Giriş yap
En son konular
Similar topics
[Yeni güncelleme] Yönetim panelinin yeni versyonu !
1 sayfadaki 1 sayfası
[Yeni güncelleme] Yönetim panelinin yeni versyonu !
Yeni güncelleme |
Merhaba, Yetkinforum'un seçimlerinin kullanışları daha eğlenceli ve sezgili olması için,(anasayfa partisini) ve yönetim panelinin grafiğini yeniden ergonomik bir şekilde yaratık. Yani, forumlarınız için yeni V3.0 yönetim paneli versiyonu bulunmaktadır .Buraya alta yazıldığı gibi yönetmenizden «Yönetim interfasını değiştir» linkini tıklayarak giriş yapabilirsiniz : Bunun fonksiyonu aynı kalıyor.Ana değişikler yönetim panelinin anasayfasında bulunuyor, bunlara yeni modül ekleyerek daha oyunlarla ilgili yaptık. «Gelişmiş» modunda bunlar bulunmaktadır : - Yeni üyeler : tarih, eposta ve foruma en son kayıt olan 5 kişiyi yazıyor. - Kullanıcı aramak : Forumunuza kayıt olan her kullanıcıyı buluyor ve buna giriş yapma imkanı veriyor. - Sentez: Kredilerinizin ve yaptığınız transaksiyonların durumunu belirtiyor. - Forumunuzu değerlendirin : kredi ve yönetim temalarına göre kısaltma. - Ilanlar ve güncelleştirmeler : destek forumununa rubrikle aynı isim olduğu RSS içeriyor. - Istatistikler : forumunuzun istatistikleri. - Kim hatta : forumunuzda bulunan üye ve ziyaretçileri gösteriyor. «Gelişmis» modundan «basit» moda geçerseniz modüller ya görünür ya görünmez.Basit mod sadece bu modülleri gösteriyor : - Birinci adımlarım - Alet kutusu - Ilanlar ve güncelleştirmeler Yönetim panelin V2.0 eski versiyonu kalıcaktır. Altaki «Yönetim interfasını değiştir» linkini tıklayarak giriş yapabilirsiniz : Saygılarımızla |
© 2010 Yetkinforum.com |
1 sayfadaki 1 sayfası