Giriş yap
En son konular
Similar topics
Facebook bağlantı sistemi
1 sayfadaki 1 sayfası
Facebook bağlantı sistemi
Facebook bağlantı sistemi |
Merhaba, 1.Facebook bağlantı sistemi: Facebook bağlantı sistemi ile arkadaşlarını daha kolay davet edebilecek, daha kolay kayıt ve giriş sağlayabileceksin. Bu uygulama için kurucunun Facebook hesabı olması gerekir. Yok ise oluşturmanız gerekir. Bu modülü yapmak için:
2.Kimliğinizi tanıtın ve modülü aktif edin: Yönetim paneli > Modüller > Facebook connect Adımları takip edin. a - Kimliği tanıtmak için kod numarasına ihtiyacınız var. Uygulamayı yapalım : Daha sonra Facebook DEVELOPERS açılacaktır. (Önemli Not: Formu doldurduktan sonra sayfa %98 boş gelecektir. Telaşlanmayın, boş sayfa olsa bile işleminiz tamamlandı!) Kodunuzu almak için bağlanın: https://www.facebook.com/developers/ Sağ bölümde "Uygulamalarım" kısmı göreceksiniz. Orada forumun ismi olması gerek, tıklayın. b- "Uygulama ID'si" yazan yerdeki kodu alalım! Ok ile gösterilen yere yapıştırın. c - Modülü aktif edelim. 3. Seçenekler: Aktif edin. Davet mesajını değiştirebilirsiniz. Sevimli mesajlar size her zaman yararlı olur. Giriş ve kayıt ayarları: a - "Ben yeni bir kullanıcıyım ve bir foruma üye olmak istiyorum" Associate your Facebook account yazısına tıkladıktan sonra Facebook hesabımız açık değil ise açmamız gerekir. Bunun için sayfadan ayrılmanıza gerek yok! Siz olduğunuzu doğruladıktan sonra bilgiler otomatik olarak gelecektir !!! (nick + e-posta) Böylece üye olma işlemi oldukça kolay oluyor !!! Facebook ile kolay girişte yapabilirsiniz. Yine bilgiler otomatik gelecektir !!! : b- "Ama ben bu forumun eski bir kullanıcısıyım ve Facebook ile kolay bağlanmak istiyorum" Bundan basit ne var ? Teknisyenler bunu da düşündüler ! Forum > Profil > Seçenekler > "Associate your Facebook account" yazısına tıkladığınızda bu işlem tamamlanacaktır : Böylece kayıt ve giriş işlemi ayarları bitiyor. Gördüğünüz gibi, her şey giderek kolaylaşıyor! 4. Arkadaşlarını davet et: Forumdaki herkes (üyeler, yönetim, kurucu...vb) arkadaşlarını davet edebilir ! Forum > Profil > Facebook invites Bu bölümde arkadaşlarınızı göreceksiniz! En fazla 26 kişi seçebilirsiniz ve tekrar, tekrar yaparsanız 26x yapabilirsiniz. Facebook bağlantı ayarları ve açıklamaları tamamlandı! Yetkinforum'un muhteşem yeniliklerini bekleyin. Saygılarımızla, Yetkinforum Ekibi. |
En son Atiim tarafından Çarş. 28 Tem. 2010 - 7:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Geri: Facebook bağlantı sistemi
Merhaba,
Facebook'dan hata alanlar var sanırım.
İnceleyin ;
1 -
2 - Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi *hata verecektir*. Ancak bu hatayı önemsemeyin ve *Go Back*'e tıklayın.
Daha sonra Facebook'un ana sayfasına gidin (https://facebook.com )
Ve : Hesap Uygulama Ayarları Geliştirici Sağ taraf'da uygulamaları göreceksiniz. Üstte anlatım var, buradan sonra devam edebilirsiniz.
Facebook'dan hata alanlar var sanırım.
İnceleyin ;
1 -
2 - Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi *hata verecektir*. Ancak bu hatayı önemsemeyin ve *Go Back*'e tıklayın.
Daha sonra Facebook'un ana sayfasına gidin (https://facebook.com )
Ve : Hesap Uygulama Ayarları Geliştirici Sağ taraf'da uygulamaları göreceksiniz. Üstte anlatım var, buradan sonra devam edebilirsiniz.
Geri: Facebook bağlantı sistemi
CSS Kodları
-------------------
Facebook logosundan, renklerinden veya stilinden memnun değilseniz bu kodlar işinize yarayacaktır.
CSS'e eklemeniz gereken kodlar
.... olarak belirttiğim yerlere istediğiniz şeyleri yazmalısınız. (örn : font-family: 'arial', 'tahoma'; gibi)
Logo
-------------------
Facebook logosundan, renklerinden veya stilinden memnun değilseniz bu kodlar işinize yarayacaktır.
CSS'e eklemeniz gereken kodlar
- Yada stilini değiştirmek :
.fb_or {
.... }
Facebook butonu için :
.fb_button {
.... }
.fb_button_text {
.... }
.fb_button_rtl {
.... }
.... olarak belirttiğim yerlere istediğiniz şeyleri yazmalısınız. (örn : font-family: 'arial', 'tahoma'; gibi)
- ve Facebook buton logosunu değiştirmek/üzerinde oynamak :
.fb_button {
background: url(http://static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/zDYYQ/hash/deh9tyqv.png);
Logo
1 sayfadaki 1 sayfası