Giriş yap
En son konular
Similar topics
Genel kullanis kurallari yardim
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar :: [Çözümlenmiş] Yönetim paneliyle ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Genel kullanis kurallari yardim
Merhaba,
Yönetim panelinde "Forumunuz genel kullanis kurallarina saygi göstermiyor.Düzeltmezseniz forum silinecektir"yazmis.Acaba ne hata yapmisim.Lutfen yardim edin
Yönetim panelinde "Forumunuz genel kullanis kurallarina saygi göstermiyor.Düzeltmezseniz forum silinecektir"yazmis.Acaba ne hata yapmisim.Lutfen yardim edin
Geri: Genel kullanis kurallari yardim
Eğer Sitenizde Yasak Veya Uygun Görülmeyen Bir Şey Varsa Bu Uyarıyı Alırsınız.
Geri: Genel kullanis kurallari yardim
Merhabalar,
İlk Önce Sabırlı Olun... Flood Yapmayın... Sitenizde Full Albüm,MP3 Paylaşımı Vardır... Ondan Dolayı Uyarı Konulmuştur... Eğer MP3 Paylaşım Yerini Kaldırmazsanız Siteniz Silinecektir... Multimedya Katagorisinde Müzik Bölümünü Siliniz..
İyi Forumlar
İlk Önce Sabırlı Olun... Flood Yapmayın... Sitenizde Full Albüm,MP3 Paylaşımı Vardır... Ondan Dolayı Uyarı Konulmuştur... Eğer MP3 Paylaşım Yerini Kaldırmazsanız Siteniz Silinecektir... Multimedya Katagorisinde Müzik Bölümünü Siliniz..
İyi Forumlar

» +ReP verme buttonu Yardim...
» VİDGET YARDIM
» ACİL YARDIM Bİ BAKARMISNIZ
» WYSIWYG Modunu aktifleştiremiyorum. ne ysptımsa olmuyor. LÜTFEN YARDIM
» Forumun genel kuralları
» VİDGET YARDIM
» ACİL YARDIM Bİ BAKARMISNIZ
» WYSIWYG Modunu aktifleştiremiyorum. ne ysptımsa olmuyor. LÜTFEN YARDIM
» Forumun genel kuralları
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar :: [Çözümlenmiş] Yönetim paneliyle ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası