Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz



Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» Forum sayfamda reklam yönlerdirme malesef devam ediyor
Bugün 4:00 tarafından Atiim

» 7 yıl önce açtığım sitemi silmek istiyorum
Bugün 3:48 tarafından Atiim

» Arkadaşlık Sitesi için Api
Ptsi 26 Eyl. 2016 - 3:46 tarafından Niko!

» Dışarıdan alınan domaini siteme nasıl yönlendiririm?
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:45 tarafından Atiim

» E-posta - Mail sunucusu sorunu
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:44 tarafından Atiim

» Arkadaşalar Bir Bakarmısınız Konu Acildir...
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:41 tarafından Atiim

» Siteye giriş yaptıktan sonra bir yere tıklayınca açılan sayfa yada reklamlar
Paz 25 Eyl. 2016 - 3:44 tarafından Atiim

» adult sitelere yönlerdirme sorunu var
Ptsi 12 Eyl. 2016 - 2:11 tarafından Atiim

» Çok Acil Bir Yardım Çağrısı
C.tesi 10 Eyl. 2016 - 19:41 tarafından Atiim

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
 
 

bu kodu bilen varmı??

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

??z?ld? bu kodu bilen varmı??

Mesaj tarafından elifrobkristen Bir Perş. 1 Nis. 2010 - 17:13

arkadaşlar bn bazı forumlarda görüyorum misal : eclipseye şu kadar gün saaat kaldı yazıyo resmi bu bu ve buna bnzer twlight kodunu verirmisiniz?



elifrobkristen
*

Kadın
Mesaj Sayısı : 33
Yaş : 21
Uyarı yok

http://kristenrob.twilight-vampire.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: bu kodu bilen varmı??

Mesaj tarafından Efastus Bir Perş. 1 Nis. 2010 - 17:40

Merhaba,

Buyrun bunu demek istediniz galiba?

Kod:
Eclipseye <span id='lbls_text'></span>      <script type='text/javascript' src='http://www.denizciyiz.com/forums/jscripts/d22_lbls.js'></script>      <script type='text/javascript'>      var lbls_year  = 'yıl';      var lbls_years = 'yıl';      var lbls_day  = 'gün';      var lbls_days  = 'gün';      var lbls_hour  = 'saat';      var lbls_hours = 'saat';      var lbls_min  = 'dakika';      var lbls_mins  = 'dakika';      var lbls_sec  = 'saniye kaldı';      var lbls_secs  = 'saniye kaldı';      var lbls_start = '02 December 2009';      lbls_init();      </script>

Not: Kodun içindeki "02 December 2009" kendinize göre ayarlayın.

Kolay Gelsin.

Efastus
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 4559
Yaş : 96
Uyarı yok

http://www.gunceltr.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: bu kodu bilen varmı??

Mesaj tarafından elifrobkristen Bir Perş. 1 Nis. 2010 - 18:21

olduda bn resim üzerinde istiyorumn bu sadece yazı

elifrobkristen
*

Kadın
Mesaj Sayısı : 33
Yaş : 21
Uyarı yok

http://kristenrob.twilight-vampire.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: bu kodu bilen varmı??

Mesaj tarafından Efastus Bir Perş. 1 Nis. 2010 - 18:28

Buyrun;

Kod:
<div align="center">
   <table cellpadding="0" cellspacing="0" width="221" height="250">
   <!-- MSTableType="layout" -->
   <tbody><tr>
      <td background="http://i67.servimg.com/u/f67/14/87/71/81/10-ecl11.jpg" valign="middle" width="221" height="250">
      <p align="center"><font color="#ffffff" size="2">Eclipseye<span id="lbls_text"></span>      <script type="text/javascript" src="http://www.denizciyiz.com/forums/jscripts/d22_lbls.js"></script>      <script type="text/javascript">      var lbls_year  = 'yıl';      var lbls_years = 'yıl';      var lbls_day  = 'gün';      var lbls_days  = 'gün';      var lbls_hour  = 'saat';      var lbls_hours = 'saat';      var lbls_min  = 'dakika';      var lbls_mins  = 'dakika';      var lbls_sec  = 'saniye kaldı';      var lbls_secs  = 'saniye kaldı';      var lbls_start = '02 December 2009';      lbls_init();      </script></font></p></td>
   </tr>
</tbody></table>
</div>

Not:Kod içindeki;
http://i67.servimg.com/u/f67/14/87/71/81/10-ecl11.jpg
Kendinize Göre Ayarlayın.

Kolay Gelsin.

Efastus
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 4559
Yaş : 96
Uyarı yok

http://www.gunceltr.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: bu kodu bilen varmı??

Mesaj tarafından elifrobkristen Bir Perş. 1 Nis. 2010 - 18:50

ya bn bunun resimli kodu lazım Very Happy ama

tmm çok tşk ederim +rep

elifrobkristen
*

Kadın
Mesaj Sayısı : 33
Yaş : 21
Uyarı yok

http://kristenrob.twilight-vampire.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz