Giriş yap
En son konular
Similar topics
Forum Çizgileri
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Forum Çizgileri
Merhaba,
Forumun çizgileri biraz kısa kalıyor ve kötü bir görüntü oluşturuyor. Daha önce turuncu bir temada bu çizgilerin hepsinin birbirine bağlandığını görmüştüm ve çok hoş duruyordu. Yardımcı olabilir misiniz?
Resimdeki gibi "Konular", "Mesajlar", "Son Mesajlar"ın arasında bile çizgi vardı. Böyle bişey mümkünmü tema değiştirmeden?
Forumun çizgileri biraz kısa kalıyor ve kötü bir görüntü oluşturuyor. Daha önce turuncu bir temada bu çizgilerin hepsinin birbirine bağlandığını görmüştüm ve çok hoş duruyordu. Yardımcı olabilir misiniz?
Resimdeki gibi "Konular", "Mesajlar", "Son Mesajlar"ın arasında bile çizgi vardı. Böyle bişey mümkünmü tema değiştirmeden?
En son RawsLy tarafından Paz 5 Ağus. 2012 - 19:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi (Sebep : Çözüldü.)
Geri: Forum Çizgileri
RawsLy demiş ki:Merhaba,
css'nizi eklerseniz buraya yardımcı olmaya çalışalım.
herhangi bir css yok. ana tema bu. Harflerin büyümesi için bi css kullandım o kadar.
- Kod:
/// Yazıların üstüne gelince harfler büyür
a:link {text-decoration: none;}
a:hover{text-decoration: none !important;}
a { text-decoration: none; }
a:link { text-decoration: none; }
a:hover { text-decoration: none; }
a.gen:hover,a.genmed:hover,a.gensmall:hover { background-color: #fff; }
a:hover{text-transform:uppercase;}
Yazıların üstüne gelince harfler büyür . bitiş ///
hmm o halde
Şunu eklemen yeterli olacak eğer renk uymaz çizgilerdeki c9ffff olan kısmı değiştirirsin.. .
- Kod:
.row1
{
border:1px solid #c9ffff;
}
.row2
{
}
.row3
{
}
Şunu eklemen yeterli olacak eğer renk uymaz çizgilerdeki c9ffff olan kısmı değiştirirsin.. .
Flood gibi olmasın ama sanırım çözdüm sorunu. phpbb3'te böyle birşey mümkün değil sanırım. phpbb2 mi yapmalıyım?
Merhaba,
Mümkün oldugunu pek sanmiyorum acikcasi. Phpbb2ye gecerseniz, modellerinizde otomatik olarak row1,2 ve 3 kodlari olucaktir ve görüntüyü degistirebiliriz. Bu nedenden dolagi, SüKûT verdigi kodlar sadece modelleri degistirebilecegimiz bir versyonda geçerlidir
Mümkün oldugunu pek sanmiyorum acikcasi. Phpbb2ye gecerseniz, modellerinizde otomatik olarak row1,2 ve 3 kodlari olucaktir ve görüntüyü degistirebiliriz. Bu nedenden dolagi, SüKûT verdigi kodlar sadece modelleri degistirebilecegimiz bir versyonda geçerlidir
Evet bende farkettim. pbpbb2 ye geçtim o yüzden. Şuan daha iyi oldu. Herkese teşekkür ederim. Konu çözülmüştür.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası