Giriş yap
En son konular
Similar topics
Yetkinforumdan domain nasıl alınır ve silinir ?
1 sayfadaki 1 sayfası
Yetkinforumdan domain nasıl alınır ve silinir ?
Domain nasıl alınır ? |
Merhaba, Domain almayı düşünüyorsanız, Yetkinforum hizmetlerini kullanmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde adresiniz %100 değişecektir ve www.siteadresi.com/index şeklinde olacaktır. Site adresi yönetim panelinde de değişiyor. • Ücretli alan adlarının ne gibi yararı olur ? - Arama motorlarında daha çok indexlenirsiniz. - Forumunuzun bulunması daha kolay olur - Arama motorlarında daha yukarlarda olursunuz, buda hit kazanmanizi saglar. • Nasıl domain alınır ? Domain almanız için, 1600 krediye sahip olmanız gerekiyor. Yönetim paneli Çeşitler Kredileri kullanmak -> Kredileri kullanmak sayfasında, domain ismine tıklayın. Domain isminin kontrolü adlı sayfa gelecek. Bu sayfada domain adresimizi test edeceğiz (kullanılıyor mu ? kullanılmıyor mu ? diye) Domain ismini ayırtmanız gerekiyor. Ve, domain alışverişini resmileştirmek için bir form doldurmamız istenecektir. Formu eksiksiz doldurun. Aksi halde talebiniz reddedilecektir. Forumlar ile ilgilenen teknisyenler doldurduğunuz formu inceleyip, isteğinize yanıt verecektir. Cumartesi ve Pazar günleri adresin onaylanmasını beklemeyin, bu günlerde domainlere bakılmıyor. Hafta içi isteğinize yanıt gelecektir. 5 gün olmadan, foruma "Alan adı onaylanmadı" diye konu açmayın. 5 gün olduysa ve alan adı onaylanmadı ise yeni bir konu açabilirsiniz. • Domani nasil silebilirim ? ► Yönetim Paneli ► Çeşitler ► Kredilerin yönetimi (altından) ► Kredi kullanmak ► Domain ismi |
Bu paylaşım Atiim ve Carucci tarafından hazırlanmış ve sunulmuştur. Anlatımın başka sitelerde yayınlanması yasaktır. © 2011 yetkin-forum.com |
1 sayfadaki 1 sayfası