Giriş yap
Arama
Haftanın en aktif yollayıcıları
| acarshow | ||||
| GameOver21 | ||||
| Keto_01 | ||||
| ramenia | ||||
| -ByDenqeSiz- | ||||
| esadmin | ||||
| zaferkrd | ||||
| HeR0 | ||||
| Patron | ||||
| atakan22m |
En son konular
Similar topics
Yetkinforum domain ve mail
Bedava forum: Yetkinforumun destek forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çözümlenmiş Konular :: Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Yetkinforum domain ve mail
Merhaba
Forumuma bir domain almak istiyorum.Yetkinforum domainlerinden, aldığım domain uzantılı mail açabiliyor muyum?
Mesela www.domainim.com isminde domain aldım, info@domainim.com diye mail alabiliyor muyum yani? Birde alabiliyorsam kaç tane alabiliyorum bilgilendirmede bulunur musunuz?
Forumuma bir domain almak istiyorum.Yetkinforum domainlerinden, aldığım domain uzantılı mail açabiliyor muyum?
Mesela www.domainim.com isminde domain aldım, info@domainim.com diye mail alabiliyor muyum yani? Birde alabiliyorsam kaç tane alabiliyorum bilgilendirmede bulunur musunuz?
En son Dadaloğlu tarafından Cuma Şub. 12, 2010 10:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Yetkinforum domain ve mail
Peki ücreti ne kadar bilen var mı?
fazla pahalı değildir

ZoRBa01- ***
-

Selamlar,
Domaini Yetkinforum'dan aldığınızda hiçbir şey yapmanıza gerek kalmıyor. Konular, üyeler vs. herşey aynen duruyor sadece siteniz.com veya .net gibi oluyor.
=> http://destek.yetkin-forum.com/soru-cevap-f9/kredi-nedir-kredi-nasyl-alynyr-t19819.htm
Bu link de nasıl kredi alınacağı hakkında gerekli açıklamalar mevcut. Benim bildiğim kadarıyla 1 yıllık domain 1600 kredi, 1600 kredi 17 Euro yapıyor olması lazım.
İyi günler.
Domaini Yetkinforum'dan aldığınızda hiçbir şey yapmanıza gerek kalmıyor. Konular, üyeler vs. herşey aynen duruyor sadece siteniz.com veya .net gibi oluyor.
=> http://destek.yetkin-forum.com/soru-cevap-f9/kredi-nedir-kredi-nasyl-alynyr-t19819.htm
Bu link de nasıl kredi alınacağı hakkında gerekli açıklamalar mevcut. Benim bildiğim kadarıyla 1 yıllık domain 1600 kredi, 1600 kredi 17 Euro yapıyor olması lazım.
İyi günler.
paradiz hanım yerine şu an her hangi bir yetkiliyle iletişime geçin

ZoRBa01- ***
-

Similar topics» Yetkinforum domain ve mail
» YetkinForum'dan Domain Alınıyormu
» Domain Alanı Hakkındaki Sorularım
» domain almak istiyorum
» kişiselleştirilmiş domain ve email (yardım)
» YetkinForum'dan Domain Alınıyormu
» Domain Alanı Hakkındaki Sorularım
» domain almak istiyorum
» kişiselleştirilmiş domain ve email (yardım)
Bedava forum: Yetkinforumun destek forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çözümlenmiş Konular :: Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası