Giriş yap
En son konular
Similar topics
Forumumun Kapısı Hakkında Sorular [Açil]
+4
FiErOzGuR
CuriousGraph'
GoodLuck
KinqWolf
8 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Forumumun Kapısı Hakkında Sorular [Açil]
Sayın Görevliler Forumumun Kapısı Hakkında Bir Kaç Sorum Var Resimdede Belirttigim Gibi ''Okunma Komple'' Yazısını Nasıl Degiştirrim Ortalamakta İstiyorum Birde Orda Bozuk Bir Resim Var O Resmi Ne Anlama Gelio Yardımcı Olurmusunuz Birde 'Okunma Komple' Yazısına Tıklayınca Direk Konuya Gitmiyor Gene Kapıda Tamamını Gösteriyor Ben Direk Konuya Gitmesini İstiyorum Nasıl Ayarlayabilririm.
https://2img.net/h/oi54.tinypic.com/2po30it.png
Birde Ayarlara Baktım Sadece 1 Tane Katagoriye Yazılanları Gösteriyor Ben Hepsine Yazdıgım Yazıların Kapıda Olmasını İsyiyorum Nasıl Yapabilirm
Birde Ayarlara Baktım Sadece 1 Tane Katagoriye Yazılanları Gösteriyor Ben Hepsine Yazdıgım Yazıların Kapıda Olmasını İsyiyorum Nasıl Yapabilirm
En son KinqWolf tarafından Cuma 16 Eyl. 2011 - 13:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Geri: Forumumun Kapısı Hakkında Sorular [Açil]
[Oku komple]yazısı sanırım,o yazıyı değiştiremezsiniz.
Tmm Peki Sadece 1 Katagoride Paylaştıklarım Kapıya Gidiyor Onu Nasıl Yaparım.Ben Her Katagoride Paylaştıgımın Kapıya Gİtmesini İstiyoru. Resim Düzelmiş.
KinqWolf demiş ki:Sayın Görevliler Forumumun Kapısı Hakkında Bir Kaç Sorum Var Resimdede Belirttigim Gibi ''Okunma Komple'' Yazısını Nasıl Degiştirrim Ortalamakta İstiyorum Birde Orda Bozuk Bir Resim Var O Resmi Ne Anlama Gelio Yardımcı Olurmusunuz Birde 'Okunma Komple' Yazısına Tıklayınca Direk Konuya Gitmiyor Gene Kapıda Tamamını Gösteriyor Ben Direk Konuya Gitmesini İstiyorum Nasıl Ayarlayabilririm.
modelerin açıkmı ?
Merhaba, - Büyük haft ile yazmak yasaktır. - Renkler ve kalın yazısı üyeler için yasaktır, sadece Staff Ekibi moderasyon için kullanabilir. Forumun kurallarını tekrar okumalısınız : Forumun genel kuralları Saygılarımızla, Forumun Ekibi. |
Şu Paralı Olanmı Oysa Açık Degil Açıcam Ama Ordanmı Düzeltilir Anlatsan?
Tmm anladım diger dediklerim para ile oluo peki neden bu tek olarak seciyor hepsini almıyor ınu anlamıyorum.
bu gösterdiğiniz sadece belli bölümdeki konular için o yüzden sadece birini seçebilirsiniz.burdaki ne dediğinizde açılmamış bi resim ya linki bozuk yada daha açılmamış bi resim.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası