Giriş yap
En son konular
Similar topics
html giriş sayfası yapılmıyor mu şuan?
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
html giriş sayfası yapılmıyor mu şuan?
Oldukça fazla sayıda deneme yaptım ama bir türlü html giriş sayfası olmuyor yetkin-forum.com bağını kullanmanız gerek diyor sürekli kullandığım halde acaba şuan forumlarda yaşanan sorunlardan dolayı mı böyle bi sorun var yoksa benden kaynaklanan bişey var?
En son SüKûT tarafından Ptsi 8 Ağus. 2011 - 12:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: html giriş sayfası yapılmıyor mu şuan?
Merhaba,
İçinde Yf adresi var,engelli olduğundan çalışmıyor.
- Kod:
<a href="http://www.yetkinforum.net" target="_blank"></a>
İçinde Yf adresi var,engelli olduğundan çalışmıyor.
e engelli olsada sayfayı onaylaması gerek en azından sayfayıda onaylamıyor yani sürekli bunu ekleyin diyor.
GaMze demiş ki:Bazı üyelerde var bu sorun. Engelden sonra oldu hepsi.
Allah Allah inşallah kısa sürede düzelir.Aslında zaten normalde bu site dahil olmak üzere giremiyordum proxygizlen v.s tarz sitelerle açılıyordu dns ayarlarını değiştirdim sorunsuz giriyor şimdi aslında onunda düzelmesi lazım ama nedense yetkin-forum.com ve yetkinforum.net adreslerine girmiyor hala siz girebiliyomusunuz acaba?
SüKûT demiş ki:GaMze demiş ki:Bazı üyelerde var bu sorun. Engelden sonra oldu hepsi.
Allah Allah inşallah kısa sürede düzelir.Aslında zaten normalde bu site dahil olmak üzere giremiyordum proxygizlen v.s tarz sitelerle açılıyordu dns ayarlarını değiştirdim sorunsuz giriyor şimdi aslında onunda düzelmesi lazım ama nedense yetkin-forum.com ve yetkinforum.net adreslerine girmiyor hala siz girebiliyomusunuz acaba?
Ben sorunsuz bir şekilde 'yetkin-forum.com' adresine girebiliyorum.
malesef ben onada giremiyorum nedense :S türkiyede oturmuyomusunuz?
En son SüKûT tarafından Paz 7 Ağus. 2011 - 15:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hayır,türkiyede oturuyorum. (:SüKûT demiş ki:malesef ben onada giremiyorum nedense :S türkiyede oturmuyomusunuz?
Noise demiş ki:Hayır,türkiyede oturuyorum. (:SüKûT demiş ki:malesef ben onada giremiyorum nedense :S türkiyede oturmuyomusunuz?
dns ayarlarını değiştirmişsin o halde peki diğer adreslere girebiliyomusun?
SüKûT demiş ki:Noise demiş ki:Hayır,türkiyede oturuyorum. (:SüKûT demiş ki:malesef ben onada giremiyorum nedense :S türkiyede oturmuyomusunuz?
dns ayarlarını değiştirmişsin o halde peki diğer adreslere girebiliyomusun?
Evet,dns ayarlarımı değiştirdim 'yetkinforum.net' adresine giremiyorum.
hmm tamam bende şimdi başka bi dns buldum bende de onun dışındakiler girdi.Düşündüm de sanırım sorunuma şöyle bi çözüm olabilir yani aynı dertten muzadarip olan arkadaşlar varsa önce kapıyı aktif hale getirip onu ana sayfa yazıp sonra da onu kod yardımyla oluşturğumuz html sayfasına yönlendirebiliriz sanırım...
-----------------------------------------------------------------------------
Evet sorun dediğim gibi yapılınca çözülüyor yani konu çözülmüştür...
peki biz nasıl yapacağız diyen arkadaşlar olursada hemen anlatayım öncelikle kapıyı aktif hale getiriyoruz forumumuz da sonra bir widget oluşturuyoruz adını ben yönlendirme yaptım bu tip masa kullanımı kısmını hayır yapıyoruz widget başlığına gerek yok ve kod kısmına da şunu ekliyoruz.
-----------------------------------------------------------------------------
Evet sorun dediğim gibi yapılınca çözülüyor yani konu çözülmüştür...
peki biz nasıl yapacağız diyen arkadaşlar olursada hemen anlatayım öncelikle kapıyı aktif hale getiriyoruz forumumuz da sonra bir widget oluşturuyoruz adını ben yönlendirme yaptım bu tip masa kullanımı kısmını hayır yapıyoruz widget başlığına gerek yok ve kod kısmına da şunu ekliyoruz.
- Kod:
<script language="Javascript">
window.location.href="buraya oluşturduğumuz html sayfasının adresi gelecek yada her nereye yönlendireceksek işte"
</script>
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası