Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz

Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» Site Virüs Sorunu ?
Perş. 1 Ara. 2016 - 12:03 tarafından Speedy

» Eskiden ne popülerdi : )
Paz 27 Kas. 2016 - 23:20 tarafından Sabocan

» Hesap şifremi unuttum
Paz 16 Ekim 2016 - 2:57 tarafından Atiim

» Html - Js bölümü hakkında bilgi
Çarş. 12 Ekim 2016 - 1:08 tarafından snappy

» Modeller de yapılan değişiklik hakkında
Çarş. 12 Ekim 2016 - 0:48 tarafından snappy

» Forum sayfamda reklam yönlerdirme malesef devam ediyor
Çarş. 28 Eyl. 2016 - 4:00 tarafından Atiim

» 7 yıl önce açtığım sitemi silmek istiyorum
Çarş. 28 Eyl. 2016 - 3:48 tarafından Atiim

» Arkadaşlık Sitesi için Api
Ptsi 26 Eyl. 2016 - 3:46 tarafından Niko!

» Dışarıdan alınan domaini siteme nasıl yönlendiririm?
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:45 tarafından Atiim

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
 
 

Tablo Sorunu

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

??z?ld? Tablo Sorunu

Mesaj tarafından Yakuza60 Bir Perş. 8 Nis. 2010 - 17:57

Arkadaşlar Resimdende Belli Oldugu Gibi -Dj Tual- , Adlı Arkadaşın Paylastıgı Tabloyu Ekledim Forumuma Fakat Cok Daraldı Bunu Nasıl Genişletebilirim Biraz.

Resim :


Kodda Değişiklik Yapacaksam Eger Kodda Burada


Spoiler:
#ipbwrapper {
background: url(https://i16.servimg.com/u/f16/14/66/73/55/tablol10.png);
background-repeat: repeat-y;
background-attachment: fixed;
background-position: center center;
text-align: left;
width: 940px;
padding-left: 36px;
padding-right: 36px;
}

Yardım ederseniz sevinirim.


En son Yakuza60 tarafından Perş. 8 Nis. 2010 - 19:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

Yakuza60
**

Erkek
Mesaj Sayısı : 85
Yaş : 25
Uyarı yok

http://www.google.com.tr

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Tablo Sorunu

Mesaj tarafından Maxelle Bir Perş. 8 Nis. 2010 - 18:03

Merhaba,

Böle Deneyin ;

Kod:
#ipbwrapper {
background: url(http://i16.servimg.com/u/f16/14/66/73/55/tablol10.png);
background-repeat: repeat-y;
background-attachment: fixed;
background-position: center center;
text-align: left;
width: 1000px;
padding-left: 36px;
padding-right: 36px;
}


-------------------------------------

Maxelle
Yetkinmoderatör
Yetkinmoderatör

Erkek
Mesaj Sayısı : 3645
Yaş : 109
Uyarı yok

http://www.destek.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Tablo Sorunu

Mesaj tarafından Yakuza60 Bir Perş. 8 Nis. 2010 - 18:12

Ozaman Tabloya Bi Haller Oluyor Onu Denemiştim Kendim Böyle Oluyor SS'de Göstereyimde Smile


Yakuza60
**

Erkek
Mesaj Sayısı : 85
Yaş : 25
Uyarı yok

http://www.google.com.tr

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Tablo Sorunu

Mesaj tarafından Yakuza60 Bir Perş. 8 Nis. 2010 - 18:13

Ayrıca Bi Genişleme Olmuyor Sad

Yakuza60
**

Erkek
Mesaj Sayısı : 85
Yaş : 25
Uyarı yok

http://www.google.com.tr

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Tablo Sorunu

Mesaj tarafından Maxelle Bir Perş. 8 Nis. 2010 - 18:15

Kodu Koyunca Oluyor Değilmi ?


-------------------------------------

Maxelle
Yetkinmoderatör
Yetkinmoderatör

Erkek
Mesaj Sayısı : 3645
Yaş : 109
Uyarı yok

http://www.destek.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Tablo Sorunu

Mesaj tarafından Yakuza60 Bir Perş. 8 Nis. 2010 - 18:20

Nasıl Yani Kodu Koyunca Kod Zaten Tablo İçin Anlamadım Ki Benim ASıl Sorunum Su Dostum , Benim Banner Sitede Cok Cılız Küçük Kalıyor 800x200 Fakat Anlamadım Gitti O İşi Bende Bunu Gidermek İçin Forumda Arkadaşın Paylastıgı Tablo Kodunu Koydum Ozamanda Cok Daralıyor Senin Dediğin Yeri 940px Olan Yeri Kodda 1000px Yaptım Ozamanda Tablo Bozuldu.

Ya Bu Tabloyu Genişletmem Lazım yada Bannerimi Nasıl Hallederim Onu Bulmam Lazım Sad Sorun Bu Tablosu Görünüste Bu Resimde :




Ayrıca İlgilendiğin İçin Sagol Dostum

Yakuza60
**

Erkek
Mesaj Sayısı : 85
Yaş : 25
Uyarı yok

http://www.google.com.tr

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Tablo Sorunu

Mesaj tarafından Salih A. Bir Perş. 8 Nis. 2010 - 18:49

Kod:

    #ipbwrapper {
    background: url(http://i16.servimg.com/u/f16/14/66/73/55/tablol10.png);
    background-repeat: repeat-y;
    background-attachment: fixed;
    background-position: center center;
    text-align: left;
    width: 940px;
    padding-left: 50px;
    padding-right: 50px;
    }

Kodla yapılabilecek herşey yapıldı birde bunu dene .

Salih A.
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 453
1 Uyarı

http://tokiohotel.forum.st/index.htm

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Tablo Sorunu

Mesaj tarafından Yakuza60 Bir Perş. 8 Nis. 2010 - 18:56

Aynı durum söz konusu birşey değişmedi neyse elinize emeğinize saglık ilgilenmeniz yeter kaldırıyorum tabloyu nasip kısmet hept benm konulara cözüm bulunamıyor Very Happy

Yakuza60
**

Erkek
Mesaj Sayısı : 85
Yaş : 25
Uyarı yok

http://www.google.com.tr

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Tablo Sorunu

Mesaj tarafından Efastus Bir Perş. 8 Nis. 2010 - 19:09

Koddaki sayı değerlerini değiştirince arkaplan resmini de yeniden düzenlemeniz gerekiyor.

Efastus
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 4559
Yaş : 96
Uyarı yok

http://www.gunceltr.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Tablo Sorunu

Mesaj tarafından Yakuza60 Bir Perş. 8 Nis. 2010 - 19:12

Açacak Olursak Usta ?

Yakuza60
**

Erkek
Mesaj Sayısı : 85
Yaş : 25
Uyarı yok

http://www.google.com.tr

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Tablo Sorunu

Mesaj tarafından Efastus Bir Perş. 8 Nis. 2010 - 19:24

Yandaki siteyi çevreleyen kırmızı şeritli resim=> Css kodunuzda mevcuttur.Oradan linkini alıp bilgisayarınıza kaydedin. Daha sonra da o resmi yeni ayarlarınıza göre düzenleyin.

Efastus
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 4559
Yaş : 96
Uyarı yok

http://www.gunceltr.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Tablo Sorunu

Mesaj tarafından By BiLiNMeZ Bir Perş. 8 Nis. 2010 - 19:25

Merhaba,

Aşağıdaki kodla deneyiniz.
Kod:
#ipbwrapper {
    background: url(http://i16.servimg.com/u/f16/14/66/73/55/tablol10.png);
    background-repeat: repeat-y;
    background-attachment: fixed;
    background-position: center center;
    text-align: left;
    width: 900px;
    padding-left: 45px;
    padding-right: 45px;
    }

width: 900px; ==> Forum genişliğidir.
padding-left: 45px;
padding-right: 45px; ise tablo ile ilgilidir. Artırırsanız genişliği artar.

By BiLiNMeZ
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 3520
Yaş : 25
Uyarı yok

http://sessizdeniz.forum.st/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: Tablo Sorunu

Mesaj tarafından Yakuza60 Bir Perş. 8 Nis. 2010 - 19:31

By Bilinmez , Dostum Sagol Az Önce Denedik Kodla Olmuyor K!LL3RAL!07'ın Dediği Gibi Resimi Kaydetip Yeniden Ayarlamalıyım.

Açıkcası Onada Ugrasmak İstemiyorum , Tekrar Teşekkürler.

Yakuza60
**

Erkek
Mesaj Sayısı : 85
Yaş : 25
Uyarı yok

http://www.google.com.tr

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz