Giriş yap
En son konular
Similar topics
Yetkinforum Ilanları N°4 : oXo ile röportaj!
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Yetkinforum Ilanları N°4 : oXo ile röportaj!
Yetkinforum, bu sefer forumun eski yetkilisi ve moderatör grubunun ilk üyelerinden biri olan oXo ile röportaj yaptı. Kendisi forumun eski üyelerinden olduğu için bakalım forum için neler düşünüyor? Bu soruları cevaplarken fazlasıyla düşündü ve tüm forumu özlediğini söyledi. ![]() ~~~~~~ YetkinForum: Her şeyden önce sen kimsin? Kendini bize tanıtır mısın?
YetkinForum: Yetkinforum'u nasıl bulduğun ile başlayalım. Yetkinforum'u nereden nasıl buldun?
Yetkinforum'u bulmak gerçekten zor olmadı. Yetkinforum Türkiye'de tam bir ortam kurdu, tüm fan siteleri buradan açıldı! Ben Yetkinforum'u alt linkler ile buldum. YetkinForum: Sizce Yetkinforum neden bu kadar popüler ve vazgeçilmez bir servis oldu?
YetkinForum: Başarılı bir yetkiliydin, neden forumdan ayrılmak istedin?
Neden geri dönmek istemedin? Çünkü internetim servisten ayrıldıktan sonra kapatıldı ve yerime daha kaliteli moderatörlerin geleceğine emin olduğum için geri dönmek istemedim. Bu benim içimi her zaman çok rahatlattı. Doğru da; şuan tüm staff harika! Bu yönde bana en destek olan Atakan kardeşimdi, her zaman beni çağırdı fakat gelemezdim, ailevi sorunlarım vardı. Daha sonra aradan çok uzun zaman geçtiği içn çok bilgi kaybettim, Yetkinforum bıraktığım gibi değildi. Daha fazla gelişmişti ve bunlardan haberim yoktu. YetkinForum: Moderatör grubunun ilk yetkililerinden birisin. Bu nasıl bir duyguydu?
YetkinForum: Yetkinforum senin için ne anlam ifade ediyor, ne düşünüyorsun?
Gerçekten bir çok özel zamanlarım burada geçti. Aramızdan bazı arkadaşlarımız ayrıldı, bazen güldük, bazen üzüldük. Ayrılsam da her zaman Yetkinforum bende çok ayrı bir yere sahip olacak. YetkinForum: Seni foruma bağlayan en büyük etken neydi?
YetkinForum: Sen gittikten sonra forumda bir çok değişiklik oldu. Foruma bağlanmadığın için bilmiyor olabilirsin, fakat şimdi bağlandın ve nasıl?
YetkinForum: Yetkinforum'un genel yönetmeni Paradiz için ne düşünüyorsun? Senin açından nasıl biri?
YetkinForum: oXo ne demek?
YetkinForum: Servise geldiğinde ne gibi zorluklar yaşadın?
YetkinForum: Sence serviste yaşanan en büyük zorluk neydi?
YetkinForum: Son olarak neler söylemek istersin?
~~~~~~ Bu röportaj için oXo'a çok teşekkür ederiz. YetkinForum, çok yakında yeni bir ilan hazırlayacak! By Atiim YetkinForum ekibi. |

Forum Kuralları + Staff + Grafik Kuralları
-----------------------------------------------------------------
Kurucu şifrenizi mi kaybettiniz ? » çözüm !
Similar topics» Yakışıklıyla röportaj
» Türkiyedeki Japonlarla Röportaj
» Kim Hyun Joong Röportaj
» Yetkinforum Ilanları N°1 [Röportaj] : Başarısının sırrı nedir?
» Yetkinforum Ilanları N°3 : Paradiz ile röportaj!
» Türkiyedeki Japonlarla Röportaj
» Kim Hyun Joong Röportaj
» Yetkinforum Ilanları N°1 [Röportaj] : Başarısının sırrı nedir?
» Yetkinforum Ilanları N°3 : Paradiz ile röportaj!
1 sayfadaki 1 sayfası