Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz



Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
 
 

Kısa bi istek...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

??z?ld? Kısa bi istek...

Mesaj tarafından r3dk1t* Bir Ptsi 11 Ocak 2010 - 14:27

İsteqimin kodunu verdikten sonra dehiştiririm ben linki. o linke tıklayın orada Sol Tarafta Valla Bırakmam Üye Ol Yazısı varya onun kodu lasm bna acil yardm


En son r3dk1t* tarafından Ptsi 11 Ocak 2010 - 14:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

r3dk1t*
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 368
Banli

http://www.sanalikaoyna.forumclan.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kısa bi istek...

Mesaj tarafından JakLoon Bir Ptsi 11 Ocak 2010 - 14:30

Merhaba,
Kod:
<script type="text/javascript">
var persistclose=0 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 0 //set x offset of bar in pixels
var startY = 0 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"

function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}

function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document·cookie.length > 0) {
offset = document·cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document·cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document·cookie.length;
returnvalue=unescape(document·cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}

function closebar(){
if (persistclose)
document·cookie="remainclosed=1"
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}

function staticbar(){
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.left=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopLeft=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopLeft()", 10);
}
ftlObj = ml("topbar");
stayTopLeft();
}

if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar
</script>

<div id="topbar" style="position: absolute; left: 0px; top: 0px; width: 95px; height: 100%">
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<a onClick="(); return false" href="/member.php?action=register">
<img src="http://img229.imageshack.us/img229/7934/uyeols.png" border="0" width="100" height="110" /></a></div>

JakLoon
*

Mesaj Sayısı : 33
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kısa bi istek...

Mesaj tarafından sernames Bir Ptsi 11 Ocak 2010 - 14:34

koddaki
Kod:
<br>
<br>

den sonraki gelen
bu alandaki
Kod:
<a onClick="(); return false" href="/member.php?action=register">
<img src="http://img229.imageshack.us/img229/7934/uyeols.png" border="0" width="100" height="110" /></a></div>

Kod:
http://img229.imageshack.us/img229/7934/uyeols.png
resimini değiştirebilirsiniz

sernames
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 2109
Yaş : 28
Banli

http://sernames.yetkinforum.com/forum.htm

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kısa bi istek...

Mesaj tarafından r3dk1t* Bir Ptsi 11 Ocak 2010 - 14:37

işlemedi bu kod

r3dk1t*
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 368
Banli

http://www.sanalikaoyna.forumclan.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kısa bi istek...

Mesaj tarafından r3dk1t* Bir Ptsi 11 Ocak 2010 - 14:39

tamam kod olduda bu kod yawasca aşagıya indimde bnden hızlı qidio aşaqıya ?

r3dk1t*
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 368
Banli

http://www.sanalikaoyna.forumclan.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kısa bi istek...

Mesaj tarafından sernames Bir Ptsi 11 Ocak 2010 - 14:42

işlemedi derken çıkmadımı

sernames
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 2109
Yaş : 28
Banli

http://sernames.yetkinforum.com/forum.htm

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kısa bi istek...

Mesaj tarafından r3dk1t* Bir Ptsi 11 Ocak 2010 - 14:43

işledi ama kod benden daha hızlı aşaqıya iniyor..

r3dk1t*
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 368
Banli

http://www.sanalikaoyna.forumclan.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Kısa bi istek...

Mesaj tarafından sernames Bir Ptsi 11 Ocak 2010 - 14:44

bende öyle bir sorun yok bizzat ben aşşığığ inince iniyor

sernames
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 2109
Yaş : 28
Banli

http://sernames.yetkinforum.com/forum.htm

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz