Giriş yap
En son konular
Similar topics
Grup isimlerine nasıl değişik efektler verebilirim?
1 sayfadaki 1 sayfası
Grup isimlerine nasıl değişik efektler verebilirim?
Grup isimlerine nasıl değişik efektler verebilirim? |
Bu efektler; Tüm forum versiyonlarında kullanılabilir. Grup isimlerinin; yanına İcon eklemek,arkasına resim eklemek veya yazılarını gölgeli yapabilmak artık çok kolay. Dikkat:Bu anlatımdan yararlanmak istiyorsanız; tüm grupların adreslerini kopyalamalısınız. (Konuda nasıl yapılacağını ayrıntılı bir şekilde anlattım) Stil 1: Parlak stil
Adım 1: Öncelikle parlak bir fotoğraf bulmalısınız,önizlemede bu resmi kullandık: Resim (Google'da bu tarz birçok resim bulabilirsiniz ) Adım 2: Gruplara gidin,bu tarz efekti eklemek istediğiniz gruba gidin.Ve tarayıcı adresine bakın (Örn: https://destek.yetkin-forum.com/g1-yoneticiler ). Kod'a bu adres'in sadece son kısmını ekleyeceğiz yani ''/g1-yoneticiler''.Sizde kendi sitenizdeki son kısmı almalısınız Adım 3: Bu kodu Css'ye ekleyin (Koddaki href (Link) kısmını yukarıda belirttiğim gibi kendi forumunuzdaki gruba göre değiştirin.İsterseniz arkaplan resmini de değiştirebilirsiniz.
Stil 2: Grubun isminin yanına İcon (resim) eklemek
Adım 1: Grupların yanına eklemek için mini bir icon yapın veya bulun.Kodda kullandığımız örnek; Adım 2: Gruplara gidin,bu tarz efekti eklemek istediğiniz gruba gidin.Ve tarayıcı adresine bakın (Örn: https://destek.yetkin-forum.com/g1-yoneticiler ). Kod'a bu adres'in sadece son kısmını ekleyeceğiz yani ''/g1-yoneticiler''.Sizde kendi sitenizdeki son kısmı almalısınız Adım 3: Bu kodu Css'ye ekleyin (Koddaki href (Link) kısmını yukarıda belirttiğim gibi kendi forumunuzdaki gruba göre değiştirin.Grup isminin yanında görünecek resmi değiştirebilirsiniz.
Stil 3: Gölgeli yazı yapmak
Adım 1: Bu alanda text-shadow kullandık.Eğer text-shadow yapmayı bilmiyorsanız bu siteyi ziyaret edip,kolay bir şekilde yapabilirsiniz. http://www.css3maker.com/ Kodda kullandığımız text-shadow ;
Adım 2: 1. ve 2. stilde anlattığım gibi 2. adımlarda hep aynı işlemi uygulamalısınız. Adım 3: Bu kodu Css'ye ekleyin (Koddaki href (Link) kısmını üstteki anlatımlarda belirttiğim gibi kendi forumunuzdaki gruba göre değiştirin.
|
Orjinal anlatım ForumMotion'dan alınmıştır.Türkçe çeviri & düzenlemeler Volfurem tarafından hazırlanmış ve sunulmuştur. Anlatımın başka sitelerde yayınlanması yasaktır. © 2010 Yetkinforum.com |
1 sayfadaki 1 sayfası