Giriş yap
En son konular
Similar topics
Servisimize Mahkeme tarafindan erişim yasağı
1 sayfadaki 1 sayfası
Servisimize Mahkeme tarafindan erişim yasağı
Servisimize Mahkeme tarafindan erişim yasağı |
Değerli Üyelerimiz, Sizlere üzücü bir haberimiz var. Servislerimize ve bazı alan adlarımıza mahkeme tarafindan erişim yasağı koyuldu, şuanda servislerimize ve forumlara erişilememektedir. Forumlarınız yavaş açılabilir veya erişim sağlamayabilirsiniz. - -Yetkinforum niçin mahkeme tarafından engellendi? Yetkinforum ücretsiz bir servis olduğu için, isteyen herkes forum açabiliyor. Bu durumda hergün açılan binlerce forumu tek tek inceleyip Hizmet Koşullarına uymayan forumları anında kapatmak mümkün olmuyor. Bu durumda kötü niyetli kullanıcılar yasadışı içerikler paylaştığı için, gerekli kuruluşlar tarafından, servis mahkemeye şikayet ediliyor. Bu durumda şikayet eden kuruluş haklı oldugu için mahkeme tarafından Yetkinforum'a erişim yasağı konuluyor. - Geçici olarak giriş yöntemi varmi? // DNS adresimi değiştirmeme rağmen foruma giremiyorum. Hotspot Shield yazılımını bilgisayariniza kurarak forumlarınıza erişim sağlayabilirsiniz ve üyelerinize forumunuza erişim sağlayabilmesi için bu yazılımı yönetim panelinden e-posta olarak yollarak önerebilirsiniz. Hotspot Shield Eksi Yönleri - Ziyaret edilen sitelerin üst kısmında reklam rahatsız edici olabilir - -Yetkinforum.net sayfasına ulaşılamıyor, nasıl forum kurabilirim ? Inceleyiniz: Yeni bir forum oluşturmak (Engel olmadan) -Peki bundan sonra ne olacak, erişim yasağı kalkacak mı? Şuanda net bir şey söylemeyiz fakat erişim yasağı konulmamış bazı alan adları olabilir, konuda belirttiğim Hotspot Shield yazilimini indirerek forumunuzun yönetim panelinden erişip, forumunuzun subdomain adresini değiştirebilirsiniz. - Bazen forumuma girebiliyorum TİB kaynaklı problemlerden dolayı bazı alan adları kısa süre erişime açılabilir fakat ümit etmeyin, tekrar erişime kapanabilir. - Yurt Dışında yaşiyorum engellenen tüm forumlara erişebilirmiyim? Yurt dışından sorunsuz bir şekilde erişebilirsiniz alan adlarına yanlızca Türkiye'den erişim sağlanmıyor. -Yetkinforum desteği bittimi? Her ne kadar mahkeme kararı ile servisimize erişim yasagı koyulsada, teknik sorunlarınızı veya şifre kayıplarınızı 76 saat içerisinde online olan yetkililerimize ÖM yolu ile ulaşabilirsiniz. Ayrıca bana 1 ay içerisinde gönderilen ve cevap vermediğim teknik sorun ve şifre kayıp mesajlarınız ile tek tek ilgileneceğim. Bizim sadece destek ekibi oldugumuzu unutmayin. Anlayışınıza teşekkür ederiz. Saygılarımızla. Yetkinforum ekibi. |
© 2012 Yetkinforum.com |
En son Patron tarafından Paz 3 Haz. 2012 - 22:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Geri: Servisimize Mahkeme tarafindan erişim yasağı
Güncelleme:
Yeni bir forum oluşturmak için: https://www.forumotion.com/en/create-forum/
Yeni bir forum oluşturmak için: https://www.forumotion.com/en/create-forum/
1 sayfadaki 1 sayfası