Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz

Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !



Görünüm olarak :



Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» Site Virüs Sorunu ?
Perş. 1 Ara. 2016 - 12:03 tarafından Speedy

» Eskiden ne popülerdi : )
Paz 27 Kas. 2016 - 23:20 tarafından Sabocan

» Hesap şifremi unuttum
Paz 16 Ekim 2016 - 2:57 tarafından Atiim

» Html - Js bölümü hakkında bilgi
Çarş. 12 Ekim 2016 - 1:08 tarafından snappy

» Modeller de yapılan değişiklik hakkında
Çarş. 12 Ekim 2016 - 0:48 tarafından snappy

» Forum sayfamda reklam yönlerdirme malesef devam ediyor
Çarş. 28 Eyl. 2016 - 4:00 tarafından Atiim

» 7 yıl önce açtığım sitemi silmek istiyorum
Çarş. 28 Eyl. 2016 - 3:48 tarafından Atiim

» Arkadaşlık Sitesi için Api
Ptsi 26 Eyl. 2016 - 3:46 tarafından Niko!

» Dışarıdan alınan domaini siteme nasıl yönlendiririm?
Paz 25 Eyl. 2016 - 19:45 tarafından Atiim

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
 
 

sitenin altına flash koymak

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

??z?ld? sitenin altına flash koymak

Mesaj tarafından ferhat1258 Bir Paz 13 Mart 2011 - 18:03

arkadaşlar ben sitemin altına flash banner koymak istiyorum (duyurulara face beğen ve sayaç ekleyebildim) fakat flash banner koyunca site açılmıyo direk olarak o flash banner geliyor karşıma nasıl ekleyebilirim hangi kodları kullanmam gerek?


En son ferhat1258 tarafından Ptsi 14 Mart 2011 - 19:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

ferhat1258
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 112
Uyarı yok

http://x-download.turkproforum.com/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sitenin altına flash koymak

Mesaj tarafından AcıMasıZ Bir Paz 13 Mart 2011 - 18:13

@ferhat1258 demiş ki:arkadaşlar ben sitemin altına flash banner koymak istiyorum (duyurulara face beğen ve sayaç ekleyebildim) fakat flash banner koyunca site açılmıyo direk olarak o flash banner geliyor karşıma nasıl ekleyebilirim hangi kodları kullanmam gerek?

Bunun için :

Kod:
<object>
<embed src="Flash Banner Adresi" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/" type="application/x-shockwave-flash" width="392" height="138">
</embed>
</object>

Düzenliceğin Alanlar :

Flash Banner Adresi :
width : Flashın genişliği
height : Flashın yükselikliği Wink


Kodunu hazırladıktan sonra aşağıdaki konudaki Kod Buraya kısmına sana verdiğim kodu ekle ve kodumuzu Genel Bilgilere ekle Wink

http://destek.yetkin-forum.com/t94264-forum-altyna-kod-eklemek-footer-alt-ust?highlight=sitenin+alt%FDna+kod+klemek

AcıMasıZ
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 837
Yaş : 29
Banli

http://hiperaktif.forum.st/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sitenin altına flash koymak

Mesaj tarafından ferhat1258 Bir Paz 13 Mart 2011 - 18:23

yapamadım gözükmüyo banner http://www.flashvortex.com/download.php?generatorId=316
adresinden yaptım sorun koddamı bendemi Smile

ferhat1258
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 112
Uyarı yok

http://x-download.turkproforum.com/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sitenin altına flash koymak

Mesaj tarafından ferhat1258 Bir Paz 13 Mart 2011 - 18:26

duyurulara direk olarak banner kodunu koyunca sitemin logosunun altında gözüküyo fakat ben bunu aşşağıda gözükmesini istiyorum

ferhat1258
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 112
Uyarı yok

http://x-download.turkproforum.com/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sitenin altına flash koymak

Mesaj tarafından AcıMasıZ Bir Paz 13 Mart 2011 - 18:29

@ferhat1258 demiş ki:duyurulara direk olarak banner kodunu koyunca sitemin logosunun altında gözüküyo fakat ben bunu aşşağıda gözükmesini istiyorum

İşte açıklamamı tam anlamadınız sanırım bakın flash'ınızı ilk verdiğim koda ekleyin sonra anlatımım sonunda verdiğim konudaki kodda yazan Kodunuzu Buraya Ekleyin kodu arasına flash kodunu ekle ve kodu genel bilgilere ekle bu kadar basit Very Happy

AcıMasıZ
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 837
Yaş : 29
Banli

http://hiperaktif.forum.st/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sitenin altına flash koymak

Mesaj tarafından EthanoL Bir Paz 13 Mart 2011 - 18:38

Merhaba ;

Ana sayfa mesajını eklerseniz olabilir örnek görünüm bu alttakini isterseniz kodunu verebilirim ;

Görünüm için : http://forumruya.forum.st/

Ana sayfa mesajındaki flash bölümünün kodunu isterseniz verebilirim.

EthanoL
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 153
1 Uyarı

http://maxi.fforum.biz/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sitenin altına flash koymak

Mesaj tarafından ferhat1258 Bir Paz 13 Mart 2011 - 19:12

Kod:
<script type='text/javascript'>
jQuery(document).ready(function(){
jQuery('div.tualtkod').insertAfter('div#page-footer');
});
</script><div class="tualtkod" align="center">



<object>
<embed src="<script src=" 


http://h2.flashvortex.com/display.php?id=2_1300033224_32457_316_0_468_60_8_2_72 


" type="text/javascript"></script>" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/" type="application/x-shockwave-flash" width="468" height="60">
</embed></object>             


</div>

ferhat1258
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 112
Uyarı yok

http://x-download.turkproforum.com/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sitenin altına flash koymak

Mesaj tarafından AcıMasıZ Bir Paz 13 Mart 2011 - 19:12

@ferhat1258 demiş ki:
Kod:
<script type='text/javascript'>
jQuery(document).ready(function(){
jQuery('div.tualtkod').insertAfter('div#page-footer');
});
</script><div class="tualtkod" align="center">



<object>
<embed src="<script src=" 


http://h2.flashvortex.com/display.php?id=2_1300033224_32457_316_0_468_60_8_2_72 


" type="text/javascript"></script>" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/" type="application/x-shockwave-flash" width="468" height="60">
</embed></object>             


</div>

Evet kardeş bu kodu kullanıcaksın Wink

AcıMasıZ
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 837
Yaş : 29
Banli

http://hiperaktif.forum.st/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sitenin altına flash koymak

Mesaj tarafından ferhat1258 Bir Paz 13 Mart 2011 - 19:14

acımasız senin bahsettiğin şekilde yapınca bu kod çıkıyor doğrumu
fakat bende yine bannerı göstermiyor onun yerine site anasayfamın küçültülmüş görüntüsü geliyor
kodda bi hatamı var

ferhat1258
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 112
Uyarı yok

http://x-download.turkproforum.com/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sitenin altına flash koymak

Mesaj tarafından AcıMasıZ Bir Paz 13 Mart 2011 - 19:21

Sizin için kodu hazırladım buyrun bu kodu kullanın Smile

Kod:
<script type='text/javascript'>
jQuery(document).ready(function(){
jQuery('div.tualtkod').insertAfter('div#page-footer');
});
</script><div class="tualtkod" align="center">

<embed src="http://h2.flashvortex.com/files/72/2_1300033224_32457_316_0_468_60_8_2_72.swf" width="380" height="50"></embed>

</div>

AcıMasıZ
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 837
Yaş : 29
Banli

http://hiperaktif.forum.st/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sitenin altına flash koymak

Mesaj tarafından ferhat1258 Bir Paz 13 Mart 2011 - 19:22

direk genel bilgileremi kopyalıcam

ferhat1258
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 112
Uyarı yok

http://x-download.turkproforum.com/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sitenin altına flash koymak

Mesaj tarafından ferhat1258 Bir Paz 13 Mart 2011 - 19:25

saol çalıştı birşey daha sorabilirmiyim
flash banner sayacın üstüne nasıl koyucam yani sayacı bannerın altına koymak istiyorum üstünde güzel durmadı Smile

ferhat1258
***

Erkek
Mesaj Sayısı : 112
Uyarı yok

http://x-download.turkproforum.com/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sitenin altına flash koymak

Mesaj tarafından AcıMasıZ Bir Paz 13 Mart 2011 - 19:25

@ferhat1258 demiş ki:direk genel bilgileremi kopyalıcam

Kodu sayaçtan önce koy Wink

AcıMasıZ
*****

Erkek
Mesaj Sayısı : 837
Yaş : 29
Banli

http://hiperaktif.forum.st/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

??z?ld? Geri: sitenin altına flash koymak

Mesaj tarafından Carucci Bir Salı 15 Mart 2011 - 1:25

Cözüldügüne göre,
Kilitliyorum.


Kimileri toprak kadar kıymetli, kimileri bir ot kadar değersiz.
Yetkinforumun genelmoderatörü... Cool

Carucci
GenelModeratör
GenelModeratör

Erkek
Mesaj Sayısı : 6685
Yaş : 22
Uyarı yok

http://www.hayatimdizi.net/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz