Giriş yap
En son konular
Similar topics
Gizli Hata
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Gizli Hata
Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Torpilli Üye ol Forum Senin Olsun Banneri Forumda var o benim forumum haric her forumda duzgun gorunuyor banner cıkıyor ama menu hizasında porfilime girip web siteme girdiğinizde Göreceksiniz Hala Duruyor Siz Görün Diye Kaldırmadım o banneri nası menünün altına alabilirim
En son Akjanja tarafından Paz 19 Eyl. 2010 - 19:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Gizli Hata

En son Speedy tarafından Paz 19 Eyl. 2010 - 17:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Flood çin Çok Zr Dilerim Ama Ben Sadece misafirlere Gözüksün İstiyorum Forumda Yapılışı var modelresiz herkes yapıo ama benim forumda bişe var her halde altına gitmiyorr
[img ] link [/ img] Yaparsanız Olur. Ama Sadece Misafirler İçin Yazmışsınız. Onu Bilmiyorum. Benim Dediğim Şekilde Menünün Altında Olur Ama Üyelerede Gözükür

» Gizli Hata
» Gizli Mesaj
» Bu kod hata veriyor
» Acil Yardım Gizli içeirk olmuyor!
» facebookta hata verior resim içeride
» Gizli Mesaj
» Bu kod hata veriyor
» Acil Yardım Gizli içeirk olmuyor!
» facebookta hata verior resim içeride
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası