Giriş yap
En son konular
Similar topics
Siteme giremiyorum
+11
HarbiYardım
alielmas825
►By Kanunsuz
xxxxcrazyxxxx
GoodLuck
Pontus
Gozzi
SüKûT
Discoley
PasteuR
(SALVADOR)
15 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Siteme giremiyorum
siteme daha dün akşam girdim ama şimdi giremiyorum
dns ayarım ayarlı
internetim var
reklam gibi olmasın
http://adrenalin.fforum.biz
dns ayarım ayarlı
internetim var
reklam gibi olmasın
http://adrenalin.fforum.biz
Geri: Siteme giremiyorum
Discoley demiş ki:Ben sitenize erişebiliyorum.
türkiye'de oturmuyomusunuz?Bende yetkinforum dışında bi foruma giremiyorum dns ayarları yapılı olduğu halde...
SüKûT demiş ki:Discoley demiş ki:Ben sitenize erişebiliyorum.
türkiye'de oturmuyomusunuz?Bende yetkinforum dışında bi foruma giremiyorum dns ayarları yapılı olduğu halde...
Türkiyede oturuyorum.
Bende kendi forumuma ulaşamıyordum fakat alan adını değiştirince artık ulaşabiliyorum. Sanırım bazı alan adlarına erişim yasaklandı
ace.st
forum.st
eniyiforum.biz
yetkin-forum.com .. gibi alan adlarına erişebiliyorum
ace.st
forum.st
eniyiforum.biz
yetkin-forum.com .. gibi alan adlarına erişebiliyorum
Gozzi- Yetkinemektar
-
(SALVADOR) demiş ki:Şimdi erişiliyor adresi değiştirdim
e giremediğin halde adres adını nasıl değiştirmeyi başardın?
Discoley demiş ki:
Türkiyede oturuyorum.
dns kullanıyomusun peki normal girerken?
Pontus demiş ki:Domainlerinizi değiştirin
malesef öyle bi imkan yok ücretli domain var ikincisi normal uzantı yetkin-forum.com zaten ama hala giremiyorum nedense.
Pontus demiş ki:Domain derken uzantıyı kast ettim.
o da buradakiylen aynı ama buraya girdiğim halde kendi siteme giremiyorum ne hikmetse :S
GoodLuck demiş ki:Bende giremiyorum yetkinforumda bir sorun olmalı
evet banada öyle geliyor.
alielmas825 demiş ki:Ben yeni açtıgım siteye giremiyorum.
YetkinForum'un sonumu desek xD!
Yetkinforum'un sonu falan değil. Öyle bir şey olsaydı hiçbir foruma ulaşamazdınız. Ve ben birçok foruma ulaşabiliyorum
Gozzi- Yetkinemektar
-
ben en iyisini yapıyorum bir blog dağıtım sitesi kuruyorum.. arkadaş gelsin bana hots veriek sınırsız bide domin alıcam para hazır.. arkadaş hostu versin..
forum dağıtmı kuruyorsunuz sonra kapanıyor..
en iyisi blog
forum dağıtmı kuruyorsunuz sonra kapanıyor..
en iyisi blog
HarbiYardım- ***
-
Arkadaşlar Bana Blog ServisindE Yardım Edecek Arkadaşları Profilimdeki Msn Eklesinler !!!
HarbiYardım- ***
-
merhaba...bende arada siteme girişte sorun çıkıyor.ancak birkaç dakika sonra tekrar denediğimde siteye giriş oluyor...isterseniz sizde öle deneyin...eskiden erişim olarak çok fazla zor oluodu bende ama şimdi çok nadiren oluyor.
Merhabalar arkadaşlar,
Yaklaşık 4 gündür devam eden problemi uluslararası forumotion destek forumunda gündeme getirdim. Yetkililerin önerdiği genel çözümler (proxy siteleri kullanarak açma, vb.) bildiğimiz gibi kesin çözümler değil. Kendileri yurtdışında yaşadıkları için çeşitli browserlardan rahatlıkla girebildiklerini belirttiler.
Üstelik 4 yıldır düzenli olarak ödeme yaparak yenilediğimiz forumotion'dan satın aldığımız domain ismimiz de sabit olduğu için ve forumotion'da şu an için açılmayan linke bağlı olduğu için şu an için proxyden girerek forum internet adresini değiştirebilmek ve açılır hale getirmek de mümkün olamıyor.
İncelediğim kadarıyla pek çok forumotion uzantılı site rahatlıkla açılırken bazı uzantıların ve bu uzantılara bağlı domainlerin açılamıyor olması düşündürücü. Önceden olmayan bir problem, son 4 gündür sürmekte.
Proxy'den girilebildiğine göre en azından sitelerimizin açık ve aktif olduğunu görebiliyoruz. Herhangi bir konu ve mesaj kaybı da yok.
Yetkili admin eğer konuyu teknik ekibe aktarırsa (ki açılmayan uzantılar muhtemelen şu an belirlidir) forumlar açılan bir domaine transfer edilebilir. Böylece normal giriş mümkün olabilir diye düşünüyorum.
Gösterilecek hassasiyetten ötürü şimdiden teşekkür ederim.
Redsun
Yaklaşık 4 gündür devam eden problemi uluslararası forumotion destek forumunda gündeme getirdim. Yetkililerin önerdiği genel çözümler (proxy siteleri kullanarak açma, vb.) bildiğimiz gibi kesin çözümler değil. Kendileri yurtdışında yaşadıkları için çeşitli browserlardan rahatlıkla girebildiklerini belirttiler.
Üstelik 4 yıldır düzenli olarak ödeme yaparak yenilediğimiz forumotion'dan satın aldığımız domain ismimiz de sabit olduğu için ve forumotion'da şu an için açılmayan linke bağlı olduğu için şu an için proxyden girerek forum internet adresini değiştirebilmek ve açılır hale getirmek de mümkün olamıyor.
İncelediğim kadarıyla pek çok forumotion uzantılı site rahatlıkla açılırken bazı uzantıların ve bu uzantılara bağlı domainlerin açılamıyor olması düşündürücü. Önceden olmayan bir problem, son 4 gündür sürmekte.
Proxy'den girilebildiğine göre en azından sitelerimizin açık ve aktif olduğunu görebiliyoruz. Herhangi bir konu ve mesaj kaybı da yok.
Yetkili admin eğer konuyu teknik ekibe aktarırsa (ki açılmayan uzantılar muhtemelen şu an belirlidir) forumlar açılan bir domaine transfer edilebilir. Böylece normal giriş mümkün olabilir diye düşünüyorum.
Gösterilecek hassasiyetten ötürü şimdiden teşekkür ederim.
Redsun
bence paylasdur.org adresinden güvenilir bir blog açın
HarbiYardım- ***
-
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası