Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz

Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» Site Virüs Sorunu ?
Perş. 1 Ara. 2016 - 12:03 tarafından Speedy

» Eskiden ne popülerdi : )
Paz 27 Kas. 2016 - 23:20 tarafından Sabocan

» Hesap şifremi unuttum
Paz 16 Ekim 2016 - 2:57 tarafından Atiim

» Html - Js bölümü hakkında bilgi
Çarş. 12 Ekim 2016 - 1:08 tarafından snappy

» Modeller de yapılan değişiklik hakkında
Çarş. 12 Ekim 2016 - 0:48 tarafından snappy

» Forum sayfamda reklam yönlerdirme malesef devam ediyor
Çarş. 28 Eyl. 2016 - 4:00 tarafından Atiim

» 7 yıl önce açtığım sitemi silmek istiyorum
Çarş. 28 Eyl. 2016 - 3:48 tarafından Atiim

» Arkadaşlık Sitesi için Api
Ptsi 26 Eyl. 2016 - 3:46 tarafından Niko!

» Dışarıdan alınan domaini siteme nasıl yönlendiririm?
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:45 tarafından Atiim

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
 
 

giriş kısmını nasıl yuvarlak yaparım ?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

??z?ld? giriş kısmını nasıl yuvarlak yaparım ?

Mesaj tarafından Y.F.Master Bir Ptsi 27 Eyl. 2010 - 19:25

arkadaşlar nick ve şifre yazılan text bölümünü yuvarlak biçimde yapılıyodu kenarları onun kodu nedir ?

Y.F.Master
*

Mesaj Sayısı : 36
Banli

http://turkerleri.hareketforum.net/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: giriş kısmını nasıl yuvarlak yaparım ?

Mesaj tarafından вяq Bir Çarş. 29 Eyl. 2010 - 21:23

Giriş Kutucuğunu Oval Yapmak İstiyorsunuz Sanırım ?

вяq
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 1131
Yaş : 164
Banli

http://www.destek.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: giriş kısmını nasıl yuvarlak yaparım ?

Mesaj tarafından *KoRkUsUz* Bir Çarş. 29 Eyl. 2010 - 21:29

Bu kodu ;

Arrow Yönetim Paneli
Arrow Afiş Asmak
Arrow Renkler ve resimler
Arrow Renkler
Arrow CSS Styles

ekleyin.

Kodaki ;

red : yazan kısma istediğiniz renk kodunu yazın.


Kod :

Kod:
.bodyline{
border-width: 2px; border-style: solid; border-color: red;
}

*KoRkUsUz*
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 3721
Banli

http://wikileaks.com/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: giriş kısmını nasıl yuvarlak yaparım ?

Mesaj tarafından Mr.Harry Bir Çarş. 29 Eyl. 2010 - 22:07

@*KoRkUsUz* demiş ki:Bu kodu ;

Arrow Yönetim Paneli
Arrow Afiş Asmak
Arrow Renkler ve resimler
Arrow Renkler
Arrow CSS Styles

ekleyin.

Kodaki ;

red : yazan kısma istediğiniz renk kodunu yazın.


Kod :

Kod:
.bodyline{
border-width: 2px; border-style: solid; border-color: red;
}

Verdiğiniz kod forumu kaplıyor zaten.Arkadaş giriş kısmını Kullanıcı Adı:-Şifre: Kısmını nasıl oval yaparım diyor. Wink

Mr.Harry
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 743
Uyarı yok

http://www.duel-world.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: giriş kısmını nasıl yuvarlak yaparım ?

Mesaj tarafından *KoRkUsUz* Bir Çarş. 29 Eyl. 2010 - 22:12


*KoRkUsUz*
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 3721
Banli

http://wikileaks.com/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: giriş kısmını nasıl yuvarlak yaparım ?

Mesaj tarafından Mr.Harry Bir Çarş. 29 Eyl. 2010 - 22:22

Tamam da bu yine forumun kenarlarını oval yapıyor.Arkadaşın istediği şöyle bir şey...

Spoiler:
http://www.grafikspot.net/login.forum?connexion

Mr.Harry
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 743
Uyarı yok

http://www.duel-world.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: giriş kısmını nasıl yuvarlak yaparım ?

Mesaj tarafından trmetin2u Bir Çarş. 29 Eyl. 2010 - 22:27

hmm bana da lazım oabilir saol...

trmetin2u
Benimle iyi olun, yeni üyeyim

Erkek
Mesaj Sayısı : 19
Yaş : 19
Uyarı yok

http://trmetin2.ace.st/forum.htm

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: giriş kısmını nasıl yuvarlak yaparım ?

Mesaj tarafından FoRuMKuRDu Bir Çarş. 29 Eyl. 2010 - 22:28

*KoRkUsUz* yatak göründü.

clasını bilmediğim için bu kodu kullan ama bazı yerlerdede aynı şekil oval olarak görünebilir mesela profiliniz

input{
-moz-border-radius: 5px;
}


FoRuMKuRDu
/!\ Banlı !!

Erkek
Mesaj Sayısı : 1776
Uyarı yok

http://maxiturk.org

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: giriş kısmını nasıl yuvarlak yaparım ?

Mesaj tarafından *KoRkUsUz* Bir Çarş. 29 Eyl. 2010 - 22:29

Hastayım beyler kusura bakmayın ama yatmıcam FoRuMKuRDu inat Very Happy

*KoRkUsUz*
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 3721
Banli

http://wikileaks.com/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: giriş kısmını nasıl yuvarlak yaparım ?

Mesaj tarafından Mr.Harry Bir Çarş. 29 Eyl. 2010 - 22:35

@FoRuMKuRDu demiş ki:*KoRkUsUz* yatak göründü.

clasını bilmediğim için bu kodu kullan ama bazı yerlerdede aynı şekil oval olarak görünebilir mesela profiliniz

input{
-moz-border-radius: 5px;
}

Verdiğiniz kod Phpbb 2'de çalışıyor mu?
Çünkü ben de çalışmadı. xS

Mr.Harry
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 743
Uyarı yok

http://www.duel-world.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: giriş kısmını nasıl yuvarlak yaparım ?

Mesaj tarafından momenthe Bir Çarş. 29 Eyl. 2010 - 22:39

phpBB2, css'ye ekleyin.. Wink
Kod:
input {
color : #000000;
font: normal 11px Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif;
border-color : #000000;
border-radius: 5px;
-moz-border-radius: 5px;
-webkit-border-radius: 5px;
}

momenthe
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 6284
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: giriş kısmını nasıl yuvarlak yaparım ?

Mesaj tarafından Mr.Harry Bir Çarş. 29 Eyl. 2010 - 22:41

Teşekkürler MemHT

Mr.Harry
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 743
Uyarı yok

http://www.duel-world.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: giriş kısmını nasıl yuvarlak yaparım ?

Mesaj tarafından FoRuMKuRDu Bir Çarş. 29 Eyl. 2010 - 22:44

*KoRkUsUz*
yine yaptın yapacağını Smile

YugiMato
çalışıyor ya eklemişsin hem bu kod tüm sürümlerde çalışır.

MemHT
-webkit-border-radius: bu ne oluyor webkit e aklım takıldı hmm

FoRuMKuRDu
/!\ Banlı !!

Erkek
Mesaj Sayısı : 1776
Uyarı yok

http://maxiturk.org

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: giriş kısmını nasıl yuvarlak yaparım ?

Mesaj tarafından momenthe Bir Çarş. 29 Eyl. 2010 - 22:50

@FoRuMKuRDu demiş ki:MemHT
-webkit-border-radius: bu ne oluyor webkit e aklım takıldı hmm
CSS3 kullanıcaksan, yani gölge-ovallik vs..

Webkit, moz, ve normal olanını kullanmak zorundasın. Her tarayıcı da farklı görünmesini istemiyorsan bunu yapmalısın. (: Ancak internet explorer hariç.

NOT: Opera'dan emin değilim, -ope- yada -op- diye biliyorum.. Belki webkit ile de oluyordur, denemedim. Wink

momenthe
Aktif-Üye !
Aktif-Üye !

Erkek
Mesaj Sayısı : 6284
Uyarı yok

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: giriş kısmını nasıl yuvarlak yaparım ?

Mesaj tarafından StyLes Bir Çarş. 29 Eyl. 2010 - 22:54

İşe Yarıyor cheers

StyLes
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 151
Banli

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: giriş kısmını nasıl yuvarlak yaparım ?

Mesaj tarafından Mr.Harry Bir Çarş. 29 Eyl. 2010 - 23:31

[quote="FoRuMKuRDu"]*KoRkUsUz*
yine yaptın yapacağını Smile

YugiMato
çalışıyor ya eklemişsin hem bu kod tüm sürümlerde çalışır.

MemHT
-webkit-border-radius: bu ne oluyor webkit e aklım takıldı hmm [/quote

Seninkini eklediğimde çalışmıyordu,şu an MemHT'in verdiği kodu kullanıyorum.


Mr.Harry
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 743
Uyarı yok

http://www.duel-world.my-goo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz