Giriş yap
En son konular
Similar topics
Forum gizliliği
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Forum gizliliği
Arkadaşlar benim forumumu herkes görüp okuyor ama ben katagorileri, konuların isimleri görmelerini mesaja tıklayınca giriş istemesini istiyorum bazı sitelerde var ben nasıl yapabilirim ve tek tek uğraşmak istemiyorum topluca nasıl yapabilirim?
En son ashley_elif tarafından Çarş. 23 Haz. 2010 - 19:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Forum gizliliği
Merhaba,
Kategoriler ve forumlar kısmından forumların İzinler kısmına girin.Daha sonra Gelişmiş Modu seçin.Oradan Misafilerin karşısında Konuları Oku şıkkını boş bırakın.Forumu İzle kısmını ise işaretleyiniz.
Kategoriler ve forumlar kısmından forumların İzinler kısmına girin.Daha sonra Gelişmiş Modu seçin.Oradan Misafilerin karşısında Konuları Oku şıkkını boş bırakın.Forumu İzle kısmını ise işaretleyiniz.

» japon forum 2009 takvimi
» Alt Forum Ekleme Yapamıyorum...
» BEN phpBB2 KULLANIYORUM FORUM BASLIKLARINI SOLA DAYAMAK İSTİYORUM 'invision gibi
» Forum yazılarını düzenleme sorunu (Lütfen bakınız)
» Forum çıkış yapmıyor
» Alt Forum Ekleme Yapamıyorum...
» BEN phpBB2 KULLANIYORUM FORUM BASLIKLARINI SOLA DAYAMAK İSTİYORUM 'invision gibi
» Forum yazılarını düzenleme sorunu (Lütfen bakınız)
» Forum çıkış yapmıyor
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası