Giriş yap
En son konular
Similar topics
IP butonu ekleme ?
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
IP butonu ekleme ?
Mrb arkadaşlar ben aşağıdaki gibi siteme IP ye bakma butonu eklemek istiyorm yardımcı olur musun?
Karıştırdım bi türlü bulamadım xD...
Karıştırdım bi türlü bulamadım xD...
En son MoDe XL tarafından Ptsi 15 Şub. 2010 - 16:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: IP butonu ekleme ?
Yönetim Paneli /Afiş asmak/renkler ve resimler/resim yönetimi/gelişmiş mod/Tuşlar
Bu mesajı gönderenin IP adresine bak yazısının sağında resim yolla var onun üzerindede bi adres bulunur o adresi sil IP butonu resminin linkini yapıştır alttan gönder de yada link in yoksa Bu mesajı gönderenin IP adresine bak sağında resim yolla var ona tıkla Gözat' a bas IP butonun nerdeyse onun üzerine tıkla daha sonra aç de daha sonra yolla de karşına bir link gelecek o link kopyala Bu mesajı gönderenin IP adresine bak sağ tarafında resim yollanın üzerindeki linki sil kopyaladığın linki yapıştır gönder.
Bu mesajı gönderenin IP adresine bak yazısının sağında resim yolla var onun üzerindede bi adres bulunur o adresi sil IP butonu resminin linkini yapıştır alttan gönder de yada link in yoksa Bu mesajı gönderenin IP adresine bak sağında resim yolla var ona tıkla Gözat' a bas IP butonun nerdeyse onun üzerine tıkla daha sonra aç de daha sonra yolla de karşına bir link gelecek o link kopyala Bu mesajı gönderenin IP adresine bak sağ tarafında resim yollanın üzerindeki linki sil kopyaladığın linki yapıştır gönder.
Geri: IP butonu ekleme ?
=>Yönetim Paneli
=>Afiş Asmak
=>Resim Yönetimi
=>Tuşlar
=>Bu mesajı gönderenin IP adresine bak
Karşısında Yazan Adresi Silip
https://i.servimg.com/u/f64/14/54/92/29/110.jpg
Bunu Yaz
=>Afiş Asmak
=>Resim Yönetimi
=>Tuşlar
=>Bu mesajı gönderenin IP adresine bak
Karşısında Yazan Adresi Silip
https://i.servimg.com/u/f64/14/54/92/29/110.jpg
Bunu Yaz
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası