Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz

Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» Admin şifremi unuttum yardım edebilecek varmı
Perş. 16 Şub. 2017 - 3:06 tarafından Atiim

» HTTPS protokolü yakında geliyor
Perş. 9 Şub. 2017 - 0:33 tarafından snappy

» Forumun internet adresi
Salı 7 Şub. 2017 - 13:50 tarafından Speedy

» SİTE ERİŞİMİ
C.tesi 4 Şub. 2017 - 1:18 tarafından snappy

» Bu mesajda engellenmiş içerik var
C.tesi 4 Şub. 2017 - 1:06 tarafından snappy

» Site Virüs Sorunu ?
C.tesi 4 Şub. 2017 - 0:18 tarafından snappy

» Merhaba
Salı 10 Ocak 2017 - 2:36 tarafından snappy

» Forum sayfamda reklam yönlerdirme malesef devam ediyor
Salı 10 Ocak 2017 - 2:14 tarafından snappy

» Eskiden ne popülerdi : )
Ptsi 9 Ocak 2017 - 23:23 tarafından mehmet07151

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
 
 

bu kodu bilen varmı??

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

??z?ld? bu kodu bilen varmı??

Mesaj tarafından elifrobkristen Bir Perş. 1 Nis. 2010 - 17:13

arkadaşlar bn bazı forumlarda görüyorum misal : eclipseye şu kadar gün saaat kaldı yazıyo resmi bu bu ve buna bnzer twlight kodunu verirmisiniz?



elifrobkristen
*

Kadın
Mesaj Sayısı : 33
Yaş : 21
Uyarı yok

http://kristenrob.twilight-vampire.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: bu kodu bilen varmı??

Mesaj tarafından Efastus Bir Perş. 1 Nis. 2010 - 17:40

Merhaba,

Buyrun bunu demek istediniz galiba?

Kod:
Eclipseye <span id='lbls_text'></span>      <script type='text/javascript' src='http://www.denizciyiz.com/forums/jscripts/d22_lbls.js'></script>      <script type='text/javascript'>      var lbls_year  = 'yıl';      var lbls_years = 'yıl';      var lbls_day  = 'gün';      var lbls_days  = 'gün';      var lbls_hour  = 'saat';      var lbls_hours = 'saat';      var lbls_min  = 'dakika';      var lbls_mins  = 'dakika';      var lbls_sec  = 'saniye kaldı';      var lbls_secs  = 'saniye kaldı';      var lbls_start = '02 December 2009';      lbls_init();      </script>

Not: Kodun içindeki "02 December 2009" kendinize göre ayarlayın.

Kolay Gelsin.

Efastus
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 4559
Yaş : 96
Uyarı yok

http://www.gunceltr.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: bu kodu bilen varmı??

Mesaj tarafından elifrobkristen Bir Perş. 1 Nis. 2010 - 18:21

olduda bn resim üzerinde istiyorumn bu sadece yazı

elifrobkristen
*

Kadın
Mesaj Sayısı : 33
Yaş : 21
Uyarı yok

http://kristenrob.twilight-vampire.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: bu kodu bilen varmı??

Mesaj tarafından Efastus Bir Perş. 1 Nis. 2010 - 18:28

Buyrun;

Kod:
<div align="center">
   <table cellpadding="0" cellspacing="0" width="221" height="250">
   <!-- MSTableType="layout" -->
   <tbody><tr>
      <td background="http://i67.servimg.com/u/f67/14/87/71/81/10-ecl11.jpg" valign="middle" width="221" height="250">
      <p align="center"><font color="#ffffff" size="2">Eclipseye<span id="lbls_text"></span>      <script type="text/javascript" src="http://www.denizciyiz.com/forums/jscripts/d22_lbls.js"></script>      <script type="text/javascript">      var lbls_year  = 'yıl';      var lbls_years = 'yıl';      var lbls_day  = 'gün';      var lbls_days  = 'gün';      var lbls_hour  = 'saat';      var lbls_hours = 'saat';      var lbls_min  = 'dakika';      var lbls_mins  = 'dakika';      var lbls_sec  = 'saniye kaldı';      var lbls_secs  = 'saniye kaldı';      var lbls_start = '02 December 2009';      lbls_init();      </script></font></p></td>
   </tr>
</tbody></table>
</div>

Not:Kod içindeki;
http://i67.servimg.com/u/f67/14/87/71/81/10-ecl11.jpg
Kendinize Göre Ayarlayın.

Kolay Gelsin.

Efastus
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 4559
Yaş : 96
Uyarı yok

http://www.gunceltr.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: bu kodu bilen varmı??

Mesaj tarafından elifrobkristen Bir Perş. 1 Nis. 2010 - 18:50

ya bn bunun resimli kodu lazım Very Happy ama

tmm çok tşk ederim +rep

elifrobkristen
*

Kadın
Mesaj Sayısı : 33
Yaş : 21
Uyarı yok

http://kristenrob.twilight-vampire.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz