Giriş yap
En son konular
Similar topics
Forumda modelsiz veya modelli en son konularin görüntülenmesi
+3
rapceza
qentleman
Kartal-Mami
7 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Forumda modelsiz veya modelli en son konularin görüntülenmesi
Sevgili yöneticiler ben forumumda en son konularin forumun üstünde veya altinda salayt halinde görülmesini istiyorum bunu portalimda yani kapida yapmak mümkün. bu codlar lazim forumumdada gösterebilmem icin imkani varsa lütfen cevaplayin yoksa geri kalan herbilgiden haberim vardir.benim bilmek istedigim Anasayfa mesajından bunu göstermek mümkünmüdür?bence tabiikide mümkündür cünkü olmaz diye birsey olmaz bunuda biliyorum.iste siz degerli yöneticilerden ben bu codu bekliyorum Anasayfa mesajından yayinlicacagim en son konular codunu...
Sevgilerimle
Kartal-Mami
Sevgilerimle
Kartal-Mami
Geri: Forumda modelsiz veya modelli en son konularin görüntülenmesi
Modüller > Forumun Widget Yönetimi >
Forumun widgetlerini gösterin :Evet
Iki widget arasındaki yükseklik :3
Inter-direk yeri :1
altta bulunan "Yeni konular" sekmesini tut sol veya sağ tarafa sürükle ayarları kaydet.
Forumun widgetlerini gösterin :Evet
Iki widget arasındaki yükseklik :3
Inter-direk yeri :1
altta bulunan "Yeni konular" sekmesini tut sol veya sağ tarafa sürükle ayarları kaydet.
Sevgili kardesim ilk önce yardimseverliginiz icin cok tesekkür ederim ama ben söylediklerinizi zaten biliyorum yukaridaki mesajimdada yazdigim gibi ben en son konulari forumun anasayfasindan Anasayfa mesajından yayinlamak göstermek istiyorum saginda solunda degil forumun üstünde bana en son konularin html codlari lazim Anasayfa mesajından göstermek icin forumun üstünde gözükecek.saginda solunda forum kücülüyor hicde güzel görünmüyor mesela portalimde yani kapida en üste koyma imkani vardir ama forumda yoktur benimde sorunum bu sizden rica etsem bu konudaki bilgilerinizi paylasirsaniz cok memnun olurum.Cok tesekkürler
son konularin codlarini yardimsever birisi verse en azindan deneyip modelsizde olup olmadigindan haberdar oluruz bence olmasi lazim ama codlar lazim.
Yöneticiler lütfen bir yardim sorularimiz hep cevapsiz kaliyor Lütfen rica ediyorum sorularimiza ,problemlerimize birazcik yardimci olun bizlere destek olun bizim sizlere oldugumuz gibi.
Kartal-Mami demiş ki:Yöneticiler lütfen bir yardim sorularimiz hep cevapsiz kaliyor Lütfen rica ediyorum sorularimiza ,problemlerimize birazcik yardimci olun bizlere destek olun bizim sizlere oldugumuz gibi.
https://destek.yetkin-forum.com/t96695-anasayfa-mesajynda-widgetler-phpbb2-modelersiz
şu konuyu bi incele tam istediğin gibi olmaz ama yine de işini görür tahminimce...
Merhaba,
"Son Konular" kısmını düzgün bir şekilde yapmak istiyorsanız modelleri kullanmanız şart. Modelsiz olması mümkün değil maalesef.
"Son Konular" kısmını düzgün bir şekilde yapmak istiyorsanız modelleri kullanmanız şart. Modelsiz olması mümkün değil maalesef.
GaMze Modumuzun dedigi gibi modelsiz olmuyor denemedigim cod kalmadi hep yarimyamalak en azindan su ana kadar yok. ben herkese tesekkür ediyorum bilgilerinden dolayi gamze kardesimede tesekkürler en yakin zamanda modelleri acip gerekeni yaparim.Sevgilerimle
sunuda söylemek istiyorum icimden geldi kötü bir niyetten degil yanlis anlasilmak istemem asla ama ne en son konular nede paylasimlarin gösterimi mümkün degil o zaman site ve bu kadar emek neden allahtan adimiz var yoksa ne yapardim..
Usta
Kartal-Mami
Forumlar Dünyasini degistiren fakir...
sunuda söylemek istiyorum icimden geldi kötü bir niyetten degil yanlis anlasilmak istemem asla ama ne en son konular nede paylasimlarin gösterimi mümkün degil o zaman site ve bu kadar emek neden allahtan adimiz var yoksa ne yapardim..
Usta
Kartal-Mami
Forumlar Dünyasini degistiren fakir...
Merhaba, Sorun çözüldükten sonra konu ikonunu şeklinde değiştiriniz. Teşekkürler, Kilit |
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası