Giriş yap
En son konular
Similar topics
Krediler ile ilgili soru ( Detaylı )
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Krediler ile ilgili soru ( Detaylı )
Merhaba arkadaşlar,
5000 Kredi almayı düşünüyorum. Bu 5000 kredi bana bir adet alan adı, Misafirler ve üyelere reklamları kapamak ve son olarak Modeller alıcam. Fakat bu 5000 kredi bana bunların hepsini bir yıllık almamı sağlıyacakmıdır ?
Örneğin reklamları kaldırdım. Moderatör ve panel erişimi olan şahıslar reklamları görebiliçeklermi ? Modelleri açmam bana ne tür yarar sağlar ?
Kusura bakmayın nereye açıcagımı bilemediğim için buraya açmış bulunmaktayım. Tekrardan özür dilerim. Yardımlarınızdan dolayıda teşekkürlerimi arz ederim. Kolay gelsin.
5000 Kredi almayı düşünüyorum. Bu 5000 kredi bana bir adet alan adı, Misafirler ve üyelere reklamları kapamak ve son olarak Modeller alıcam. Fakat bu 5000 kredi bana bunların hepsini bir yıllık almamı sağlıyacakmıdır ?
Örneğin reklamları kaldırdım. Moderatör ve panel erişimi olan şahıslar reklamları görebiliçeklermi ? Modelleri açmam bana ne tür yarar sağlar ?
Kusura bakmayın nereye açıcagımı bilemediğim için buraya açmış bulunmaktayım. Tekrardan özür dilerim. Yardımlarınızdan dolayıda teşekkürlerimi arz ederim. Kolay gelsin.
En son c4gl4r tarafından Paz 19 Ağus. 2012 - 9:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Krediler ile ilgili soru ( Detaylı )
Domain 1.600 Kredi
Model 500 Kredi 1 Yıl
Reklam 1.000 Kredi 1 Yıl
Yanlış hatırlamıyorsam krediler bu fiyatlardaydı ama değişmik olabilir. Modelleri açarsam ne işe yarar demişsin modelleri acarsan sitenin tasarımını baştan aşağı değiştirebilirsin işine yarayacak şeyler kısmında neler olduğunu gorebılırsın. Anlamadıgın yada anlatamadıgım yer varsa lutfen sor sımdıden hayırlı olsun
Model 500 Kredi 1 Yıl
Reklam 1.000 Kredi 1 Yıl
Yanlış hatırlamıyorsam krediler bu fiyatlardaydı ama değişmik olabilir. Modelleri açarsam ne işe yarar demişsin modelleri acarsan sitenin tasarımını baştan aşağı değiştirebilirsin işine yarayacak şeyler kısmında neler olduğunu gorebılırsın. Anlamadıgın yada anlatamadıgım yer varsa lutfen sor sımdıden hayırlı olsun
Merhaba,
Reklamlar ve modeller için 2500 kredi yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
+ Modeller 1 sene için 500 kredidir.
Hayır, görmeyecekler.
Modeller ile forum görünüşünü istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Kod bilginiz yoksa, modellerde düzenleme yapmak için forumdan destek alabilir, modeller için yapılan tasarımları kullanabilirsiniz.
İyi forumlar.
Reklamlar ve modeller için 2500 kredi yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Patron demiş ki:Kayıtlı kullanıcılara reklamları kapatmak,
Üyeleriniz için reklamın siliş sürecleri sunlardir,
1 ay kapatmak : 100 kredi
2 ay kapatmak : 200 kredil
3 ay kapatmak : 300 kredi
6 ay kapatmak : 500 kredi
12 ay kapatmak : 1000 kredi
Misafirler ve üyelere reklamları kapamak,
Burdan üye ve misafirleriniz için reklamın silme süresini seçebilirsiniz.
1 ay kapatmak : 200 kredi
2 ay kapatmak : 400 kredi
3 ay kapatmak : 600 kredi
6 ay kapatmak : 1000 kredi
12 ay kapatmak : 2000 kredi
+ Modeller 1 sene için 500 kredidir.
Moderatör ve panel erişimi olan şahıslar reklamları görebilecekler mi?
Hayır, görmeyecekler.
Modelleri açmam bana ne tür yarar sağlar?
Modeller ile forum görünüşünü istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Kod bilginiz yoksa, modellerde düzenleme yapmak için forumdan destek alabilir, modeller için yapılan tasarımları kullanabilirsiniz.
İyi forumlar.
Vermiş olduğunuz bilğilerden dolayı teşekkür ederim. Bu bilgiler işime çok yaradı. İyi forumlar.
1 sayfadaki 1 sayfası