Giriş yap
Arama
Haftanın en aktif yollayıcıları
| acarshow | ||||
| GameOver21 | ||||
| Keto_01 | ||||
| versan | ||||
| siyahkara_4141 | ||||
| ramenia | ||||
| esadmin | ||||
| zaferkrd | ||||
| HeR0 | ||||
| Patron |
En son konular
Similar topics
Adım adım forum oluşturmak
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Adım adım forum oluşturmak
Adım adım forum oluşturmak |
1. Ilk önce, Yetkinforum'un sitesine girin. ve "Bedava forum kurmak" resimin üstüne tıklayınız. 2. Versyon seçin Yetkinforum size 4 versyon sunuyor : PBPbb2, PHPbb3, PunBB ve Invision. Versyonu seçtikten sonra forumun temasını seçmelisiniz. Bu bilgileri forum kurulduktan sonra tekrar değiştiribilirsiniz. ![]() 3. Forumun bilgilerini girin Bu sayfada girdiğiniz şifre ve eposta adresi çok önemlidir. Forumunuz ile bir sorun olursa ve aletlere giriş yapmanız gerekiyorsa bu şifreye ve bu eposta adresinize ihtiyacınız olacaktır. ![]() Bu bilgileri forum kurulduktan sonra tekrar değiştiribilirsiniz.
4. şifrenizi tekrar girin ![]() 5. Forum kuruldu Forumunuz başarıyla kuruldu. ![]() ve eposta adresinize yeni bir mesaj gönderildi. Bu mesajda onay linki yoktur, sadece ek bilgiler. ![]() 6. Giriş yapalım Giriş yapmak için kullanıcı adınız Admin olacaktır. Kullanıcı adınızı yönetim paneline ulaşarak değiştirebilirsiniz. ![]() 7. Yönetim Paneline giriş Yönetim Paneline sadece adminler ulaşabilir ç ziyaretciler, üyeler ve moderatörler bu linki göremiyorlar. Bu adres tüm sayfalarda, forumun en altinda olucaktir. ![]() Tebrikler |
| Bu paylaşım Paradiz tarafından hazırlanmış ve sunulmuştur. Anlatımın başka sitelerde yayınlanması yasaktır. © 2010 yetkin-forum.com |

Forum Kuralları + Staff + Grafik Kuralları
-----------------------------------------------------------------
Kurucu şifrenizi mi kaybettiniz ? » çözüm !
Similar topics» HACKER OLMAK ISTIYORUM [9.ADIM]
» Forum Kurallarimiz
» Adım adım forum oluşturmak
» Forum için Tanıtım Kodu oluşturmak ;) (HEPSİ)
» Basitçe Temel Bir HTML Sayfa Oluşturmak
» Forum Kurallarimiz
» Adım adım forum oluşturmak
» Forum için Tanıtım Kodu oluşturmak ;) (HEPSİ)
» Basitçe Temel Bir HTML Sayfa Oluşturmak
1 sayfadaki 1 sayfası