı yok

    http://www.warrockpara.net

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından cimbomlueray Bir Perş. 7 Ocak 2010 - 20:41

    buna nasıl resim ekleyebiliriz

    cimbomlueray
    *****

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 599
    Yaş : 22
    Uyarı yok

    http://www.filmboard.ace.st

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından cimbomlueray Bir Perş. 7 Ocak 2010 - 20:52

    yardım eden yok mu

    cimbomlueray
    *****

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 599
    Yaş : 22
    Uyarı yok

    http://www.filmboard.ace.st

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından Dr3amTone Bir Perş. 7 Ocak 2010 - 21:20

    Kod:
    <SCRIPT language=JavaScript>
    // !!! Reload page
    // add 1,2,3 'img'
    var NumberOfAds = 4;
    var now = new Date()
    var sec = now.getSeconds()
    var AdNumber = sec % NumberOfAds;
    AdNumber +=1;
    if (AdNumber==1)
    {
     url="site adresi";
     Graphic="resmin linki";
      width = "700"
     height = "303"
    }
    if (AdNumber==2)
    {
     url="site adresi";
     Graphic="resmin linki";
      width = "700"
     height = "303"
    }
    if (AdNumber==3)
    {
     url="site adresi";
     Graphic="resmin linki";
      width = "700"
     height = "303"
    }
    if (AdNumber==4)
    {
     url="site adresi";
     Graphic="resmin linki";
    width = "700"
     height = "303"
    }
    document.write('<center>');
    document.write('<a href=\"' + url + '\">');
    document.write('<img src=\"' + Graphic + '\" width=')
    document.write(width + ' height=' + height + ' ');
    document.write('border=0><br>');
    document.write('</a>');
    document.write('</center>');
    </SCRIPT>

    Gerekli yerleri düzenleyiniz.
    Daha büyük resminiz varsa;
    width = ""
    height = ""
    Resminizin boyutlarını giriniz.

    Dr3amTone
    ****

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 405
    Uyarı yok

    http://www.warrockpara.net

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından cimbomlueray Bir Cuma 8 Ocak 2010 - 16:13

    olmadı

    cimbomlueray
    *****

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 599
    Yaş : 22
    Uyarı yok

    http://www.filmboard.ace.st

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından Dr3amTone Bir Cuma 8 Ocak 2010 - 17:18

    Siz bir hata yapıyorsunuz. Yukardaki kodla birlikte kullanacaksınız.

    Dr3amTone
    ****

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 405
    Uyarı yok

    http://www.warrockpara.net

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından cimbomlueray Bir Cuma 8 Ocak 2010 - 21:22

    yaptım olmuyo özel mesaj attım

    cimbomlueray
    *****

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 599
    Yaş : 22
    Uyarı yok

    http://www.filmboard.ace.st

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından tuna Bir Cuma 8 Ocak 2010 - 21:36

    Merhaba;

    Sanırım siz bunu genel bilgiler kısmına eklediniz bunu portal gibi yapıp html sayfası gibi yüklerseniz istediğiniz olacaktır tesekkür ederim

    tuna
    *****

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 559
    Banli

    http://www.bilgisaymaz.net

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından Dr3amTone Bir Cuma 8 Ocak 2010 - 22:36

    Kod:
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
    <!-- saved from url=(0020)site adresi -->
    <HTML><HEAD><TITLE>KinG FuTBoL</TITLE>
    <body>
    <STYLE>BODY {
       MARGIN: 0px; BACKGROUND-COLOR: 000000
    }
    </STYLE>
    <SCRIPT language=javascript>
      function startAd(){

          setTimeout('rD();',08*1000);
          cD();
      }

      var stop=1;
      var time=08;
      var iCK=0;

      function rD(){
          if(stop) location.href="http://kingfutbol.forum.st/forum.html";
      }
      function cD(){
          if(time>0){
            setTimeout('cD();',1000);
          }
          if(document.getElementById){
            modify(time);
          }
          time=time-1;
      }

      function modify(timX){
          var element = document.getElementById("txT");
         
          if(stop==1) {
            if(time==0) {
                timX='Yönlendiriliyor.';
            }
            else{
                timX=timX+" saniye";
            }
          }
         
          else {
            timX="Durduruldu.";
          }
         
          if(element){
            var newNode = document.createTextNode(timX);
            element.replaceChild(newNode, element.firstChild);
          }
      }
    </SCRIPT>
    <META content="MSHTML 6.00.2900.2180" name=GENERATOR></HEAD>
    <BODY onload=startAd();>
    <TABLE style="BORDER-BOTTOM: #00005c 1px solid" cellSpacing=0 cellPadding=1
    width="100%" bgColor=red border=0>
      <TBODY>
      <TR>
        <TD width=17></TD>
        <TD style="FONT-SIZE: 11px; COLOR: #ffffff; FONT-FAMILY: tahoma">
          <SCRIPT language=javascript>document.write('KinG FuTBoL Yönlendiriliyorsunuz... <font color="#FFFFFF"><strong><a id="txT">saniye</a></strong></font>');</SCRIPT>

        </TD>
        <TD style="PADDING-RIGHT: 17px" align=right><A
          href="site adresi"><SPAN
          class=skip-button><STRONG>Lütfen Bekleyin...</STRONG></SPAN></A></TD></TR></TBODY></TABLE><br><br><br><br><br><br>
    <TABLE height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0>
      <TBODY>
      <TR>
        <TD style="PADDING-TOP: 5px" vAlign=top align=middle>
          <P align=center>
    <SCRIPT language=JavaScript>
    // !!! Reload page
    // add 1,2,3 'img'
    var NumberOfAds = 4;
    var now = new Date()
    var sec = now.getSeconds()
    var AdNumber = sec % NumberOfAds;
    AdNumber +=1;
    if (AdNumber==1)
    {
     url="http://kingfutbol.forum.st/";
     Graphic="http://i1001.hizliresim.com/2010/1/8/5407.png";
      width = "700"
     height = "303"
    }
    if (AdNumber==2)
    {
     url="http://kingfutbol.forum.st/";
     Graphic="http://i1001.hizliresim.com/2010/1/8/5407.png";
      width = "700"
     height = "303"
    }
    if (AdNumber==3)
    {
     url="http://kingfutbol.forum.st/";
     Graphic="http://i1001.hizliresim.com/2010/1/8/5407.png";
      width = "700"
     height = "303"
    }
    if (AdNumber==4)
    {
     url="http://kingfutbol.forum.st/";
     Graphic="http://i1001.hizliresim.com/2010/1/8/5407.png";
    width = "700"
     height = "303"
    }
    document.write('<center>');
    document.write('<a href=\"' + url + '\">');
    document.write('<img src=\"' + Graphic + '\" width=')
    document.write(width + ' height=' + height + ' ');
    document.write('border=0><br>');
    document.write('</a>');
    document.write('</center>');
    </SCRIPT></body>
    </html>

    Kendi kafama göre yönlendirdim. Siz yaparsınız gerisini. Smile

    Not: Aşağıdaki mesaj yanlışlıkla oldu. Moderatör arkadaşlarımdan rica ediyorum. Silebilir misiniz ?


    En son Dr3amTone tarafından Cuma 8 Ocak 2010 - 23:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi

    Dr3amTone
    ****

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 405
    Uyarı yok

    http://www.warrockpara.net

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından Dr3amTone Bir Cuma 8 Ocak 2010 - 22:37

    @Dr3amTone demiş ki:
    Kod:
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
    <!-- saved from url=(0020)siteadresi -->
    <HTML><HEAD><TITLE>KinG FuTBoL</TITLE>
    <body>
    <STYLE>BODY {
       MARGIN: 0px; BACKGROUND-COLOR: 000000
    }
    </STYLE>
    <SCRIPT language=javascript>
      function startAd(){

          setTimeout('rD();',08*1000);
          cD();
      }

      var stop=1;
      var time=08;
      var iCK=0;

      function rD(){
          if(stop) location.href="/forum.html";
      }
      function cD(){
          if(time>0){
            setTimeout('cD();',1000);
          }
          if(document.getElementById){
            modify(time);
          }
          time=time-1;
      }

      function modify(timX){
          var element = document.getElementById("txT");
         
          if(stop==1) {
            if(time==0) {
                timX='Yönlendiriliyor.';
            }
            else{
                timX=timX+" saniye";
            }
          }
         
          else {
            timX="Durduruldu.";
          }
         
          if(element){
            var newNode = document.createTextNode(timX);
            element.replaceChild(newNode, element.firstChild);
          }
      }
    </SCRIPT>
    <META content="MSHTML 6.00.2900.2180" name=GENERATOR></HEAD>
    <BODY onload=startAd();>
    <TABLE style="BORDER-BOTTOM: #00005c 1px solid" cellSpacing=0 cellPadding=1
    width="100%" bgColor=red border=0>
      <TBODY>
      <TR>
        <TD width=17></TD>
        <TD style="FONT-SIZE: 11px; COLOR: #ffffff; FONT-FAMILY: tahoma">
          <SCRIPT language=javascript>document.write('KinG FuTBoL Yönlendiriliyorsunuz... <font color="#FFFFFF"><strong><a id="txT">saniye</a></strong></font>');</SCRIPT>

        </TD>
        <TD style="PADDING-RIGHT: 17px" align=right><A
          href="site adresi"><SPAN
          class=skip-button><STRONG>Lütfen Bekleyin...</STRONG></SPAN></A></TD></TR></TBODY></TABLE><br><br><br><br><br><br>
    <TABLE height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0>
      <TBODY>
      <TR>
        <TD style="PADDING-TOP: 5px" vAlign=top align=middle>
          <P align=center>
    <SCRIPT language=JavaScript>
    // !!! Reload page
    // add 1,2,3 'img'
    var NumberOfAds = 4;
    var now = new Date()
    var sec = now.getSeconds()
    var AdNumber = sec % NumberOfAds;
    AdNumber +=1;
    if (AdNumber==1)
    {
     url="http://kingfutbol.forum.st/";
     Graphic="http://i1001.hizliresim.com/2010/1/8/5407.png";
      width = "700"
     height = "303"
    }
    if (AdNumber==2)
    {
     url="http://kingfutbol.forum.st/";
     Graphic="http://i1001.hizliresim.com/2010/1/8/5407.png";
      width = "700"
     height = "303"
    }
    if (AdNumber==3)
    {
     url="http://kingfutbol.forum.st/";
     Graphic="http://i1001.hizliresim.com/2010/1/8/5407.png";
      width = "700"
     height = "303"
    }
    if (AdNumber==4)
    {
     url="http://kingfutbol.forum.st/";
     Graphic="http://i1001.hizliresim.com/2010/1/8/5407.png";
    width = "700"
     height = "303"
    }
    document.write('<center>');
    document.write('<a href=\"' + url + '\">');
    document.write('<img src=\"' + Graphic + '\" width=')
    document.write(width + ' height=' + height + ' ');
    document.write('border=0><br>');
    document.write('</a>');
    document.write('</center>');
    </SCRIPT></body>
    </html>

    Kendi kafama göre yönlendirdim. Siz yaparsınız gerisini. Smile

    Dr3amTone
    ****

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 405
    Uyarı yok

    http://www.warrockpara.net

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından dj_prens Bir Cuma 8 Ocak 2010 - 22:39

    Paylaşım için teşekkürler.

    dj_prens
    ***

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 119
    Yaş : 29
    Uyarı yok

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından cimbomlueray Bir Cuma 8 Ocak 2010 - 22:48

    bu forum bulunmamaktadır dio

    cimbomlueray
    *****

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 599
    Yaş : 22
    Uyarı yok

    http://www.filmboard.ace.st

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından Dr3amTone Bir Cuma 8 Ocak 2010 - 23:01

    Kod:
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
    <!-- saved from url=(0020)site adresi -->
    <HTML><HEAD><TITLE>KinG FuTBoL</TITLE>
    <body>
    <STYLE>BODY {
      MARGIN: 0px; BACKGROUND-COLOR: 000000
    }
    </STYLE>
    <SCRIPT language=javascript>
      function startAd(){

          setTimeout('rD();',08*1000);
          cD();
      }

      var stop=1;
      var time=08;
      var iCK=0;

      function rD(){
          if(stop) location.href="http://kingfutbol.forum.st/forum.html";
      }
      function cD(){
          if(time>0){
            setTimeout('cD();',1000);
          }
          if(document.getElementById){
            modify(time);
          }
          time=time-1;
      }

      function modify(timX){
          var element = document.getElementById("txT");
         
          if(stop==1) {
            if(time==0) {
                timX='Yönlendiriliyor.';
            }
            else{
                timX=timX+" saniye";
            }
          }
         
          else {
            timX="Durduruldu.";
          }
         
          if(element){
            var newNode = document.createTextNode(timX);
            element.replaceChild(newNode, element.firstChild);
          }
      }
    </SCRIPT>
    <META content="MSHTML 6.00.2900.2180" name=GENERATOR></HEAD>
    <BODY onload=startAd();>
    <TABLE style="BORDER-BOTTOM: #00005c 1px solid" cellSpacing=0 cellPadding=1
    width="100%" bgColor=red border=0>
      <TBODY>
      <TR>
        <TD width=17></TD>
        <TD style="FONT-SIZE: 11px; COLOR: #ffffff; FONT-FAMILY: tahoma">
          <SCRIPT language=javascript>document.write('KinG FuTBoL Yönlendiriliyorsunuz... <font color="#FFFFFF"><strong><a id="txT">saniye</a></strong></font>');</SCRIPT>

        </TD>
        <TD style="PADDING-RIGHT: 17px" align=right><A
          href="site adresi"><SPAN
          class=skip-button><STRONG>Lütfen Bekleyin...</STRONG></SPAN></A></TD></TR></TBODY></TABLE><br><br><br><br><br><br>
    <TABLE height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0>
      <TBODY>
      <TR>
        <TD style="PADDING-TOP: 5px" vAlign=top align=middle>
          <P align=center>
    <SCRIPT language=JavaScript>
    // !!! Reload page
    // add 1,2,3 'img'
    var NumberOfAds = 4;
    var now = new Date()
    var sec = now.getSeconds()
    var AdNumber = sec % NumberOfAds;
    AdNumber +=1;
    if (AdNumber==1)
    {
     url="http://kingfutbol.forum.st/";
     Graphic="http://i1001.hizliresim.com/2010/1/8/5407.png";
      width = "700"
     height = "303"
    }
    if (AdNumber==2)
    {
     url="http://kingfutbol.forum.st/";
     Graphic="http://i1001.hizliresim.com/2010/1/8/5407.png";
      width = "700"
     height = "303"
    }
    if (AdNumber==3)
    {
     url="http://kingfutbol.forum.st/";
     Graphic="http://i1001.hizliresim.com/2010/1/8/5407.png";
      width = "700"
     height = "303"
    }
    if (AdNumber==4)
    {
     url="http://kingfutbol.forum.st/";
     Graphic="http://i1001.hizliresim.com/2010/1/8/5407.png";
    width = "700"
     height = "303"
    }
    document.write('<center>');
    document.write('<a href=\"' + url + '\">');
    document.write('<img src=\"' + Graphic + '\" width=')
    document.write(width + ' height=' + height + ' ');
    document.write('border=0><br>');
    document.write('</a>');
    document.write('</center>');
    </SCRIPT></body>
    </html>

    Şimdi deneyin.

    Dr3amTone
    ****

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 405
    Uyarı yok

    http://www.warrockpara.net

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından hakanak Bir Cuma 8 Ocak 2010 - 23:02

    Saol

    hakanak
    Aktif-Üye !
    Aktif-Üye !

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 1082
    Uyarı yok

    http://www.wwetrky.mutluforum.org

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından cimbomlueray Bir Cuma 8 Ocak 2010 - 23:11

    bu sefer üstte menü logo çıkıo

    cimbomlueray
    *****

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 599
    Yaş : 22
    Uyarı yok

    http://www.filmboard.ace.st

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından Dr3amTone Bir Cuma 8 Ocak 2010 - 23:19

    Ben bir sorun göremedim. Menü çıkıyor derken ? Resim gösterebilir misiniz ?

    Dr3amTone
    ****

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 405
    Uyarı yok

    http://www.warrockpara.net

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından Machxx Bir C.tesi 9 Ocak 2010 - 9:33

    bunu nereye koyacağız söylermisiniz ??

    Machxx
    **

    Mesaj Sayısı : 93
    1 Uyarı

    http://gucluforum.mutluforum.org

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından Dr3amTone Bir C.tesi 9 Ocak 2010 - 9:43

    HTML sayfası açıp oraya yapıştırın.

    Dr3amTone
    ****

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 405
    Uyarı yok

    http://www.warrockpara.net

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından cimbomlueray Bir C.tesi 9 Ocak 2010 - 14:44

    sorun bu:



    http://img686.imageshack.us/img686/6968/86575478.png

    cimbomlueray
    *****

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 599
    Yaş : 22
    Uyarı yok

    http://www.filmboard.ace.st

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından By BiLiNMeZ Bir C.tesi 9 Ocak 2010 - 14:48

    Öyle görünmesinin sebebi Forumunuzun yukardaki sayfasını ve aşağadaki sayfasını kullanmak istiyormusunuz? seçeneğinin Evet olmasıdır. Evet yerine Hayır seçerseniz görünmeyecektir.

    By BiLiNMeZ
    Aktif-Üye !
    Aktif-Üye !

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 3520
    Yaş : 25
    Uyarı yok

    http://sessizdeniz.forum.st/

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından cimbomlueray Bir C.tesi 9 Ocak 2010 - 15:20

    çok teşekkür ederim saolun...

    cimbomlueray
    *****

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 599
    Yaş : 22
    Uyarı yok

    http://www.filmboard.ace.st

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    ??z?ld? Geri: Yönlendiriliyorsunuz

    Mesaj tarafından By BiLiNMeZ Bir C.tesi 9 Ocak 2010 - 15:23

    Rica ederim Smile

    By BiLiNMeZ
    Aktif-Üye !
    Aktif-Üye !

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 3520
    Yaş : 25
    Uyarı yok

    http://sessizdeniz.forum.st/

    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

    Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

    - Similar topics

     
    Bu forumun müsaadesi var:
    Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz