Giriş yap
En son konular
Similar topics
Değişik Bir Toolbar
1 sayfadaki 1 sayfası
Değişik Bir Toolbar
Değişik Bir Toolbar |
Öncelikle bu adrese gitmelisiniz. Tıklayın. Gerekli bilgileri dolduruyoruz,dili Türkçe olarak değiştiriyoruz ve "next" butonuna tıklıyoruz. Açılan sayfada ilk önce ikon ile ilgileniyoruz ve 1 numaradaki "change" seçeneğine tıklıyoruz. İlk seçeneği seçerseniz kendi sitenizin ikonunu kullanır. İkinci seçenek galeriden seçiyor. Üçüncü seçenek ise upload etmek için. Orayı hallettikten sonra sağ tarafa geçip temayı seçiyoruz. (2) Next diyoruz. (3) Yukarıdaki görüntü de,sayfanın en altındaki önizleme. Yukarıdaki gibi bir sayfa göreceksiniz,Toolbar içindeki eklentileri gösteriyor. Kaldırmak istediğiniz eklentinin üzerine gelince "remove from toolbar" yazısı çıkıyor. Tıkladığınız zaman,eklentiyi toolbar içinden kaldırmış oluyorsunuz. Aşağıda örneği var. Sonraki adımda,seçtiğiniz eklentilerin adresini girmenizi istiyor. Bu toolbar deneme olduğu için ben tüm adres kısımlarına Yf Facebook adresini yazdım. Siz,kendi Twitter,Facebook,Rss vs. adreslerinizi yazın. Done! Çıkan sayfada "ınstall on websites and other blog platforms" seçeneğini seçiyoruz. Sağ tarafta kod bölümü açılacak,kodu kopyalıyoruz. Kodu sitenize ekleyince bu şekilde görünecek,tabii bu en basit hali. İstediğiniz şekilde kişiselleştirebilirsiniz. Kodu ekleyeceğiniz yer,
Kolay gelsin. |
Bu paylaşım Gamze tarafından hazırlanmış ve sunulmuştur. Anlatımın başka sitelerde yayınlanması yasaktır. © 2011 Yetkinforum.com |
1 sayfadaki 1 sayfası