Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz



Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» Siteye giriş yaptıktan sonra bir yere tıklayınca açılan sayfa yada reklamlar
Bugün 3:44 tarafından Atiim

» Forum sayfamda reklam yönlerdirme malesef devam ediyor
Dün 2:49 tarafından snappy

» Arkadaşalar Bir Bakarmısınız Konu Acildir...
Cuma 16 Eyl. 2016 - 2:34 tarafından snappy

» adult sitelere yönlerdirme sorunu var
Ptsi 12 Eyl. 2016 - 2:11 tarafından Atiim

» Çok Acil Bir Yardım Çağrısı
C.tesi 10 Eyl. 2016 - 19:41 tarafından Atiim

» Forum yedegi nasil alinir?
Çarş. 7 Eyl. 2016 - 2:47 tarafından Atiim

» E-posta - Mail sunucusu sorunu
Salı 6 Eyl. 2016 - 7:32 tarafından snappy

» Dışarıdan alınan domaini siteme nasıl yönlendiririm?
Salı 6 Eyl. 2016 - 7:15 tarafından snappy

» Yıllar Önce Açtığım Siteye Ulaşamıyorum Kapatmak İstiyorum.
Cuma 26 Ağus. 2016 - 20:19 tarafından Atiim

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
 
 

wbuletin tarzi ust menu sorunu

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

??z?ld? wbuletin tarzi ust menu sorunu

Mesaj tarafından cakiltaslari Bir Paz 1 Ağus. 2010 - 19:27

merhaba arkadaslar ya biri yardim edebilirmi bunu yapamadim gitti.



simdi burda logo gelen yerde uste ana sayfa kayit ol giris yap arama bu foruma uyelikel giris yapmadan once giris yaptiktan sonra ana sayfa uye listesi arama cikis yap bunlari silmek istiiyorum hem giris yapmadan once hem giris yaptiktan sonra logonun ustunde butonlar olmasin yani

bide boyle bu anlatimda yapiyorum hem o logonn ustunde butonlar cikiyor hemde alta son konular cikiyor son konularin cikmamasini istiyorum cunku benim forumun en altinda son konular var bu wbuletini menuyu yapinca ben sitede 2 adet son konular oluyor..

bu kodlarda hangi kisimlari silmeliyim ki dedigim gibi olsun ?

Afiş Asmak >> Modeler >> Genel Yönetim

overall_header_new modelerini değiştir diyin.

Kod:
<meta http-equiv="content-style-type" content="text/css" />



kodundan sonra

kod:
<style type="text/css">
<!--
.button { background: #B8B8B8;
color: #E9F1F3;
font: 11px verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif;
}
.smallfont { font: 11px verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif;
}

.index {
padding: 10px 10px 6px 6px;
}

.vbmenu_control
{
background: #B8B8B8;
color: #FFFFFF;
font: bold 11px tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif;
border-top-width: 1px;
border-right-width: 0px;
border-bottom-width: 1px;
border-left-width: 0px;
border-top-style: solid;
border-right-style: solid;
border-bottom-style: solid;
border-left-style: solid;
border-top-color: #8D8D8D;
border-right-color: #D0D0D0;
border-bottom-color: #D0D0D0;
border-left-color: #8D8D8D;
padding: 3px 6px 3px 6px;
white-space: nowrap;

}
.vbmenu_control a:link, .vbmenu_control_alink
{
color: #FFFFFF;
text-decoration: none;
}
.vbmenu_control a:visited, .vbmenu_control_avisited
{
color: #FFFFFF;
text-decoration: none;
}
.vbmenu_control a:hover, .vbmenu_control a:active, .vbmenu_control_ahover
{
color: #FFFFFF;
text-decoration: none;
}
body
{
background: #FFFFFF;
color: #000000;
font: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif;
margin: 0px;
padding: 0px;
}
.menu {
border: #B8B8B8 1px solid;
border-bottom: none;
border-top: none;
}
-->
</style>

Yine overall_header_new modeleri içinde aşağıdaki kodu buluyorsunuz Wink

Kod:
<table class="bodylinewidth" width="{T_BODY_TABLE_WIDTH}" cellspacing="0" cellpadding="10" border="0" align="center">

<td class="bodyline"><div id="page-body">
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" bordercolor="#B8B8B8" class="menu">
<tbody>
<tr>
<td valign="top"></td>
<td height="20" colspan="3" valign="top" bgcolor="#B8B8B8"><div>
<table width="1" border="0" align="right" cellpadding="5" cellspacing="5" class="vbmenu_control">
<tr>
<td nowrap="nowrap" ><a href="Anasayfa urlsi" class="mainmenu"> Anasayfa</a></td>
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<td nowrap="nowrap" ><a href="/profile.forum?mode=register" rel="nofollow" class="mainmenu">Kayıt ol</a></td>
<td nowrap="nowrap" ><a href="/login.forum?connexion" rel="nofollow" class="mainmenu">Giriş Yap</a></td>
<!-- END switch_user_logged_out -->
<td nowrap="nowrap" id="navbar_search" ><a href="/search.forum" accesskey="4" rel="nofollow" class="mainmenu">Arama</a> </td>
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
<td nowrap="nowrap" ><a href="/memberlist.forum" accesskey="2" class="mainmenu">Üye Listesi</a></td>
<td nowrap="nowrap" id="navbar_search" ><a href="/login.forum?logout=true" rel="nofollow" class="mainmenu">Çıkış yap</a> </td>
<!-- END switch_user_logged_in -->
</tr>
</table>
</div></td>
</tr>
<tr>
<td valign="top"></td>
<td height="20" colspan="3" valign="top" bgcolor="#B8B8B8"><div align="center"><img src="{LOGO}" alt="logo" width="700" height="130" /></div></td>
</tr>
<tr>
<td valign="top"></td>
<td height="20" colspan="3" align="{MENU_POSITION}"><div align="center" class="vbmenu_control"><span style="clear: both;">{GENERATED_NAV_BAR}</span></div></td>
</tr>
<tr>
<td valign="{MENU_POSITION}"></td>
<td width="5%" align="{MENU_POSITION}" bgcolor="#FFFFFF" valign="middle"><div align="center"><span class="nav"><img src="http://i78.servimg.com/u/f78/12/38/66/89/navbit10.gif" alt="nav" /></span></div></td>
<td width="55%" height="60" align="{MENU_POSITION}" bgcolor="#FFFFFF" valign="middle"><div align="left" class="index"><span class="nav"><a class="nav" href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a>{NAV_CAT_DESC}</span></div></td>
<td width="40%" height="60" align="{MENU_POSITION}" bgcolor="#FFFFFF"><!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
<div align="right" class="index"><span class="gensmall"><a class="gensmall" href="{U_SEARCH_NEW}">{L_SEARCH_NEW}<img src="http://i78.servimg.com/u/f78/12/38/66/89/ok10.png" alt="ok" width="16" height="16" /></a>

<a class="gensmall" href="{U_SEARCH_SELF}">{L_SEARCH_SELF}</a><a class="gensmall" href="{U_SEARCH_NEW}"><img src="http://i78.servimg.com/u/f78/12/38/66/89/ok10.png" alt="ok" width="16" height="16" /></a>

<a class="gensmall" href="{U_SEARCH_UNANSWERED}">{L_SEARCH_UNANSWERED}</a><a class="gensmall" href="{U_SEARCH_NEW}"><img src="http://i78.servimg.com/u/f78/12/38/66/89/ok10.png" alt="ok" width="16" height="16" /></a></span>
<!-- END switch_user_logged_in -->
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
</div>
<form action="/login.forum" method="post" name="form_login">
<table cellpadding="0" cellspacing="3" border="0">
<tr>
<td class="smallfont">Kullanıcı ismi</td>
<td><input type="text" name="username" value="" size="10" maxlength="40" /></td>
<td class="smallfont" nowrap="nowrap"><label for="cb_cookieuser_navbar"><span class="gen">
<input type="checkbox" name="autologin"checked="checked" />
</span><acronym style="border-bottom: 1px dotted #000000; cursor: help;" title="Forumdan çıkış tuşunu kullanarak çıkana kadar, Forum tarafından otamatikmen tanınmanızı sağlar.">Beni hatırla</acronym></label></td>
</tr>
<tr>
<td class="smallfont"><label for="navbar_password">Şifreniz</label></td>
<td><input type="password" name="password" size="10" maxlength="32" /></td>
<td><input name="login" type="submit" class="button" id="login" accesskey="s" tabindex="104" title="Lütfen öngörülen bölümlere Kullanıcı isminizi ve Şifrenizi giriniz. Yada 'Kayıt Ol'-tuşuna tıklayarak Üye olabilirsiniz." value="Giriş" /></td>
</tr>
</table>
</form><!-- END switch_user_logged_out --></td>
</tr>
<tr>
<td valign="top" width="0%"></td>
<td height="20" colspan="3" valign="top" bgcolor="#B8B8B8"><center>
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" class="vbmenu_control">
<tr>
<td width="10%"><a href="/profile.forum?mode=editprofile" target="_parent" class="mainmenu">Profiliniz</a></td>
<td width="10%"><a href="/profile.forum?mode=editprofile&page_profil=avatars" target="_parent" class="mainmenu">Avatarınız</a></td>
<td width="10%"><a class="mainmenu" href="/profile.forum?mode=editprofile&page_profil=signature">İmzanız</a></td>
<td width="15%"><a href="/search.forum?search_id=newposts" target="_parent" class="mainmenu">Yeni Mesajlar </a></td>
<td width="10%"><a href="/viewonline.htm" target="_parent" class="mainmenu">Kimler Online </a></td>
<td width="15%"><a class="mainmenu" href="/stats.htm">İstatistikler</a></td>
<td width="10%"><a href="#" class="mainmenu">Ziyaretçi Defteri </a></td>
</tr>
</table>
</center> </td>
</tr>
</tbody>
</table>

kod

<div id="page-body">
<div id="emptyidcc" class="no-left">
<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" class="three-col">


<div id="page-body">
<div id="{ID_CONTENT_CONTAINER}"{CLASS_CONTENT_CONTAINER}>
<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" class="three-col"><tbody>
<tr>
<td valign="top" width="100%">
<div id="center">
<!-- BEGIN giefmod_index1 -->
{giefmod_index1.MODVAR}
<!-- BEGIN saut -->
<div style="height:{SPACE_ROW}px"></div>
<!-- END saut -->
<!-- END giefmod_index1 -->
</div>
</td></tr><tr>
<td valign="top" width="100%">
<!-- BEGIN html_validation -->
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</div>
</div>
</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
<!-- END html_validation -->

kodlari burdan aldim
http://destek.yetkin-forum.com/modeller-ile-yapylan-tasarymlar-f57/ust-menu-vbulletin-tarzy-t13296.htm


En son cakiltaslari tarafından Çarş. 4 Ağus. 2010 - 0:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

cakiltaslari
***

Mesaj Sayısı : 185
1 Uyarı

http://www.google.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: wbuletin tarzi ust menu sorunu

Mesaj tarafından Crea[T]ureS Bir Paz 1 Ağus. 2010 - 19:31

Kod:
<td class="bodyline"><div id="page-body">
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" bordercolor="#B8B8B8" class="menu">
<tbody>
<tr>
<td valign="top"></td>
<td height="20" colspan="3" valign="top" bgcolor="#B8B8B8"><div>
<table width="1" border="0" align="right" cellpadding="5" cellspacing="5" class="vbmenu_control">
<tr>
<td nowrap="nowrap" ><a href="Anasayfa urlsi" class="mainmenu"> </a></td>
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<td nowrap="nowrap" ><a href="/profile.forum?mode=register" rel="nofollow" class="mainmenu"></a></td>
<td nowrap="nowrap" ><a href="/login.forum?connexion" rel="nofollow" class="mainmenu">Giriş Yap</a></td>
<!-- END switch_user_logged_out -->
<td nowrap="nowrap" id="navbar_search" ><a href="/search.forum" accesskey="4" rel="nofollow" class="mainmenu"></a> </td>
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
<td nowrap="nowrap" ><a href="/memberlist.forum" accesskey="2" class="mainmenu"></a></td>
<td nowrap="nowrap" id="navbar_search" ><a href="/login.forum?logout=true" rel="nofollow" class="mainmenu"></a> </td>
<!-- END switch_user_logged_in -->
</tr>
</table>
</div></td>
</tr>
<tr>

Bu kod üst sagdaki ana sayfa arama v.s v.s bunları kaldırır degisitirin öbürünü unuttum





Crea[T]ureS
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 494
Yaş : 24
1 Uyarı

http://webmekan.ace.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: wbuletin tarzi ust menu sorunu

Mesaj tarafından cakiltaslari Bir Paz 1 Ağus. 2010 - 19:34

kodu hangi yerde eklicem ve

yazin altindaki
</tr>
</table>
</div></td>
</tr>
<tr>

bunlari nerede eklicem

cakiltaslari
***

Mesaj Sayısı : 185
1 Uyarı

http://www.google.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: wbuletin tarzi ust menu sorunu

Mesaj tarafından Crea[T]ureS Bir Paz 1 Ağus. 2010 - 19:36

düzelttim simdi yapın Smile

Crea[T]ureS
****

Erkek
Mesaj Sayısı : 494
Yaş : 24
1 Uyarı

http://webmekan.ace.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: wbuletin tarzi ust menu sorunu

Mesaj tarafından cakiltaslari Bir Paz 1 Ağus. 2010 - 19:40

hmm, galiba ikinci kodu koydugumuz yere verdigin kodu koymaliyim

cakiltaslari
***

Mesaj Sayısı : 185
1 Uyarı

http://www.google.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: wbuletin tarzi ust menu sorunu

Mesaj tarafından cakiltaslari Bir Paz 1 Ağus. 2010 - 19:59

dedigini yaoptim hicbisi omadi hala eski butonlar eski menu

cakiltaslari
***

Mesaj Sayısı : 185
1 Uyarı

http://www.google.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: wbuletin tarzi ust menu sorunu

Mesaj tarafından SüKûT Bir Paz 1 Ağus. 2010 - 21:02

@cakiltaslari demiş ki:dedigini yaoptim hicbisi omadi hala eski butonlar eski menu

overall_header_new e bu kod dışında başka bişey eklemediysen yani bunun dışında bi değişklik yapmadıysan

buyur;

Kod:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html dir="{S_CONTENT_DIRECTION}" id="min-width" lang="{L_LANG_HTML}" xml:lang="{L_LANG_HTML}" xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml">
<head>
   <!-- BEGIN meta_emulate_ie7 -->
   <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7" />
   <!-- END meta_emulate_ie7 -->
   <title>{SITENAME_TITLE}{PAGE_TITLE}</title>
   <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset={S_CONTENT_ENCODING};" />
   <meta http-equiv="content-script-type" content="text/javascript" />
   <meta http-equiv="content-style-type" content="text/css" />
   <style type="text/css">
<!--
.button {  background: #B8B8B8;
  color: #E9F1F3;
  font: 11px verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif;
}
.smallfont {  font: 11px verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif;
}

.index {
padding: 10px 10px 6px 6px;
}

.vbmenu_control
{
  background: #B8B8B8;
  color: #FFFFFF;
  font: bold 11px tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif;
  border-top-width: 1px;
  border-right-width: 0px;
  border-bottom-width: 1px;
  border-left-width: 0px;
  border-top-style: solid;
  border-right-style: solid;
  border-bottom-style: solid;
  border-left-style: solid;
  border-top-color: #8D8D8D;
  border-right-color: #D0D0D0;
  border-bottom-color: #D0D0D0;
  border-left-color: #8D8D8D;
  padding: 3px 6px 3px 6px;
  white-space: nowrap;
 
}
.vbmenu_control a:link, .vbmenu_control_alink
{
  color: #FFFFFF;
  text-decoration: none;
}
.vbmenu_control a:visited, .vbmenu_control_avisited
{
  color: #FFFFFF;
  text-decoration: none;
}
.vbmenu_control a:hover, .vbmenu_control a:active, .vbmenu_control_ahover
{
  color: #FFFFFF;
  text-decoration: none;
}
body
{
  background: #FFFFFF;
  color: #000000;
  font: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif;
  margin: 0px;
  padding: 0px;
}
.menu {
border: #B8B8B8 1px solid;
border-bottom: none;
border-top: none;
}
-->
</style>
{META_FAVICO}
   {META}
   <meta name="title" content="{SITENAME_TITLE}{PAGE_TITLE}" />
   {T_HEAD_STYLESHEET}
   {CSS}
   <link rel="search" type="application/opensearchdescription+xml" href="/improvedsearch.xml" title="{SITENAME}" />
   <link rel="search" type="application/opensearchdescription+xml" href="{URL_BOARD_DIRECTORY}/search/improvedsearch.xml" title="{SEARCH_FORUMS}" />
   <script src="{JS_DIR}{L_LANG}.js" type="text/javascript"></script>
   <!-- BEGIN switch_fb_login -->
   <script src="http://connect.facebook.net/{switch_fb_login.FB_LOCAL}/all.js"></script>
   <script src="{switch_fb_login.JS_FB_LOGIN}" type="text/javascript"></script>
   <!-- END switch_fb_login -->
   <!-- BEGIN switch_ticker -->
   <script src="{JS_DIR}jquery/ticker/ticker.js" type="text/javascript"></script>
   <link type="text/css" rel="stylesheet" href="{JS_DIR}jquery/ticker/ticker.css" />
   <!-- END switch_ticker -->

   <!-- BEGIN switch_ticker_new -->
   <script src="{JS_DIR}jquery/jcarousel/jquery.jcarousel.js" type="text/javascript"></script>
   <script type="text/javascript">
   //<![CDATA[

   /* Definir le sens de direction en fonction du panneau admin */
   var tickerDirParam = "{switch_ticker.DIRECTION}";
   var slid_vert = false;
   var auto_dir  = 'next';
   var h_perso = parseInt({switch_ticker.HEIGHT});

   switch( tickerDirParam )
   {
      case 'top' :
         slid_vert = true;
         break;

      case 'left':
         break;

      case 'bottom':
         slid_vert = true;
         auto_dir  = 'prev';
         break;

      case 'right':
         auto_dir  = 'prev';
         break;

      default:
         slid_vert = true;
   }

   $(document).ready(function() {
      var w_cont = $('#fa_ticker_container').width();

      if (w_cont > 0)
      {
         $('#fa_ticker_container').width(w_cont);

         /* Affichage de la liste */
         $('#fa_ticker_content').css('display','block');

         /* Calcul des dimensions du conteneur et des �l�ments */
         var width_max  = $('ul#fa_ticker_content').width();
         var width_item = Math.floor(width_max / {switch_ticker.SIZE});
         var height_max = h_perso;

         /* Calcul de la hauteur maximale du contenur en fonction des �l�ments et de la hauteur personnalis�e dans l'admin */
         $('ul#fa_ticker_content li').each( function () {
            if ($(this).height() > height_max)
            {
               height_max = $(this).height();
            }
         } );

         /* Redimensionnement des �l�ments et des images trop larges */
         $('ul#fa_ticker_content li').width(width_item).height(height_max).find('img').each(function () {
            if ($(this).width() > width_item)
            {
            var ratio      = $(this).width() / width_item;
            var new_height = Math.round($(this).height() / ratio);
            $(this).height(new_height).width(width_item);
            }
         });

         /* Redimensionnement et centrage du conteneur en mode vertical */
         if (slid_vert)
         {
            $('ul#fa_ticker_content').width(width_item).height(height_max).css('marginLeft','auto').css('marginRight','auto');
         }

         /* Initialisation du caroussel */
         $('#fa_ticker_content').jcarousel({
              vertical: slid_vert,
            wrap: 'circular',
             auto: {switch_ticker.STOP_TIME},
             auto_direction: auto_dir,
              scroll: 1,
              size: {switch_ticker.SIZE},
              height_max: height_max,
              animation: {switch_ticker.SPEED}
          });
       }
       else
       {
          $('ul#fa_ticker_content li:not(:first)').css('display','none');
          $('ul#fa_ticker_content li:first').css('list-style','none').css('text-align','center');
       }
   });
   //]]>
   </script>
   <!-- END switch_ticker_new -->

   <script type="text/javascript">
   //<![CDATA[
   $(document).ready(function(){
      <!-- BEGIN switch_enable_pm_popup -->
         pm = window.open('{U_PRIVATEMSGS_POPUP}', '_faprivmsg', 'HEIGHT=225,resizable=yes,WIDTH=400');
         pm.focus();
      <!-- END switch_enable_pm_popup -->
      <!-- BEGIN switch_report_popup -->
         report = window.open('{switch_report_popup.U_REPORT_POPUP}', '_phpbbreport', 'HEIGHT={switch_report_popup.S_HEIGHT},resizable=yes,scrollbars=no,WIDTH={switch_report_popup.S_WIDTH}');
         report.focus();
      <!-- END switch_report_popup -->
      <!-- BEGIN switch_ticker -->
         ticker_start({switch_ticker.HEIGHT}, {switch_ticker.SPACING}, {switch_ticker.SPEED}, '{switch_ticker.DIRECTION}', {switch_ticker.STOP_TIME});
      <!-- END switch_ticker -->
   });

   <!-- BEGIN switch_login_popup -->
      var logInPopUpLeft, logInPopUpTop, logInPopUpWidth = {LOGIN_POPUP_WIDTH}, logInPopUpHeight = {LOGIN_POPUP_HEIGHT}, logInBackgroundResize = false, logInBackgroundClass = false;
   <!-- END switch_login_popup -->
   //]]>
   </script>

   {GREETING_POPUP}
   <!-- BEGIN hitskin_preview -->
   <style type="text/css">
   #hitskin_preview {
      margin: 0; padding: 0;
      position: fixed;
      top: 0; left: 0;
      width: 100%;
      height: 65px;
      background: url('http://illiweb.com/fa/hitskin/hitskin_bar.png') repeat-x left -15px;
      color: #fff;
   }
   * html #hitskin_preview { /* Fix for IE6 since it doesn't implement fixed positionning */
      position: absolute;
      top:expression(eval(document.compatMode && document.compatMode=='CSS1Compat') ? documentElement.scrollTop : document.body.scrollTop);
      z-index: 2;
      background: transparent url('http://illiweb.com/fa/hitskin/hitskin_bar-ie6.gif') repeat-x left -15px;
   }
   * html { /* Gunlaug's Speed fix for the above positionning fix. Sorry for the fix for the fix */
    background: #fff url(foo) fixed;
    }
   #hitskin_preview h1 {
      float: left;
      margin: 3px 0 0 0;
      padding: 0 0 0 10px;
      font: italic normal 25px Arial,sans serif;
      color: #fff;
   }
   #hitskin_preview h1 img {
      vertical-align: middle;
   }
   #hitskin_preview em {
      color: #7CBA2C;
      font-weight: bold;
   }
   #hitskin_preview a {
   color: #fff;
   }
   #hitskin_preview a:hover {
   text-decoration: underline;
   }

   #hitskin_preview .content {
      text-align: right;
   }
   #hitskin_preview .content p {
      margin: 4px 1em 0px 1em;
      font-size: 13px;
      line-height: 1.8em;
      color: #fff;
      font-weight: bold;
   }
   #hitskin_preview .content p span {
      font-weight: normal;
      font-size: 0.8em;
   }
   body {
      margin-top: 40px !important;
   }
   {hitskin_preview.HITSKIN_RTL_CSS}
   </style>
   <!-- END hitskin_preview -->

   <!-- BEGIN switch_ticker_new -->
   <style>
   .jcarousel-skin-tango .jcarousel-item {
       text-align:center;
       width: 10px;
   }

   .jcarousel-skin-tango .jcarousel-item-horizontal {
       margin-right: {switch_ticker.SPACING}px;
   }

   .jcarousel-skin-tango .jcarousel-item-vertical {
       margin-bottom: {switch_ticker.SPACING}px;
   }

   </style>
   <!-- END switch_ticker_new -->
</head>
<body background="{T_BODY_BACKGROUND}" bgcolor="{T_BODY_BGCOLOR}" text="{T_BODY_TEXT}" link="{T_BODY_LINK}" vlink="{T_BODY_VLINK}">
   <!-- BEGIN hitskin_preview -->
   <div id="hitskin_preview" style="display: block;">
      <h1><img src="http://illiweb.com/fa/hitskin/hitskin_logo.png" alt="" /> Hit<em>skin</em>.com</h1>
      <div class="content">
         <p>
            {hitskin_preview.L_THEME_SITE_PREVIEW}
            <br />
            <span>{hitskin_preview.U_INSTALL_THEME}<a href="http://{hitskin_preview.U_RETURN_THEME}">{hitskin_preview.L_RETURN_THEME}</a></span>
         </p>
      </div>
   </div>
   <!-- END hitskin_preview -->

   <!-- BEGIN switch_login_popup -->
   <div id="login_popup">
      <table class="forumline" width="{LOGIN_POPUP_WIDTH}" height="{LOGIN_POPUP_HEIGHT}" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
         <tr height="25">
            <td class="catLeft">
               <span class="genmed module-title">{SITENAME}</span>
            </td>
         </tr>
         <tr height="{LOGIN_POPUP_MSG_HEIGHT}">
            <td class="row1" align="left" valign="top">
               <div id="login_popup_buttons">
                  <form action="{S_LOGIN_ACTION}" method="get">
                     <input type="submit" class="mainoption" value="{L_LOGIN}" />
                     <input type="button" class="mainoption" value="{L_REGISTER}" onclick="parent.location='{U_REGISTER}';" />
                     <input id="login_popup_close" type="button" class="button" value="{L_DONT_DISPLAY_AGAIN}" />
                  </form>
               </div>
               <span class="genmed">{LOGIN_POPUP_MSG}</span>
            </td>
         </tr>
      </table>
   </div>
   <!-- END switch_login_popup -->

   <a name="top"></a>
   {JAVASCRIPT}
   <table class="bodylinewidth" width="{T_BODY_TABLE_WIDTH}" cellspacing="0" cellpadding="10" border="0" align="center">
      <td class="bodyline"><div id="page-body">
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" bordercolor="#B8B8B8" class="menu">
<tbody>
<tr>
<td valign="top"></td>
<td height="20" colspan="3" valign="top" bgcolor="#B8B8B8"><div align="center"><img src="{LOGO}" alt="logo" width="700" height="130" /></div></td>
</tr>
<tr>
<td valign="top"></td>
<td height="20" colspan="3" align="{MENU_POSITION}"><div align="center" class="vbmenu_control"><span style="clear: both;">{GENERATED_NAV_BAR}</span></div></td>
</tr>
<tr>
<td valign="{MENU_POSITION}"></td>
<td width="5%" align="{MENU_POSITION}" bgcolor="#FFFFFF" valign="middle"><div align="center"><span class="nav"><img src="http://i78.servimg.com/u/f78/12/38/66/89/navbit10.gif" alt="nav" /></span></div></td>
<td width="55%" height="60" align="{MENU_POSITION}" bgcolor="#FFFFFF" valign="middle"><div align="left" class="index"><span class="nav"><a class="nav" href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a>{NAV_CAT_DESC}</span></div></td>
<td width="40%" height="60" align="{MENU_POSITION}" bgcolor="#FFFFFF"><!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
<div align="right" class="index"><span class="gensmall"><a class="gensmall" href="{U_SEARCH_NEW}">{L_SEARCH_NEW}<img src="http://i78.servimg.com/u/f78/12/38/66/89/ok10.png" alt="ok" width="16" height="16" /></a><br />
<a class="gensmall" href="{U_SEARCH_SELF}">{L_SEARCH_SELF}</a><a class="gensmall" href="{U_SEARCH_NEW}"><img src="http://i78.servimg.com/u/f78/12/38/66/89/ok10.png" alt="ok" width="16" height="16" /></a><br />
<a class="gensmall" href="{U_SEARCH_UNANSWERED}">{L_SEARCH_UNANSWERED}</a><a class="gensmall" href="{U_SEARCH_NEW}"><img src="http://i78.servimg.com/u/f78/12/38/66/89/ok10.png" alt="ok" width="16" height="16" /></a></span>
<!-- END switch_user_logged_in -->
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
</div>
<form action="/login.forum" method="post" name="form_login">
<table cellpadding="0" cellspacing="3" border="0">
<tr>
<td class="smallfont">Kullanıcı ismi</td>
<td><input type="text" name="username" value="" size="10" maxlength="40" /></td>
<td class="smallfont" nowrap="nowrap"><label for="cb_cookieuser_navbar"><span class="gen">
<input type="checkbox" name="autologin"checked="checked" />
</span><acronym style="border-bottom: 1px dotted #000000; cursor: help;" title="Forumdan çıkış tuşunu kullanarak çıkana kadar, Forum tarafından otamatikmen tanınmanızı sağlar.">Beni hatırla</acronym></label></td>
</tr>
<tr>
<td class="smallfont"><label for="navbar_password">Şifreniz</label></td>
<td><input type="password" name="password" size="10" maxlength="32" /></td>
<td><input name="login" type="submit" class="button" id="login" accesskey="s" tabindex="104" title="Lütfen öngörülen bölümlere Kullanıcı isminizi ve Şifrenizi giriniz. Yada 'Kayıt Ol'-tuşuna tıklayarak Üye olabilirsiniz." value="Giriş" /></td>
</tr>
</table>
</form><!-- END switch_user_logged_out --></td>
</tr>
<tr>
<td valign="top" width="0%"></td>
<td height="20" colspan="3" valign="top" bgcolor="#B8B8B8"><center>
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" class="vbmenu_control">
<tr>
<td width="10%"><a href="/profile.forum?mode=editprofile" target="_parent" class="mainmenu">Profiliniz</a></td>
<td width="10%"><a href="/profile.forum?mode=editprofile&page_profil=avatars" target="_parent" class="mainmenu">Avatarınız</a></td>
<td width="10%"><a class="mainmenu" href="/profile.forum?mode=editprofile&page_profil=signature">İmzanız</a></td>
<td width="15%"><a href="/search.forum?search_id=newposts" target="_parent" class="mainmenu">Yeni Mesajlar </a></td>
<td width="10%"><a href="/viewonline.htm" target="_parent" class="mainmenu">Kimler Online </a></td>
<td width="15%"><a class="mainmenu" href="/stats.htm">İstatistikler</a></td>
<td width="10%"><a href="#" class="mainmenu">Ziyaretçi Defteri </a></td>
</tr>
</table>
</center> </td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div id="page-body">
<div id="emptyidcc" class="no-left">
<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" class="three-col">
       

        <div id="page-body">
            <div id="{ID_CONTENT_CONTAINER}"{CLASS_CONTENT_CONTAINER}>
              <table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" class="three-col"><tbody>
                        <tr>
                          <td valign="top" width="100%">
                              <div id="center">
                                <!-- BEGIN giefmod_index1 -->
                                {giefmod_index1.MODVAR}
                                    <!-- BEGIN saut -->
                                    <div style="height:{SPACE_ROW}px"></div>
                                    <!-- END saut -->
                                <!-- END giefmod_index1 -->
                              </div>
                          </td></tr><tr>
                          <td valign="top" width="100%">
<!-- BEGIN html_validation -->
                          </td>
                        </tr>
                    </tbody>
                  </table>
              </div>
            </div>
        </td>
      </tr>
  </table>
</body>
</html>
<!-- END html_validation -->

oradaki herşeyi sil ekle bunun tamamını onayla bu kadar Wink hayırlı olsun

SüKûT
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1105
Yaş : 24
Uyarı yok

http://sukut.f-orum.com/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: wbuletin tarzi ust menu sorunu

Mesaj tarafından cakiltaslari Bir Paz 1 Ağus. 2010 - 21:33

dedigini yaptimm fakat son konular cikiyor onu nasil silebilirim ?

cakiltaslari
***

Mesaj Sayısı : 185
1 Uyarı

http://www.google.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: wbuletin tarzi ust menu sorunu

Mesaj tarafından SüKûT Bir Paz 1 Ağus. 2010 - 21:35

nasıl son konular :S

SüKûT
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1105
Yaş : 24
Uyarı yok

http://sukut.f-orum.com/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: wbuletin tarzi ust menu sorunu

Mesaj tarafından cakiltaslari Bir Paz 1 Ağus. 2010 - 21:47

buyrun iste karayla cizdigim yerler bunlarin cikmasini istemiyorum


cakiltaslari
***

Mesaj Sayısı : 185
1 Uyarı

http://www.google.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: wbuletin tarzi ust menu sorunu

Mesaj tarafından SüKûT Bir Paz 1 Ağus. 2010 - 21:48

widgetlerden kapatın diğer sende dizimize katıl felan yazısıda ana sayfa mesajı olsa gerek

SüKûT
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1105
Yaş : 24
Uyarı yok

http://sukut.f-orum.com/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: wbuletin tarzi ust menu sorunu

Mesaj tarafından cakiltaslari Bir Paz 1 Ağus. 2010 - 21:50

widgetlerden Kapatirsam forumun altinda olan son konular gostericek mi ? suanda iki tarafta son konular var hem alta hemde uste

cakiltaslari
***

Mesaj Sayısı : 185
1 Uyarı

http://www.google.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: wbuletin tarzi ust menu sorunu

Mesaj tarafından cakiltaslari Bir Paz 1 Ağus. 2010 - 21:52

widgetlerden kapadim ama forumun altinda olan son konularda gitti heralde verdigin ko'da son konular koduda var ordan silelim ama hangisini silicez Very Happy

cakiltaslari
***

Mesaj Sayısı : 185
1 Uyarı

http://www.google.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: wbuletin tarzi ust menu sorunu

Mesaj tarafından SüKûT Bir Paz 1 Ağus. 2010 - 21:54

yok onun içinde yoktur muhetemelen düzenlemeden kaynaklanıyo hani widgetleri alta üste taşımak için bi ayar oluyor ya ondan sanırım

SüKûT
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1105
Yaş : 24
Uyarı yok

http://sukut.f-orum.com/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: wbuletin tarzi ust menu sorunu

Mesaj tarafından cakiltaslari Bir Paz 1 Ağus. 2010 - 21:58

yok ordan degil hem alt secince iki yerde cikiyor hem ust secince iki yerde cikiyor Sad

cakiltaslari
***

Mesaj Sayısı : 185
1 Uyarı

http://www.google.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: wbuletin tarzi ust menu sorunu

Mesaj tarafından cakiltaslari Bir Ptsi 2 Ağus. 2010 - 14:29

yokmu sorunu cozebilicek biri ?

cakiltaslari
***

Mesaj Sayısı : 185
1 Uyarı

http://www.google.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: wbuletin tarzi ust menu sorunu

Mesaj tarafından cakiltaslari Bir Salı 3 Ağus. 2010 - 18:54

guncel yokmu bi yardim edicek biri :s


cakiltaslari
***

Mesaj Sayısı : 185
1 Uyarı

http://www.google.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: wbuletin tarzi ust menu sorunu

Mesaj tarafından Efastus Bir Salı 3 Ağus. 2010 - 21:56

Merhaba ,

Overall header içinde ;
Kod:
<td valign="top" width="{C1SIZE}">
                              <div id="{ID_LEFT}">
                                 <!-- BEGIN giefmod_index1 -->
                                 {giefmod_index1.MODVAR}
                                    <!-- BEGIN saut -->
                                    <div style="height:{SPACE_ROW}px"></div>
                                    <!-- END saut -->
                                 <!-- END giefmod_index1 -->
                              </div>
                           </td>
aratın, bulun ve silin.

Kolay gelsin.

Efastus
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 4559
Yaş : 96
Uyarı yok

http://www.gunceltr.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: wbuletin tarzi ust menu sorunu

Mesaj tarafından cakiltaslari Bir Salı 3 Ağus. 2010 - 23:44

cok saolun yaptim sonunda (:

cakiltaslari
***

Mesaj Sayısı : 185
1 Uyarı

http://www.google.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz