Giriş yap
En son konular
Similar topics
ARKADAŞLAR SİTEM AÇILMIYOR LÜTFEN YARDIM!!!
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
ARKADAŞLAR SİTEM AÇILMIYOR LÜTFEN YARDIM!!!
Arkdaşlar Siteme bu sabah gire biliyordum ama şimdi giremiyorum lütfen yardım edin sitemin üye sayısı gitgide artıyordu
ve siteye sadece ben degil arkdaslarımda giremiyor lütfen yardım edin konu çok acil 2,3 SİTEDEN DE reklam almıştım
Beyler anlayanların yardımını bekliyorum bi kere sunu söyleyim dns ile alakalı olmadıgı kesin acaba yetkinforumlamı alakalı
sitem bu öncelikle beyler;
http://pcdarkgames.benimforum.net/
Acil yardım bekliyorum çok acil!!!
Bide siteye girip reklamlara tıklarsanız çok sevinirim:D
ve siteye sadece ben degil arkdaslarımda giremiyor lütfen yardım edin konu çok acil 2,3 SİTEDEN DE reklam almıştım
Beyler anlayanların yardımını bekliyorum bi kere sunu söyleyim dns ile alakalı olmadıgı kesin acaba yetkinforumlamı alakalı
sitem bu öncelikle beyler;
http://pcdarkgames.benimforum.net/
Acil yardım bekliyorum çok acil!!!
Bide siteye girip reklamlara tıklarsanız çok sevinirim:D
Geri: ARKADAŞLAR SİTEM AÇILMIYOR LÜTFEN YARDIM!!!
benimde sorunum bu benimde siteme üye sayısı artıyordu ama artık giremiyorum 3 gündür site kapalı bildiğim birşey bu durum hep oluyor ama 3-4 günde açılıyor site
Geri: ARKADAŞLAR SİTEM AÇILMIYOR LÜTFEN YARDIM!!!
Bu Sorun Alan İsimleriyle Alakalı.. Proxy sunucularından gırebılırsınız sitenize.. 3 gun sonra benımde sıtem kapandı 2-3 ınternet cafeye gıttım bazılarında gırdım bazılarında gıremedım ayrıca bazı arkadaslarım acıyor bazıarı acamıyor..
cozum olarak proxy sunucularından sıtenıze gırın alan adını degıstırebılırsenız degıstırın.. heryerde acabılecegınız alan ısımlerı ace.st, bosforum.net gibi bunları kullanın..
cozum olarak proxy sunucularından sıtenıze gırın alan adını degıstırebılırsenız degıstırın.. heryerde acabılecegınız alan ısımlerı ace.st, bosforum.net gibi bunları kullanın..
1 sayfadaki 1 sayfası