Giriş yap
En son konular
Similar topics
Moderasyon Simgelerini Kullanmak
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Moderasyon Simgelerini Kullanmak
İyi Günler ;
YetkinForum'un moderasyon simgelerini kendi forumumuzda kullanabilir miyiz ?
Örnek :
Eğer, kullanabiliyorsak bu resimlerin tümünü nerede bulabilirim ?
Ve bir sorum daha var ; YF'deki gibi moderasyon mesajlarının etrafına rütbeye göre renkli çerçeve nasıl yapabilirim ?
Mesela bu resimde bir genelmod. kendi rütbesinin renginde bir çerçeve içinde ve simgeli bir şekilde mesaj bırakmış
Bunu Nasıl Yapabilirim ?
Cevaplarınızı Bekliyorum...
YetkinForum'un moderasyon simgelerini kendi forumumuzda kullanabilir miyiz ?
Örnek :
Eğer, kullanabiliyorsak bu resimlerin tümünü nerede bulabilirim ?
Ve bir sorum daha var ; YF'deki gibi moderasyon mesajlarının etrafına rütbeye göre renkli çerçeve nasıl yapabilirim ?
Mesela bu resimde bir genelmod. kendi rütbesinin renginde bir çerçeve içinde ve simgeli bir şekilde mesaj bırakmış
Bunu Nasıl Yapabilirim ?
Cevaplarınızı Bekliyorum...
En son Venom tarafından Salı 1 Mayıs 2012 - 12:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Moderasyon Simgelerini Kullanmak
Merhaba ,
Bu bahsettiğiniz simgeler ve tablonun kodları daha önce forumda paylaşıldı. Arama yaparak bulabilirsiniz. .
Bu bahsettiğiniz simgeler ve tablonun kodları daha önce forumda paylaşıldı. Arama yaparak bulabilirsiniz. .
Tüm forumu alt üst ettim,ama ne sembolleri ne de çerçeve kodunu bulamadım. 3 haftadır aynı sorunla uğraşıyorum ne olur yardım edin
Merhaba,
Destek Forumu'na ait resimler,kodlar vs yetkililer tarafından yapılmıştır ve foruma aittir. Paylaşmamız mümkün değildir.
Fakat istiyorsanız,benzer çerçeve kodları verebilirim?
Destek Forumu'na ait resimler,kodlar vs yetkililer tarafından yapılmıştır ve foruma aittir. Paylaşmamız mümkün değildir.
Fakat istiyorsanız,benzer çerçeve kodları verebilirim?
- Kod:
[table style="border: 2px dashed #000000; background:#E6F6F8 repeat-x top; width:100%;"][tr][td width=60 valign=middle align=center][img]http://2img.net/i/fa/fdf/corbeille.png[/img][/td][td valign=middle]
[color=orange][b]Yazıyı buraya yazın
[/b][/color]
[/td][/tr][/table]
- Kod:
[table style="margin: 25px auto; width: 450px; -moz-box-shadow: 0px 0px 5px #7cba2c, 6px -5px 10px #00a5cd, 6px 5px 10px #7cba2c, -6px 5px 10px #7cba2c, -6px -5px 10px #7cba2c; -moz-border-radius: 4px 4px 4px 4px; background: -moz-linear-gradient(center top , rgb(255, 255, 255), rgb(204, 204, 204)) repeat scroll 0% 0% transparent; color: #00a5cd; font-weight: bold;"][tr][td][center][table][tr][td][img]resim url[/img][/td][td style="padding-left: 10px;"] ►
[/td][/tr][/table][color=orange][b]Yazıyı buraya yazın[/b][/color][/center][/td] [/tr] [/table]
2'si için de çok teşekkür ederim.Beklediğimden güzeller
Ama bi sorun var ; Mesaj yazarken tabloyu ortalamak için [center] kodunu ekliyorum ama kod çalışmıyor. Yani tablo hep sola dayalı olarak çıkıyor,ortalayamıyorum.Bu konuda da yardımcı olabilirmisiniz ?
Ve birde tablonun yüksekliğini nasıl azaltabilirim ?
Kusura bakmayın sizi çok uğraştırıyorum
Ama bi sorun var ; Mesaj yazarken tabloyu ortalamak için [center] kodunu ekliyorum ama kod çalışmıyor. Yani tablo hep sola dayalı olarak çıkıyor,ortalayamıyorum.Bu konuda da yardımcı olabilirmisiniz ?
Ve birde tablonun yüksekliğini nasıl azaltabilirim ?
Kusura bakmayın sizi çok uğraştırıyorum
Merhaba,
Sorun değil.
Üstteki için
Sorun değil.
Üstteki için
- Kod:
width:100%
- Kod:
250px auto; width: 50px;
Mesaj yazarken tabloyu ortalamak için [center] kodunu ekliyorum ama kod çalışmıyor. Yani tablo hep sola dayalı olarak çıkıyor,ortalayamıyorum.Bu konuda da yardımcı olabilirmisiniz ?
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası