Giriş yap
En son konular
Similar topics
İlginç Bir Sorunum Var
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
İlginç Bir Sorunum Var
Merhaba arkadaşlar;
Sitemdeki bir üyem google chorme kullanıyor. Fakat yeni msj iconu onda görünmüyormuş. Bu sorunun nedenini dahi çözebilmiş değilim.
Bin kere yenileyince anca çıkıyormuş.
Sitemdeki bir üyem google chorme kullanıyor. Fakat yeni msj iconu onda görünmüyormuş. Bu sorunun nedenini dahi çözebilmiş değilim.

Geri: İlginç Bir Sorunum Var
Bu gibi şeyler tarayıcı farklılıklarından dolayı ortaya çıkar, google chrome güzel bir tarayıcı beğenerek kullanıyorum fakat bazen bendede resimlerin hiç birini çıkartmıyor, bu yüzden sayfanın herhangi bir yerine forumunuz en iyi hangi tarayıcıda gösteriyorsa onun ile ilgili uyarı yapın ..
Bu sayede üyeler uyarıyı gördüklerinde forumu daha iyi görüntülemek için tarayıcı değişirler, ne yazik ki bu sorunun başka bir çözümü yok !
Bu sayede üyeler uyarıyı gördüklerinde forumu daha iyi görüntülemek için tarayıcı değişirler, ne yazik ki bu sorunun başka bir çözümü yok !
Crenty- *****
-

» 3 Adet Sorunum Var Yardım =(
» Profilm Sorunum İnvision
» Rep Derecesi İle İlgili Bir Sorunum Var
» 2.tane sorunum var Masal Ve Kayıt Ol Menüsü
» Başarı Puanıyla ilgili bir sorunum
» Profilm Sorunum İnvision
» Rep Derecesi İle İlgili Bir Sorunum Var
» 2.tane sorunum var Masal Ve Kayıt Ol Menüsü
» Başarı Puanıyla ilgili bir sorunum
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası