Giriş yap
Arama
Haftanın en aktif yollayıcıları
| acarshow | ||||
| GameOver21 | ||||
| Keto_01 | ||||
| versan | ||||
| siyahkara_4141 | ||||
| ramenia | ||||
| atakan22m | ||||
| -ByDenqeSiz- | ||||
| [GM].SusKuNg | ||||
| esadmin |
En son konular
Similar topics
ban kontrolü nedir ?
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
ban kontrolü nedir ?
ban kontrolü nedir ? |
Ban kontrol sistemi nedir ? Ban kontrol sistemi yönetim panelinde bulunuyor, bu nedenden dolayı sadece forum yöneticileri bu sistemi kullanmaya izinleri vardır. Ban kontrol paneli sayesinde, üyelerinizi 3 seçeneğe göre engelleyebilirsiniz : eposta / IP adresi / kullanıcı adı. ==>Yönetim paneli > kullanıcı yönetimi & gruplar > Kullanıcı Yönetimi > ban kontrolü. Nasil üye banlanır ? Banlamak istediğiniz üyenin kullanıcı adını hatırlamıyorsanız, "Search username" seçeneği ile araştırabilirsiniz. ![]() Kullanıcı adı bulduktan sonra, MemHT nickinin üstüne tıklayabilirim. Nicki otomatik olarak "Kullanıcı adı" olan kutuya ekleniyor. Tarih ve neden bildirdikten sonra "eklemek" resmin üstüne tıklayabilirim. ![]() Memht'i engellemekten vazgeçtim ve engelli kaldırmak istiyorum. Bunun için, sayfanın altına iniyorum ve "Unban one or more usernames" seçeneği kullanıyorum. ![]() IP adresi ve Eposta adresi banlama sistemleri aynıdır. Ip adresi araştırdığınız zaman birkaç eposta adresi çıkabilir. En çok kullananları banlamanızı öneririm. Iyi forumlar ![]() |
| Bu paylaşım Paradiz ve Gamze tarafından hazırlanmış ve sunulmuştur. Anlatımın başka sitelerde yayınlanması yasaktır. © 2010 Yetkinforum.com |

Forum Kuralları + Staff + Grafik Kuralları
-----------------------------------------------------------------
Kurucu şifrenizi mi kaybettiniz ? » çözüm !
1 sayfadaki 1 sayfası