Giriş yap
Arama
Haftanın en aktif yollayıcıları
| acarshow | ||||
| GameOver21 | ||||
| Keto_01 | ||||
| ramenia | ||||
| versan | ||||
| -ByDenqeSiz- | ||||
| esadmin | ||||
| zaferkrd | ||||
| HeR0 | ||||
| Patron |
En son konular
Similar topics
Kıyametin tarihi belli olmuş!
1 sayfadaki 5 sayfası • Paylaş •
1 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5 
Kıyametin tarihi belli olmuş!
Merhabalar;
Aslında Allah’tan başka kimse bilmesede alltaki paragrafta gerçekten çok ciddi iddalar var okuyorken gerçekten kıyametmi geliyor dedim ve bu yazıyı okuduktan sonra sizde benim gibi düşüneceksiniz...
New Scientist dergisi bu haftaki sayısını 2012 yılının eylül ayında meydana gelecek büyük güneş fırtınasına ayırdı ve “Kopacak kıyamete, karanlık bir çağın başlamasına hazır mısınız” yorumunda bulundu. Derginin
…..DEVAMI VAR…
haberine göre, astronomlar 150 yıl önce hayatı felç eden güneş fırtınasının bir benzerinin Kuzey Amerika ve Avrupa’yı vuracağını öne sürdü.
Şebekeler eriyecek
NASA uzmanlarına göre güneşte meydana gelecek büyük bir patlama sırasında ortaya çıkacak yoğun bir manyetik enerji akımı, dünyaya ulaştığında 1859’dakinden çok daha vahim sonuçlar doğuracak. 80 kilometre genişliğindeki bu manyetik dalgalar elektrik şebekelerine milyonlarca Watt’lık yüklenmeye neden olacak. 48 saatte internet, TV, radyo yayınları, elektrik sistemi kesilecek. Cep telefonu şebekeleri çökecek.
20 yılda onarılacak
Elektrik olmayınca kanalizasyon ve su sistemleri de çökecek. Sanayi ve gıda üretimi duracak. Süper market rafları tamamen boşalacak. Tam bir kaos yaşanmaya başlanacak. Telefon, GPS sistemleri çalışmayacak. Bir yıl içinde 100 bin insan açlıktan ölecek. Uzmanlara göre bazı ülkelerde elektrik hatlarını tamamen yenilemek gerekecek. Tüm bunların onarılması 20 yıl kadar sürecek bir yeniden inşa sürecini doğuracak. Dergi, “Bu milyonda bir ihtimalli felaket senaryolarından değil. Gerçek bir tehdit” yorumunu yaptı.
150 YIL ÖNCE DE OLDU
1 Eylül 1859 günü benzer bir güneş fırtınası yaşanmıştı. Gece saat 02:00’de, dünya gündüz gibi aydınlanmış, bu ana tanık olanlar “O kadar aydınlıktı ki gece sokağa çıkıp gazete okumak bile mümkündü” tanımlamasında bulunmuştu. Güneşten gelen anormal manyetik enerji nedeniyle telgraf sistemleri tamamen çökmüştü.
Mayaların takvimi de 2012’de bitiyor
2012’nin dünyanın sonu olacağına dair yüzlerce teori bulunuyor. Gelişmiş matematik ve astronomi bilimleriyle tanınan Maya uygarlığının kullandığı takvimde de 2012 “zamanın sonu” olarak gösteriliyor. Tazolkin adı verilen takvim, 5 bin 126 yıl sürüyor ve sonra da başa dönüyor. Ancak Maya takvimi 21 Aralık 2012 Cuma günü yeni bir çağın başlayacağına işaret etmiyor.
Geri: Kıyametin tarihi belli olmuş!
ben bunu 6 yıldır söylüyorum kimse inanmıyor!=)

*Sayfası Yüklenmeyen.
*Yönlendirilen.
*DNS ile Girilmeyen.
Engel'lenen, Hack'lenen ve Kod'lar Yüzünden Girilmeyen Forumlar İçin Özel Mesaj Yollayınız..
{12 ~ Ağustos ~ 200∞}
{12 ~ Ağustos ~ 200∞}
Sanırım bu iddalara eklenecek bazı şeyler var..
Bazıları 3. Dünya Savaşı Cıkacak Ve 2012 kıyameti kopacak diyorlar..
Eğer "i"srail işi büyütüp savaş noktalarına getirirse 3.dünya savaşı çıkabilir ve buda bu iddaları daha da inanılır kılıyor!!
Bazıları 3. Dünya Savaşı Cıkacak Ve 2012 kıyameti kopacak diyorlar..
Eğer "i"srail işi büyütüp savaş noktalarına getirirse 3.dünya savaşı çıkabilir ve buda bu iddaları daha da inanılır kılıyor!!
ama şöyle bişide var kıyamet kopmucak! kıyametle alakası yok sadece göktaşı söylentileri var NASA bile doğruluyor göktaşının dünyaya yaklaştığını...

*Sayfası Yüklenmeyen.
*Yönlendirilen.
*DNS ile Girilmeyen.
Engel'lenen, Hack'lenen ve Kod'lar Yüzünden Girilmeyen Forumlar İçin Özel Mesaj Yollayınız..
{12 ~ Ağustos ~ 200∞}
{12 ~ Ağustos ~ 200∞}
Hiç Kimse Kıyametin Ne Zaman Olcağını Bilmez Bunların Hepsi Tahmin
yhaf bu konuları boyle acmayın hıc mı bılmıyorsunuz kımse Allahın ısıne karısamaz sacma sacma konular acmayın ltfn ya televızyondada duyuyoruz yok maya takvımı bızene maya takvımınden bız muslumanız ınancımız Allaha dır Allah dan da şaşmayız
Hayır israil kaşınıyor zaten bunu allah bile sevmiyormuş
İsrail Ogullarını allah bile sevmiyormuş böyle bir millet onlar işte
Savaş çıkarsa İran garanti israli vurucak çünkü bölgede huzuru bozdugunu düşünüyor ve nükler bombası oldugu için tedirgin durumda iranda...
Savaş çıkarsa İran garanti israli vurucak çünkü bölgede huzuru bozdugunu düşünüyor ve nükler bombası oldugu için tedirgin durumda iranda...
/Pc/Kopat/ demiş ki:Hayır israil kaşınıyor zaten bunu allah bile sevmiyormuş
Oyle Bırsey Olmaz Allah HErkesı Sever KEndıne Inanmayanı Bıle Onu DOgru Yola Getırmek Icın Tum Meleklerı Gorewlendırır Degıl Israıl Tum Muslumanlar Ztn Allahın En Sevdıgı Kullarıdır
Bence de belli oldu, ilk kıyamet, Ademoğlu Kâbil'de koptu. O günden sonra mahşere koşuyor alem.... Allah'a değil...
3. düya savasına biliyorum uzaylılarla dünyalılar ama kıyametın gununu kımse bılemez allah dan başka iyiki 2012 filimi cıkdı ızleyen uyduruyo bırsey
güneşten parça kopacak iddaaları doğru olabilir ama bunun zamanını nasa değil kralı bile bilemez,
Merhaba,
omeryy20'e katılıyorum.İzleyen herke birşey uyduruyor.Tamam göktaşı falan yaklaşmış olabilir ama kıyametin gününü Allah'tan başka kimse bilemez.
omeryy20'e katılıyorum.İzleyen herke birşey uyduruyor.Tamam göktaşı falan yaklaşmış olabilir ama kıyametin gününü Allah'tan başka kimse bilemez.
Daha öncede böyle iddaa'lar çıkmıştı ama hiç biri gerçekleşmedi,yani bunu sadece Allah bilir.Ama Evler ve zina artması kıyametin yaklaştığını bildiriyormuş bildiğim kadarıyla ve ne garip her yer ev.. 
Arkadaşlar Anlayın Artık Kıyametin Ne Zaman Kopacağını Allah Bilir...

Asikarizma- ****
-

TeoreM demiş ki:Bence de belli oldu, ilk kıyamet, Ademoğlu Kâbil'de koptu. O günden sonra mahşere koşuyor alem.... Allah'a değil...
tek kelime bile eklemek gerekmez bu söze ! Teşekkürler Teorem
bunlara ekliyeceğim bir şey,
Allah (c.c) kıyametin kopacağını,dünyayı onun yüzü sühürmetine yarattığı Peygamberine bizim Peygamberimize Hz.Muhammed(s.a.v) Efendimize söylememiş. yani böyle yok kıyametmişte filan uğraşmayın..Zamanınızı hayatınıza geri kalan zamanı ise diğer tarafa ayırın
Böyle bir Olayin 2003 De Olacagi Ve Dogrulanmayip Dogrulancagi İstisnasiyla 2012 Çektiler Ve Şurada 2 Sene Var Bunu Bende Yalanmakla Baska Bir Neden Yok Ama Benim Şüphelerim Dogruntusundada Olabilir Çünkü Buna Benzer Vaka Oldu
Tam Bilmiyorum Ama M.O M.S Mine Baya Bi Yıl Dünyanin %70 Yok Oldu
Hayvanindan İnsanına Bitkisine Kadar DinazoR Serisi Şimdi Devam Ederdi Ama Bu Kıyametle Yok Oldu Bence Kararsizim
Allahin Takdiri !!
Tam Bilmiyorum Ama M.O M.S Mine Baya Bi Yıl Dünyanin %70 Yok Oldu
Hayvanindan İnsanına Bitkisine Kadar DinazoR Serisi Şimdi Devam Ederdi Ama Bu Kıyametle Yok Oldu Bence Kararsizim
Allahin Takdiri !!
Bunlar sadece iddia. Ben yine de Allah bilir diyorum... (Tabi bu da bi düşünce tarzı)
Fermanga* demiş ki:Bunlar sadece iddia. Ben yine de Allah bilir diyorum... (Tabi bu da bi düşünce tarzı)
doğru demişsin arkadaşım ben katılmıyorum bu yorumlara
bu konuyu ya nokta koymak istiyorum lutfen modlar kapatabilirmi
çunku:
Bu olay tamamen uydurmacadır.Mayalar suana kadar hiç bir şey üretememişir.Ve astronomı dalında hiç bir işleri yoktur.Tamamen yalan ve uydurmacadır.ona bakarsanız 2002 dede çıkıcak diyorlardı.İnanmayınnn
çunku:
Bu olay tamamen uydurmacadır.Mayalar suana kadar hiç bir şey üretememişir.Ve astronomı dalında hiç bir işleri yoktur.Tamamen yalan ve uydurmacadır.ona bakarsanız 2002 dede çıkıcak diyorlardı.İnanmayınnn
cqloss07 demiş ki:Hiç Kimse Kıyametin Ne Zaman Olcağını Bilmez Bunların Hepsi Tahmin
Evet Allah'dan Baskası Bilemez Ne Zaman Hangi Saat Bunlar Sadece Tahmını Seyler
Allah tan baska bilen yok Allah isterse bugün bile çıkar kıyamet arkadaslar
nede olsa bugün cuma
nede olsa bugün cuma
/Pc/Kopat/ demiş ki:Hayır israil kaşınıyor zaten bunu allah bile sevmiyormuş
İsrail zaten duyduğuma/okuduğuma göre lanetlenmiş bir milletmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum..
Chivas Regal demiş ki:/Pc/Kopat/ demiş ki:Hayır israil kaşınıyor zaten bunu allah bile sevmiyormuş
İsrail zaten duyduğuma/okuduğuma göre lanetlenmiş bir milletmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum..
Kur'an-ı Kerim'de geçiyor. Tartışma konusu bile değil o husus. En çok peygamber gönderilen kavimdir israiloğulları. Ve her peygambere de isyan etmişlerdir, bazılarını öldürmüşlerdir hatta.
Arkadaşlar Cuma kopucak diye bişey yok herzaman kopabilir allahın işine karışılmaz.
1 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5 
Similar topics» Vikipedi Kore Tarihi -2
» Kıyametin tarihi belli olmuş!
» "Welcome To The Rileys" Vizyon Tarihi Belli Oldu
» Kore Tarihi Eserleri
» Welcome to the Rileys Gösterim Tarihi Bir Hafta Geri Çekildi!
» Kıyametin tarihi belli olmuş!
» "Welcome To The Rileys" Vizyon Tarihi Belli Oldu
» Kore Tarihi Eserleri
» Welcome to the Rileys Gösterim Tarihi Bir Hafta Geri Çekildi!
1 sayfadaki 5 sayfası