Giriş yap
En son konular
Similar topics
Forum Widgetları Hakkında...
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Forum Widgetları Hakkında...
Arkadaşlar merhaba
Bu sitedeki gibi http://www.pottersarmy.net/ forum widgetlerimi nasıl koyabilirim? Yani ben koyduğum zaman forumun üstünde oluyor. Yani verdiğim sitedeki gibi forumun soluna yerleşmiyor? Site forumotion yani yetkinforum sitesi. Nasıl çözebiliriz bu sorunu acaba?
Yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler...
Bu sitedeki gibi http://www.pottersarmy.net/ forum widgetlerimi nasıl koyabilirim? Yani ben koyduğum zaman forumun üstünde oluyor. Yani verdiğim sitedeki gibi forumun soluna yerleşmiyor? Site forumotion yani yetkinforum sitesi. Nasıl çözebiliriz bu sorunu acaba?
Yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler...
En son Mf eRKan tarafından Paz 9 Ekim 2011 - 17:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Forum Widgetları Hakkında...
Normal Widget koymak için bu konuyu inceleyin solda yada sağda çıkması içinde modelerdeki overal header new kısmını sıfırla...
Hee bu modeller ile mi yapılabiliyor? Yukarıda verdiğim sitedeki forum widgetleri? :O
Mf eRKan demiş ki:Hee bu modeller ile mi yapılabiliyor? Yukarıda verdiğim sitedeki forum widgetleri? :O
yok verdiğin sitedeki normal hali seninki modeler ile yapılmış hali.
Kusura bakmayın ama anlamadım.
Bu sitedeki forum widgetleri yani sol taraftaki
bu widgetlar gibi yapamadım ben. Yani forumun üstüne çıktı, sol tarafına değil. :S
Umarım tam olarak anlatabilmişimdir.
bu widgetlar gibi yapamadım ben. Yani forumun üstüne çıktı, sol tarafına değil. :S
Mf eRKan demiş ki:Kusura bakmayın ama anlamadım.
bu widgetlar gibi yapamadım ben. Yani forumun üstüne çıktı, sağ tarafına değil. :S
tamam onu anladım onun ki normal zaten sendeki hali normal değil modeler ile yapılmış normal halinde solda ve sağda olur modelerden yani Yöentim Paneli>Afiş Asmak>Modeller>Genel Yönetim>overall_header kısmını sıfırlamalısın yada benim orada başka kodlarım var diyosan Şu konudaki 2. işlemi tersten yaparsan sorunun çözülür.Umarım anlata bilmişimdir...
Mf eRKan demiş ki:Çok güzel anlattınız teşekkür ederim ama modellerim kapalı.
kapalı olabilir eski bir forumsa eskiden yaptıpğınız ayarlar kalmış olabilir sıfırla istersen.
Ben bu temayı hitskin' den buldum. Şimdi ben modelleri sıfırlarsam şuanki temada değişiklik olur mu? Yani uğraştıracak, büyük değişiklikler?
http://hptr.forum.st/forum
Mf eRKan demiş ki:Ben bu temayı hitskin' den buldum. Şimdi ben modelleri sıfırlarsam şuanki temada değişiklik olur mu? Yani uğraştıracak, büyük değişiklikler?
normal şartlarda temaya bişey olmaz temayla normal olarak bi alakası yok ama bilemem yinede
Sıfırladım ama hala ekleyince orada görünüyor. Resim ekledim. Sol taraftaki anket gibi.
Mf eRKan demiş ki:Sıfırladım ama hala ekleyince orada görünüyor. Resim ekledim. Sol taraftaki anket gibi.
bilmiyorum tam olarak sorunu anlamadım ama bir kaç widget daha ekle onun altına öyle dene bide istersen
6,7 tane daha widget ekledim ama olmadı malesef yine.
Yetkinforum yetkilileri, bu konuya el atarsa sevinirim.
Mf eRKan demiş ki:6,7 tane daha widget ekledim ama olmadı malesef yine.
bide şu konuyu incele bakalım bi...
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki;
İlginiz için çok teşekkürler.
Ama yine olmadı. Resim ekledim hep aynı yerde bir türlü o sitedeki gibi olmuyor!
İlginiz için çok teşekkürler.
Ama yine olmadı. Resim ekledim hep aynı yerde bir türlü o sitedeki gibi olmuyor!
Siteni Düzenlemede Yardım Edebilirim
Öncelikle Oradaki Widget'ın Başına
Koy,
Sonrada Sonuna;
Öncelikle Oradaki Widget'ın Başına
- Kod:
<center>
Koy,
Sonrada Sonuna;
- Kod:
</center>
Olmadı malesef.
YETKİNFORUM YETKİLİLERİ BÖYLE BİRŞEYİN OLABİLİRLİĞİ HAKKINDA LÜTFEN BİLGİ VERSİN!
YETKİNFORUM YETKİLİLERİ BÖYLE BİRŞEYİN OLABİLİRLİĞİ HAKKINDA LÜTFEN BİLGİ VERSİN!
Flood yaptığımı sakın düşünmeyiniz. Sadece yardım istiyorum...
NOT___________________________
SORUNUM "TuaL" yardımıyla çözülmüştür.
NOT___________________________
SORUNUM "TuaL" yardımıyla çözülmüştür.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası