Giriş yap
En son konular
Similar topics
Yardımlaşma & Destek Bölümünün Kuralları
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Yardımlaşma & Destek Bölümünün Kuralları
Yardımlaşma & Destek Bölümünün Kuralları |
Konu açmadan önce, forumda arama yapmayı unutmayınız. Sorunuzun cevabı daha önce verilmiş olabilir. Arama yaparken tek kelime girin,misal rep puanı arıyorsunuz o zaman sadece "rep" yazmanız daha çok sonucun listelenmesini sağlayacaktır. Ayrıca, Soru/Cevap ve İşinize Yarıyacak Şeylerin Listesi'ni incelemeyi unutmayınız. Biliyoruz ki forum yeterince boş mesajlarla dolu ve bunca boş mesaj arasından doğru bilgiye ulaşmak zor ama size daha faydalı olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak sizin de yapmanızı istediğimiz bazı şeyler var. Bunların başında da sürekli aynı cevaplar verilen konuların tekrar açılması geliyor. Lütfen mesaj yazmadan evvel forum içerisinde arama yapalım. |
Uyarılar »
-------------------------------------------- ! bu hem size yardim etmek isteyen üyeler için hem de arama yapan üyeler için yararlı oluyor. Düzgün bir başlık koymanız size yardım etmek isteyen üyeler için daha kolay olur. Böylece, eğer sorunuzun cevabı biliyorsa, size hemen cevap verebilecektir. Ayrıca, forumda 40 kere aynı konu açılıyor... Gereksiz konuların açılmasını engellemek için düzgün bir başlık koymanızı istiyoruz. "Yardım", "profil sorunu var", "Allah rızası için yardım", "bu forum gibi nasıl yaparım" gibi başlıklar: YASAKTIR. Konu direk çöpe atılır ve gerekirse üyeye uyarı verilir. Düzgün başlıklar mesela : "profile nasıl uyarı seviyesi ekleyebilirim", "forumda nickleri nasıl büyütebilirim", "Nasıl avatar eklenir" vs. Ayrıca, konu çözüldükten sonra, başlığı "çözüldü kilittt" olarak değiştirmenize gerek yok... Büyük harfleri kullanan başlıklar da kilitlenip, çöpe atılacaktır. Yasaklara uymama sonucunda uyarı alırsınız ve bu uyarılar da profilinizde yazar. 3 uyarı alan üye forumdan uzaklaştırılır veya yapmış olduğu hareketlere göre direk uzaklaştırma alması da mümkündür. ( özelden reklam yapmak - reklam yapmak ) Herkes bu kurallara uyarsa hem siz yardıma ihtiyacınız olduğunda daha iyi ve daha kısa sürede yardım alabilirsiniz hem de biz yardıma ihtiyacı olanlara daha çabuk ve daha kaliteli bir şekilde yardım edebiliriz Saygılar,Yönetim. |
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası