Giriş yap
En son konular
Similar topics
Resim Gözükmüyo !
2 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Resim Gözükmüyo !
Sitemde durup dururken resimlerde |X| şu çarpı işareti çıkıyo üstelik resmin gözükmemesi içinde bi neden yok neden böyle oluyo? resmin düzelmesi için bikaç defa "resmi göster" demem gerekiyo ama zaten bi bağlantıya tıklayıp sayfayı yenilediğimde falan bu sefer başka resmler gözükmüyo..
Yani ne upload süresi dolu, nede bska bi neden var. Olan resmler ikonlar filan durup dururken kayboluyo.
Bu sorun düzeltilsn lütfen.. Yda benim sitemlemi ilgili öğrenmek istiyorum.
Yani ne upload süresi dolu, nede bska bi neden var. Olan resmler ikonlar filan durup dururken kayboluyo.
Bu sorun düzeltilsn lütfen.. Yda benim sitemlemi ilgili öğrenmek istiyorum.
En son Xoxo - Gossip Girl tarafından Cuma 5 Mart 2010 - 17:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
xoxo~- ****
-
Geri: Resim Gözükmüyo !
Merhaba,
Site adresiniz profilinizde yazılı olan ise resimler görünüyor. Sorun tarayıcınızda veya internet bağlantınızda olabilir. Tarayıcı geçmişinizi temizledikten sonra tekrar dener misiniz?
Site adresiniz profilinizde yazılı olan ise resimler görünüyor. Sorun tarayıcınızda veya internet bağlantınızda olabilir. Tarayıcı geçmişinizi temizledikten sonra tekrar dener misiniz?
hyr tabiki resimler gözüküyo ama arasıra gözükmediği oluyo ayrıca bazen bazı resmler oluyo, yani 2. açtığımda ilk gözükmeyenler gözüküp, gözükenler kaybolabiliyor.
xoxo~- ****
-
Öyle bir durumda tarayıcı geçmişinizi temizleyip siteye girin. Linklerde sorun olmadığı sürece resimlerin görünmemesi söz konusu olmaz. Tarayıcı geçmişi doldukça bu tarz sorunlar olabilir.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası