Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz

Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» Site Virüs Sorunu ?
Perş. 1 Ara. 2016 - 12:03 tarafından Speedy

» Eskiden ne popülerdi : )
Paz 27 Kas. 2016 - 23:20 tarafından Sabocan

» Hesap şifremi unuttum
Paz 16 Ekim 2016 - 2:57 tarafından Atiim

» Html - Js bölümü hakkında bilgi
Çarş. 12 Ekim 2016 - 1:08 tarafından snappy

» Modeller de yapılan değişiklik hakkında
Çarş. 12 Ekim 2016 - 0:48 tarafından snappy

» Forum sayfamda reklam yönlerdirme malesef devam ediyor
Çarş. 28 Eyl. 2016 - 4:00 tarafından Atiim

» 7 yıl önce açtığım sitemi silmek istiyorum
Çarş. 28 Eyl. 2016 - 3:48 tarafından Atiim

» Arkadaşlık Sitesi için Api
Ptsi 26 Eyl. 2016 - 3:46 tarafından Niko!

» Dışarıdan alınan domaini siteme nasıl yönlendiririm?
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:45 tarafından Atiim

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
 
 

BU KODU NERDEN BULA BİLİRİM BULANA (+REP)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

??z?ld? BU KODU NERDEN BULA BİLİRİM BULANA (+REP)

Mesaj tarafından netcity Bir C.tesi 16 Ocak 2010 - 15:44

Kod:
http://html-java-kod-bul.tr.gg/Flash-Banner.htm

ARKADAŞLAR BU BANNER MAKERİ BENDE SİTEME KOYMASK İSTİYORUM KODUNU BULABİLİRMİSİNİZ ACABA COK ARADIM BULAMADIM

netcity
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 201
1 Uyarı

http://www.tematurk.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: BU KODU NERDEN BULA BİLİRİM BULANA (+REP)

Mesaj tarafından Servis_Burada Bir C.tesi 16 Ocak 2010 - 16:16

ama hangi baner birüsrü kod var

Servis_Burada
****

Mesaj Sayısı : 321
3 Uyarı

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: BU KODU NERDEN BULA BİLİRİM BULANA (+REP)

Mesaj tarafından netcity Bir C.tesi 16 Ocak 2010 - 16:56

o programı kendi siteme koyamazmıyım ?

netcity
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 201
1 Uyarı

http://www.tematurk.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: BU KODU NERDEN BULA BİLİRİM BULANA (+REP)

Mesaj tarafından JrNegative Bir C.tesi 16 Ocak 2010 - 17:01

Bu lınk flash tagları arasına koyun tmm dır

http://widget.bigoo.ws/generators/banner-maker/loader.swf

JrNegative
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1823
Yaş : 25
Uyarı yok

http://warkings.darkbb.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: BU KODU NERDEN BULA BİLİRİM BULANA (+REP)

Mesaj tarafından JrNegative Bir C.tesi 16 Ocak 2010 - 17:08

veya

Kod:
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=koi8-r" />
<title>Banner Maker</title>
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF">

<link href="../tabs.css?v=1" rel="stylesheet" type="text/css"/>

<table cellpadding=6 cellspacing=1 width=100% bgcolor="#000000">
<tr><td bgcolor="#FFFFFF" class="text" style="font-family:arial,verdana;font-size:12px">

   <h2>Banner Maker</h2>
   <embed src="http://widget.bigoo.ws/generators/banner-maker/loader.swf" quality="high" bgcolor="#7f99e5" width="460" height="610" name="loader" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /><br>

   <br>   
   1. Copy the code from the box above by clicking on "Get BANNER code".<br>
   2. Paste the code into the text box.<br>

</td></tr></table>
</body>
</html>

JrNegative
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1823
Yaş : 25
Uyarı yok

http://warkings.darkbb.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: BU KODU NERDEN BULA BİLİRİM BULANA (+REP)

Mesaj tarafından netcity Bir Paz 17 Ocak 2010 - 11:04

hiç biri işe yaramıyor arkadaşlar flash tagların içine koyuyorum sadeece banner maker yazıı geliyo sonr abir işlem görülmüyor

netcity
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 201
1 Uyarı

http://www.tematurk.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: BU KODU NERDEN BULA BİLİRİM BULANA (+REP)

Mesaj tarafından Numbuh3 Bir Paz 17 Ocak 2010 - 11:17

http://widget.bigoo.ws/generators/banner-maker/loader.swf

Bu Adresi Konu Açarken Flash Koyma Var Oraya Koy

Numbuh3
****

Kadın
Mesaj Sayısı : 229
Yaş : 607
Banli

http://TweetyFan.YetkinForum.Com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: BU KODU NERDEN BULA BİLİRİM BULANA (+REP)

Mesaj tarafından netcity Bir Paz 17 Ocak 2010 - 11:20

Kod:
http://webmaster.forumdizini.biz/webmaster-genel-konular-f4/banner-maker-t26.htm#29

BÖYLE OLUYOR

netcity
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 201
1 Uyarı

http://www.tematurk.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: BU KODU NERDEN BULA BİLİRİM BULANA (+REP)

Mesaj tarafından JrNegative Bir Paz 17 Ocak 2010 - 11:46

KaRaKaN demiş ki:veya

Kod:
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=koi8-r" />
<title>Banner Maker</title>
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF">

<link href="../tabs.css?v=1" rel="stylesheet" type="text/css"/>

<table cellpadding=6 cellspacing=1 width=100% bgcolor="#000000">
<tr><td bgcolor="#FFFFFF" class="text" style="font-family:arial,verdana;font-size:12px">

   <h2>Banner Maker</h2>
   <embed src="http://widget.bigoo.ws/generators/banner-maker/loader.swf" quality="high" bgcolor="#7f99e5" width="460" height="610" name="loader" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /><br>

   <br>   
   1. Copy the code from the box above by clicking on "Get BANNER code".<br>
   2. Paste the code into the text box.<br>

</td></tr></table>
</body>
</html>


Bu kodu yenı html sayfasına ekleyın veya flash player'inizi güncelleyin!

JrNegative
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1823
Yaş : 25
Uyarı yok

http://warkings.darkbb.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: BU KODU NERDEN BULA BİLİRİM BULANA (+REP)

Mesaj tarafından momenthe Bir Paz 17 Ocak 2010 - 11:50

Siz tam olarak ne istiyorsunuz..? xS

momenthe
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 6284
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: BU KODU NERDEN BULA BİLİRİM BULANA (+REP)

Mesaj tarafından netcity Bir Paz 17 Ocak 2010 - 11:52

merhaba mehmet bu program ile sitemde hizmet evrmek istiyorum yani o programı sitem online olarak sunulmasını arkadaşların verdiği kodları kullanıyorum anacak işlemiyor...

netcity
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 201
1 Uyarı

http://www.tematurk.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: BU KODU NERDEN BULA BİLİRİM BULANA (+REP)

Mesaj tarafından AxiKill Bir Paz 17 Ocak 2010 - 11:55

sitelerimizde flash calışmıyor tex reklam alanı konuyor flash konmuyo mesela bu imkansız bu yüzden

Saygılarımla

AxiKill
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 346
Yaş : 21
Banli

http://www.oyunmatrak.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: BU KODU NERDEN BULA BİLİRİM BULANA (+REP)

Mesaj tarafından netcity Bir Paz 17 Ocak 2010 - 11:56

teşekkürler

netcity
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 201
1 Uyarı

http://www.tematurk.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: BU KODU NERDEN BULA BİLİRİM BULANA (+REP)

Mesaj tarafından momenthe Bir Paz 17 Ocak 2010 - 12:03

Buyrun, kodun ortalanmıs hali.. Smile HTML Sayfasına ekleyin.. Smile

Kod:
<center><iframe height="706" marginheight="0" src="http://widget.bigoo.ws/generators/banner-maker/index.asp" frameborder="0" width="475" marginwidth="0" scrolling="no"></iframe></center>

momenthe
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 6284
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: BU KODU NERDEN BULA BİLİRİM BULANA (+REP)

Mesaj tarafından Numbuh3 Bir Paz 17 Ocak 2010 - 13:16

Kod:
[flash(600,450)] http://widget.bigoo.ws/generators/banner-maker/loader.swf[/flash]

Numbuh3
****

Kadın
Mesaj Sayısı : 229
Yaş : 607
Banli

http://TweetyFan.YetkinForum.Com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: BU KODU NERDEN BULA BİLİRİM BULANA (+REP)

Mesaj tarafından Mojo Bir Paz 17 Ocak 2010 - 13:32

Kodu Html Sayfasına ekleyin.. Üst menüyede Banner Oluşturun diye bir link koyun.. İsteyen herkez oradan yapabilir Wink

Mojo
Benimle iyi olun, yeni üyeyim

Erkek
Mesaj Sayısı : 20
Banli

http://destek.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: BU KODU NERDEN BULA BİLİRİM BULANA (+REP)

Mesaj tarafından netcity Bir Paz 17 Ocak 2010 - 13:52

mehHt teşekkürler oldu kardeş. eyvallah..

netcity
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 201
1 Uyarı

http://www.tematurk.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz