Giriş yap
En son konular
Similar topics
Yeni Rep sistemi : Sadece pozitif oy'a izin verilir.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Siz ve yetkinforum :: :: İşinize yarıyacak şeyler :: Modeller ile yapılan tasarımlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Yeni Rep sistemi : Sadece pozitif oy'a izin verilir.
Yeni Rep sistemi : Sadece pozitif oy'a izin verilir. |
Merhaba, Şimdiye kadar; Rep sisteminde sadece "+" veya "-" (olumlu veya olumsuz) oy verilebiliyordu.Sadece olumlu oy verebilmenin mümkün olup olmadığını şimdiye kadar tüm üyeler merak etmişlerdir.Bu konuda bunun nasıl yapılacağını açıklayacağız.
PhpBB2 ve punBB Değişiklikler her iki versiyon için de geçerlidir.
Bu kodu bulun:
Ve bu kod ile değiştirin;
Sonuç:
PhpBB3 ve Invision versiyonu için Değişiklikler her iki versiyon için de geçerlidir.
Sonuç:
Sadece PhpBB2 ve phpBB versiyonları için geçerlidir + Rep alanını kendi seçtiğiniz bir resimle değiştirmek mümkündür.Kodda bu resim kullanılmıştır,siz de farklı resimler kullanabilirsiniz =>
Bu kodu bulun:
Ve bu kod ile değiştirin:
Yayınla butonuna tıklayın. Daha sonra bu kodu Css'ye ekleyin:
Not: Burada,yukarıda seçilen resim 24px büyüklüğünde olduğu için,bizde koddaki değeri 24px yaptık. Örneğin;35px büyüklüğünde bir resim eklediğinizde koddaki 24px alanını 35px ile değiştirmeyi unutmayın. Hayırlı olsun! |
Orjinal anlatım Forumactif'den Threax tarafından,Türkçe çeviri & düzenlemeler Volfurem tarafından hazırlanmış ve sunulmuştur. Paylaşımların başka sitelerde yayınlanması yasaktır. © 2011 Yetkinforum.net |
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Siz ve yetkinforum :: :: İşinize yarıyacak şeyler :: Modeller ile yapılan tasarımlar
1 sayfadaki 1 sayfası