Giriş yap
Arama
Haftanın en aktif yollayıcıları
| acarshow | ||||
| GameOver21 | ||||
| Keto_01 | ||||
| ramenia | ||||
| -ByDenqeSiz- | ||||
| esadmin | ||||
| zaferkrd | ||||
| HeR0 | ||||
| Patron | ||||
| atakan22m |
En son konular
Similar topics
Site Doğrulama -> Metatag -> Portal ??
Bedava forum: Yetkinforumun destek forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çözümlenmiş Konular :: Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Site Doğrulama -> Metatag -> Portal ??
http://destek.yetkin-forum.com/iinize-yarycak-eyler-f14/google-site-doorulama-t17837.htm
Bu linkte intro'nuz var ise oraya yapıştırın denmiş metatag'ı. Fakat benim intro'm yok. Kapı var bende. Modüllerde açık değil.Siteye giriş yapıldığında direk foruma girilmiyor yani. O linkte anlatılana göre de siteye ilk girildiğinde çıkan sayfaya eklenmesi gerekiyor. O zaman benim için kapı olacak bu .Peki kapının neresine ekleyeceğim ve nasıl ekleyeceğim ki sitem doğrulansın?
Bu linkte intro'nuz var ise oraya yapıştırın denmiş metatag'ı. Fakat benim intro'm yok. Kapı var bende. Modüllerde açık değil.Siteye giriş yapıldığında direk foruma girilmiyor yani. O linkte anlatılana göre de siteye ilk girildiğinde çıkan sayfaya eklenmesi gerekiyor. O zaman benim için kapı olacak bu .Peki kapının neresine ekleyeceğim ve nasıl ekleyeceğim ki sitem doğrulansın?
En son derhasan tarafından Perş. Mayıs 20, 2010 3:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Geri: Site Doğrulama -> Metatag -> Portal ??
Merhaba,
Eskisinden Anlamadıysanız,
Daha Kolay Şekilde;
Yeni Google Doğrulaması
Umarım Yardımcı Olmuşumdur.
Eskisinden Anlamadıysanız,
Daha Kolay Şekilde;
Yeni Google Doğrulaması
Umarım Yardımcı Olmuşumdur.
http://destek.yetkin-forum.com/yinize-yaryyacak-eyler-f14/yenygoogle-site-doorulamasy-t37182.htm
Bu Linke Tıklayınız Bu Daha Kolay Ve Basit
Bu Linke Tıklayınız Bu Daha Kolay Ve Basit
Teşekkürler, verdiğiniz linkler sayesinde hallettim. Bu arada bir bilgi paylaşayım. O linklerde detaya inilmemiş de ondan dolayı.
Portala sahip kişiler bir özel widget açsınlar.Merak etmeyin portalınızda o widget görünmeyecek, eğer aşağıdaki gibi yaparsanız ayarları. O widget için;
Widget İsmi: Google metatag vs....(Tercihen değişebilir)
Bu tip bir masa kullanın: Hayır denecek.
Widget Başlığı: Bişey yazmayın,boş bırakın.
HTML:
Bu kodları yerleştirin ve gönder deyin. Portala koymak mutlaka gerekli eğer ki sitenizin bir portalı var ise...
Portala sahip kişiler bir özel widget açsınlar.Merak etmeyin portalınızda o widget görünmeyecek, eğer aşağıdaki gibi yaparsanız ayarları. O widget için;
Widget İsmi: Google metatag vs....(Tercihen değişebilir)
Bu tip bir masa kullanın: Hayır denecek.
Widget Başlığı: Bişey yazmayın,boş bırakın.
HTML:
- Kod:
<html>
<head>
METATAG'I BURAYA YAPIŞTIRIN
<title>FORUMUNUZUN ADI</title>
</head>
<body>
</body>
</html>
Bu kodları yerleştirin ve gönder deyin. Portala koymak mutlaka gerekli eğer ki sitenizin bir portalı var ise...
Similar topics» Dos attack ile site cökertme
» Site Doğrulama -> Metatag -> Portal ??
» site doğrulama...
» norton site doğrulama
» Yahoo Site Doğrulama
» Site Doğrulama -> Metatag -> Portal ??
» site doğrulama...
» norton site doğrulama
» Yahoo Site Doğrulama
Bedava forum: Yetkinforumun destek forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çözümlenmiş Konular :: Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası